178

Човек

преди 1 година

Не познавам човек, който да работи на минимална заплата. Всичко обвързано с минимална заплата е свързано с държавна работа и администрация. Заплатата на депутатите е в размер на х пъти минималната заплата, обезщетения за пенсиониран военен и полицай х на брой минимални заплата. Кой значи реве за хранилка, тоя дето не е пипал работа цял живот като синдикатите ли ?

177

напоителната система

преди 1 година

Примерно напоителната система требе да се смени, да има повече напояване на мелиорациите и по голяма реколта да живеем добре при демокрацията, ние българите много обичаме демокрацията, защото това е най-добрата система.

176

станахме западняци

преди 1 година

След 33 години мизерия и надежи и очаквания, най-после заживяхме като на запад. На запад сега навсякъде е така - стачки и протести.

175

да се смени системат

преди 1 година

Требе да се смени некоя система. Виновна е некоя система.

174

Тодор Живков

преди 1 година

Да ядат банани и да бегат свободно на запад да взимат големи западни заплати.

173

Анонимен

преди 1 година

Дали ще има 240 или 120 депутати все тая!ВЪПРОСА Е ЗАЩО РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! ЗАЩО НАЗНАЧИ КОКОРЧОВЦИ И ПОСЛЕ ИМ НАПРАВИ ПАРТИЯ!ЗАЩО СЕГА ПРОМОЦИЯ НА ОЩЕ ЕДНА ПРОКРЕМЪЛСКА ПАРТИЯ ОГЛАВЕНА ОТ ГЕНЕРАЛ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ в тази партия беше поставено лице на ЧЕРЕПА!

172

Затягане на коланите

преди 1 година

Нищо НЕ трябва да искат. Инфлацията не се бори така. ОТЧАЙВАЩО ГЛУПАВИ ХОРА не разбират. Колкото и да се надува заплатката нищо не решава проблема. Скоро могат да се печатат банкноти с по 3 нулии да са изглеждат големи цифрите обаче това няма никаква стойност. Как не го разбират тез хора еййй какви овцеее са.

171

силно учудЕна

преди 1 година

Опаааа, Винету Борисоff е отворил резервните чекмеджаци с кюлчаци!

170

...

преди 1 година

Вместо да питат що не вземат да се преквалифицират? И когато подписваха договорите си.... с пистолет ли бяха заплашени? #СтигаМрънка

169

До Слава на Украйна

преди 1 година

Тва пък от къде го извади? От къф зор пък Варна и София?

168

Анонимен

преди 1 година

Израел има 9,5 милиона жители, а парламентът им е от 120 души.Ние сме 5-6 в зависимост от това дали сме на избори или за друго, а имаме два пъти повече хрантутници, които затриха страната ни, държавата отдавна не съществува.Повишават си на всяко тримесечие заплатите от нашите данъци. Вземат по 10 хиляди и се осигуряват на 3400 лева. Безобразно!Прегазват Конституцията, но не искат да намалят двукратно парламента.Христовци, насковци , яневци, славчовци -аут!Безгранично лицемерие!

167

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде се вдигат заплатите заради инфлацията само нашите пишман бизнесмени се ослушват като диви *** в шубрака

166

Анонимен

преди 1 година

1000 лв. минимална заплата трябва да искат. За Коледа и Великден на пенсионерите с пенсия до 650 лв. трябва да дадат по 100 лв., да посрещнат празниците като хората.

165

До180

преди 1 година

Цяла Европа се гърчи от протести и си гони интересите,сал ти наш най Умниий се правиш на интересен,еееееее не СИ!

164

Анонимен

преди 1 година

Добре искат увеличение на доходите, ама това означава Боцко да изпразни чекмеджетата. А Боцко не е такъв човек .

163

Тъп НАРОД

преди 1 година

Примитивни и глупави хора минималната заплатка и наденицата с това се ограничава умственият потенциал на тези протестери. Тъпии хора и още по-тъппии некадърни и крадливи от тях управници си избира.

162

Анонимен

преди 1 година

Къде са ви сопите бря,само с дюдюкания и знаменца доходи не се вдигат,трябва си и дърво!

161

Би ТРЯБВАЛО

преди 1 година

Да ИМА истински ПРОТЕСТИ за НОВИ ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ. Протести за СПИРАНЕ на всички САНКЦИИ, Пълен НЕУТРАЛИТЕТ и НИКАКВО УЧАСТИЕ във ВОЙНА и ЗА НАМАЛЯВАНЕ на ЦЕНИТЕ. Това е който не е разбрал до сега.

160

dsth

преди 1 година

КЪРЛЕЖИ!!! ПП, Кокорчо, Лодкаря и Киро Т.ъпото ги изтипосаха да врякат. Смешници-почнете да си плащате сами ОСИГУРОВКИТЕ от заплатите и след това пискайте за увеличение!!! Кръвопийци, пиете кръвта на народа всички държавни служители сте за права лопата в кратуните!!!

159

Безсмислени искания

преди 1 година

Глупост ли е, простотия ли е това или комбинирано с платени протести искащи безсмислици дори и 10 000 левчета да направят минималната заплатка това НЕ решава проблема с инфлацията и обезценяването на самите пари. Проосст народ сме.