276

Анонимен

преди 1 година

Никакви посегателства няма върху руските паметници в България. Те са повече от 400. Друго е отношението към СЪВЕТСКИТЕ паметници. Защо ли? - Защото Червената армия ни донесе мракобесния комунизъм, от чийто ракови метастази още не можем да се освободим.

275

Анонимен

преди 1 година

Обичаме Русия, пожелавам им много късмет, здраве, успехи, просперитет и дружба с България и реализиране на българските сделки и проекти и АЕЦ Белене!Да сте живи и здрави!

274

Въпросче

преди 1 година

Мутрофанова ще разрешите ли на чувашите да се преименуват на Волжка България....както те искат,защото се гордеят с Българския си произход и се определят като българи?!!!!!!!!!

273

Анонимен

преди 1 година

Мутрафонова, обичаме ви и ако ни позволят, искаме да си достроим българските проекти и АЕЦ Белене! Вярвам, че ще стане!

272

Анонимен

преди 1 година

До До 303Русия съществува някъде от около 7 век като държава, а през 8 век, създават град Киев, който става и столица на Русия векове наред, като окончателно се оформят като държава около 8-9 век.

271

Анонимен

преди 1 година

Мутрафонова, мразим ви повече и от Дявола дори!

270

Анонимен

преди 1 година

В този сайт , има всякакви външни новини, но не и новини за проблемите в България и решаването им!Иначе , Митрафонова да е жива и здрава, тя е необходима на България, не може да прекъсваме връзките си с Русия!

269

Анонимен

преди 1 година

България освободи Полша, Украйна, Беларус, Литва, Латвия, Естония, Финландия на 3 март 1918 година. Ние сме по-големи освободители. Освободили сме цяла Източна Европа на 3 март 1918 година. Нямаме паметници.

268

До 303

преди 1 година

Бабо Маро, Българите сме от векова, но раша е от некъде 1800-та година. А ако питаш тях от 1917....те си избиха историята (Романови) и т.н.

267

Анонимен

преди 1 година

Мутрофанова, ти си срам за човечеството. Радев и правителството му също, защото позволяват на тази нагла човекоподобна да обижда и напада България и българите. Ама от фигурант, който твърди"Крим е руски" и вице, което се търкаля в краката на уж попа от КГБ какво да се очаква? Злоба, омраза, далавери, лъжи и назначение на некадърници и агенти на ДС, дори в нарушение на Конституцията, за управници. Импийчмат!

266

Крим не е руски

преди 1 година

мутрафанова и всички с руски паспорти трябва да бъдат изгонени от нашето мило Отечество.... Искате ли утре на българска територия да има руска народна република от нагли и прости ватенки.

265

Стоко

преди 1 година

Съвремените руски политици не разбират, че за да имат успех тук трябва да прилагат тактиката на моркова и тоягата, за съжаление те размахват само тояга и това не би се приело дори и от болен сръбски руофил.

264

баба мара

преди 1 година

аз съм за преговори и мир да се проследи генезиса за проблема защо се стигнадо тук и кои подклажда подобни провокации аз не съм враг на русия тя нямада ме напада ние сме тук от векове за векове политиците както в българия така ипо света са временни политиката е неприятно занимание и не е за всекиние и това ще преодолеем важното е да има мир и разбирателство

263

не може да бъде!

преди 1 година

За съжаление проблемът не е в посланика на Русия г-жа Митрофанова.Тя дипломатично намеква за отсъствието на здрав разум в българските управляващи и в това поне за последните години е напълно права.Като пример -Стокхолмският арбитражен съд е осъдил Финландия да плати 300 млевро неустойка на Газпром.Нашето нарушение на договора е същото като на Финландия само че в по-голям обем!Заже ББ вече е разтревожен-очертава се неустойка от 980 млн.до 1 млрд.евро! На печелившите -честито!

262

Хохохо

преди 1 година

Еееее най накрая България е рекордьор!!! Българите ка поласкани!!!

261

Българин

преди 1 година

Мутрофанова живее още в 18-19 век....хахаха. Другаркоооо вече е 21 век и България е в ЕС!!!

260

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Айде нема нужда, тази другата трябваше да бъде изгонена първа и да поведе хорото към маЦква на готвачите, дърводелци и всякакви други руски шпиони

259

До 252

преди 1 година

И накрая дойде заветния ден 10.11.1989г. когато с2 освободихме от "освободителите" си...пардон от ОКУПАТОРИТЕ!!!

258

Интересът клати феса

преди 1 година

Загрижила се другарката за паметниците им в България - а едно от децата и е скулптор...и има изяви в страната ни! Уж сме неблагодарни, пък купуваме творбите на единия й син!

257

Един Българин

преди 1 година

Истината Мутрофанова е че Русия с ***-л-о-у-м-н-а-та си политика изгуби България - най-сладката в центъра на балканите. Не просто е изгубила НС, тя изгуби народа. Нещо, което не си представяше че ще стане толкова скоро, но бабките измряха и новите поколения знаят че Русия освобождава България от турско робство, но след това пречи на съединението и въпрепятства обединението на България. Накрая ни превзема без всякакви враждебни действия от страна на България и българския народ през 1944та!