11

Анонимен

преди 1 година

На мен тоя път вотът мине интересен. Досега не съм гласувал, но този път ще гласувам за Възраждане. Даже ще отида рано сутринта от нетърпение да си пусна гласа. Така че,...не е вярна тая статия.

10

До 18

преди 1 година

По-добре да не гласувам, отколкото умишлено да легализирам рия всички..........

9

Sapiens Bulgaricus

преди 1 година

Интересът бил слаб ли???Интересът към гласуването бил слаб ли???!!!??? МОООРЕ по корем ще се влача, ще пълзя, ще лазя, но пак ще гласувам против ГЕРБ, против ДПС, против ИТН, против Костя Копейкин, против Румен Рубльов, и против вся остальная cвoлoчь русская прокаженная!!! Да се пържите в АДА во веки веков, амин!!!

8

Силен ли да е?

преди 1 година

Най-бедната държава в Европа, седнали са да се сърдят един на друг, гласуваме по 4 пъти на година. Всеки избор ни струва стотици милиони. Нормални ли сте, господа политици? Колко от вас помогнаха на болните деца, за които българина събира левчета от мижавите си доходи с кампании? Само кал по останалите, субсидии и постове са ви в главата. Няма да гласувам за никого от вас. По-добре да ви няма.

7

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Ще спомогна за връщане на свободата на България от преди 10-ти ноември 1989 г. По примера на апостола на свободата и на другаря Тодор Живков ще ви върна свободата . Ще изпратя в трудови лагери всички кореняци софиянци ( от второ поколение... ) и репресирани след 9-ти септември 1944 г. Дръжте се здраво с мен и ще победим .

6

Анонимен

преди 1 година

Изборите за парламент са през 4 години. Аз гласувах миналата година, има още 3 години докато отида пак да гласувам.

5

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли, че облаците са розови в горната част и светли. Небето е чисто и ясно. Няма кемптраилс. Защо ли. Ще идва шефката на ЕС и ръсенето с вируси и барий е преустановено.

4

Слаб интерес

преди 1 година

Ама Копейкин иска още една къща и нова банкова сметка.

3

Анонимен

преди 1 година

В сайта има анкета за изборите. Вижте, как са манипулирани резултатите в полза на копейкаджиите от Възраждане... Правят го с Тор браузъра.

2

Анонимен

преди 1 година

Възраждане победа.

1

Анонимен

преди 1 година

Знам, че е невъзможно, но не трябва никой да ходи да им гласува дано тогава политиците разберат отвращението на хората от тях.