77

КАК ДА СТАНА ГЕРБОИД

преди 1 година

Как се става гербопитек? Много лесно - ставате рано сутрин, лягате с главата надолу от дивана и си пускате сутрешния блок на Виктор Николаев, а след като свърши - пускате телевизия Нова Нюз и гледате цял ден. Повтаряте упражнението няколко месеца и ЧЕСТИТО! Вече сте ГЕРБ-аджия.

76

Анонимен

преди 1 година

При приемане на закон като във Великобритания: който не е в границите на страната повече от 185 дни в годината няма право на глас, тогава ще спре и купен и продаден вот.

75

Анонимен

преди 1 година

Драги Алфа Рисърч, 1025 души не е представителна извадка и вие много добре го знаете. За да размахвате разни проценти ви трябват поне 10 хиляди души анкетирани. Всичко останало е манипулация.

74

Анонимен

преди 1 година

боко се е разбрал с краварите, ще му нагласят цифричките, дори и никой да не е гласувал за него пак ще спечели

73

Анонимен

преди 1 година

Glasuvame sa voenopolozenie i nestata ste se opravjt inaze njma opravjne

72

Яко страх

преди 1 година

Яка мобилизация на краварските *** срещу Възраждане, особено след като вече дори герберските стъгмистики им отреждат второ място. И извънредно да заработвате драги продажници нищо няма да постигнете. Политически партии с платформа, сходна с тази на Възраждане стават фактор из цяла Европа. Унгария, Чехия, Италия, скоро и България. Продължавайте да се пените и давите в безсилието си.

71

Анонимен

преди 1 година

ПП съвсем изпаднаха в надпреварата с негативната си кампания. Но не успяха да окалят конкурентите си. Виждаме ги кал до ушите и Продължават Пропадането си.

70

А защо ?

преди 1 година

Какво ще се случи с платените вече изтребители ? Можем ли да си позволим подържането на 100-хилядна армия за да се пазим този път от НАТО ? И ако да колко ще струва ? Мога да изреждам до утре, но още един преход този път на Изток няма да издържим. Моля, г-н. Костадинов да влезе в конкретика и да поясни иначе си остава един гол популист, за който никога не бих гласувал

69

А защо ?

преди 1 година

А защо трябва да гласувам за Възраждане ? Каква алтернатива ми предлага сближаването с Русия и Бералус, като и двете страни по всички финансови параметри са по-зле от България ? Как ще ми гарантира излизането от НАТО, че утре няма да съм под руски ботуш ? Ако излезем от НАТО се оказваме заобиколени от Натовски държави без Сърбия, които обаче пък ни ненавиждат. При един евентуален конфликт по оста НАТО-Русия ще сме направо курбан за съседите ни ? Ако излезем от НАТО какви ще са реформите в БА ?

68

Дедо Гочо

преди 1 година

Явно парите на Толупа ще стигнат до " най ценните хора " в това обиталище

67

Анонимен

преди 1 година

А накъде е палчето на гласуващите за други партии или на негласуващите? Хайде да пробваме друго - палец нагоре, който няма да гласува и палец надолу, който ще гласува, независимо за кого.

66

Анонимен

преди 1 година

Във поръчаните за рекламни-антирекламни проучвания прави впечатлението вота за ГЕРБ да не помръдва над 25%, пък е реално над 33%, после се налива вида във вота на Възраждане и ДПС, за да се изплаши електората и гласува за смешниците. Възраждане няма да управляват. Сребърниците са им дадени и за да рушат държавата.

65

Анонимен

преди 1 година

Имам няколко стотин приятеля във Фейса. Само 6 човека от всичките тях ще гласуват за ГЕРБ.

64

Сержант

преди 1 година

Симпатизантите на рублата имат западни автомобили, децата им работят или учат в гнилият запад, не са виждали копейка на живо, но са привърженици на 'стройната' руска система. Доста лицемерно. Не, благодаря. Предпочитам да работя с цивилизовани хора, отколкото с деградирали същества.

63

Анонимен

преди 1 година

При ареста на Борисов имаше фойерверки. Всички бяха доволни. Не знам кой гласува за ГЕРБ... това би трябвало да е някаква лъжа.

62

Реалист

преди 1 година

Отдавна не познавам хора гласуващи за ГЕРБ. През 2009 имаше такива, но после не. Явно за ГЕРБ гласуват само мутpи и платени избиратели. Като прибавим фалшификациите, които те винаги правят, пак не могат да имат 25%. Единственият им шанс за по-висок резултат е, да отвратят хората от политиците и те да не гласуват .

61

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо тук коментиращите привърженици на ПП и ДБ обиждат, наричат хората вечни аутсайдери, с недостиг на умствени възможности. Това ли повеляват техните евроатлантически ценности? Нула уважение към мнението на другите. Особено силни са в обидните си коментари за привържениците на Възраждане!

60

ИЗБОРИ

преди 1 година

Ще гласувам за гербопитеците - палче нагоре. Ще гласувам за Продължаваме Промяната - палче надолу. ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! НЕКА СЕ ПРЕБРОИМ!

59

Анонимен

преди 1 година

ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРОТИВ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ!

58

ХАХАХАХАХ

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ЛЪЖАТ И ДА МАНИПУЛИРАТ, ЧЕ ПП НЯМА ДА СА ПЪРВИ. НИКОГА НЕ ПОЗНАВАТ!!! ИЗЛЕЗТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ И ДА РАЗМАЖЕМ ГЕРБ!