34

Зозо

преди 1 година

Форумните русоджендъри са пълен резил. Государят им ще свърши зле 100 %

33

Муахаха

преди 1 година

Германия няма Интернет - буквално, дори по Северно Корейски стандарти, но ще възстановяват Украйна?!

32

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да възстановяват. Самите те ще са в руини след няколко години.

31

Анонимен

преди 1 година

Колко ли са щетите в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Йемен и т.н. Тях пак ли Русия ги направи? Тях кой ще ги компенсира? Урсулата води стадото към пропаст, Шулца и приглася, а стадото си върви тихо и кротко. Тия пари ще ги вземат от нас, за да ги дадат на Украйна?! От какъв зор? Украйна не е нищо по-различно от други страни, даже не е в НАТО и ЕС, но каквото поиска и се дава. Има не нещо, а МНОГО гнило в това.

30

Анонимен

преди 1 година

Света само това чака и няма търпение да възстановява Украйна, а шайката не иска да прибере нито цент в джоба си.

29

селянин

преди 1 година

споко бре след референдума за присъединяване на украйна към русия руснаците ке я възстановят па и не само нея наред са балтийските републики и половин полша дугата половина ке я възстановяват швабите

28

ПроСоТо

преди 1 година

веднъж го отбелязах,но ще повторя:..-Схващате ли ДАЛАВЕРАТА?..Урсуска каже :-"Щетите са за 350 милиарда..ТРЕБЕ БЪРЗО ДА ИМ ПОМОГНЕМ да ги възстановят!"...КАК?..-Сещате ли се?..-Ами като налеят в Окраината стотиците милиарди КАТО КРЕДИТИ,които после утепаните украинци да връщат до "девето коляно"...И понеже нема да могат,просто ще ПОДАРЯТ територията си на "благодетелите" си...Просто,лесно,но и..твърде гнусно !..Обаче май и жъ им са спатъхне грубия мерак..

27

Анонимен

преди 1 година

Фондерлайнено не ти ли тежи а съвестта,на еврожендераците,на американците и другите подобни че 350 милиарда евро ги превърнахте в огън и дим,хиляди тонове метална скрап,руини и т.н. погребани пари!Все едно да струпате планина от евро и да ги запалите!

26

Анонимен

преди 1 година

До номер 20:Не сме били под руски ботуш!След 89-та се разделихме с Русия,бяхме под американско влияние.Но сега сме окупирани от укри!Завладяли са ни медиите и само пропаганда в нета водят.По цял ден киснат,не работят и само драскат да им се дава!Ние да не сме роби от ЕС случайно?

25

Анонимен

преди 1 година

Знаеш ли колко ми пука,плати ги ***,нали са под твое крило ***.

24

Интересно

преди 1 година

В случай че украински войски тръгнат в посока Воронеж или в посока Брянск и Москва, до къде ще стигнат? Вече оредялата армия на Путин ще има ли сили да ги спре?

23

Анонимен

преди 1 година

Абе и аз искам да принудя съседа ми да ми плаща по 1000 паунда месечно щото хич не го харесвам ама реално не знам как да го накарам. Освен да конфискувате златните и валутни резерви на Русия, което всъщност вече направихте ще видите пари от Русия през крив макарон...

22

Анонимен

преди 1 година

И кво от това? Да не сме им ги направили ние, че да им ги възстановяваме? Да се оправят! Всеки си има проблеми.

21

до13 Ядрения"ек

преди 1 година

ИмаШЕ 4 централи. Вече са 3 - АЕЦ Ровно , АЕЦ Хмелница и Южноукрайнски АЕЦ . ОБщо 8 реактора . Само в Руската вече АЕЦ Запорожия бяха 6 реактоа. Работят им 100% с Руско Ядрено гориво а такова за тях няма да има . Централите са построени от Россатом и са с със смесено Украйнско и Руско участие . Без Русия Украйна не може да експлоатира тези централи и ще ги затвоти !

20

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще се оправят, но ние докато сме под руски свинчугски ботуш няма. Предпочитам да съм кравар, отколкото да живея в руска ко4ина

19

Анонимен

преди 1 година

Укрите пращаха на х*й кой ли не,не си спазваха Минските споразумения,а сега ние да им плащаме ли?!От какъв зор?!Като дойдоха и нас пратиха на...!Що не вземат те да ходят на...?!

18

джо

преди 1 година

Tази е толкова куха,че чак дрънка. Обикновенно нещо се възстановява когато спре разрушаващото действие. Каквито средства да се наливат сега, всичко ще потъва в черната дупка на крадливата олигархия на Украйна. Подобно на Боковите строежи...

17

Хайде пак

преди 1 година

Започва печатане на още пари, после пак инфлация и пак обедняване. Е, богатите ще стават по-богати, но нали това им е целта.

16

Анонимен

преди 1 година

Пратете им още бомби да закръглите щетите на 500 милиарда, а защо не 1 трилион. Какво съвпадение... Блокирахте 350 милиарда руски активи и сега искате да ги дадете на украинските лапачи

15

Анонимен

преди 1 година

Тая фашистка бабичка какво я вълнува Украйна. Украйна след няколко месеца отново ще е част от Русия