31

Коментар

преди 1 година

До Анонимен Докато стигнат до кремъл ще са забравили за какво са тръгнали, камо ли знаме да забиват.

30

Анонимен

преди 1 година

Спрете да пращате оръжия и пари на Укрия, до един месец ще има мир. Щото сега им пращаме боеприпаси и пари за месец напред... хахаха.

29

Shark

преди 1 година

Няма да има траен мир никъде, докато САЩ се спрат да се месят навсякъде и докато ЕС не спре да им подгъзува. Шарл де Гол е казал: "Трябва да сте сигурни, че американците ще извършат всички глупости, за които се сетят, плюс някои, които са извън въображението." Човекът още тогава е искал да предпази Европа, но продажниците са много повече.

28

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ам'чи тъй ли?!Е па нека тогава Бандерия победи, та мир да има......

27

Анонимен

преди 1 година

До Объркано изречение 10. Явно не само изречението ти е объркано. Ти питал ли си народите дали искат да се делят от Русия? Там все пак има кого да попиташ, а на територията на Северна Америка няма. Схващаш ли разликата?

26

Анонимен

преди 1 година

Ще има мир когато насрато спре да праща пари и оръжия. А това ще спре когато поне половин Украйна бъде върната на Русия.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма да има траен мир, щото НАто няма да се примирим и ще продължим войната до забитити знаме на Кремъл!

24

Сан Чопанса

преди 1 година

Йенс, пускай евроджендъритте с розовите дуппита да се бият с руснаците.....

23

Коментар

преди 1 година

До АнонименЗащото войната не е на украйна. Просто имат лошия късмет да е на тяхна територия и за тяхна сметка. Като свърши войната поне 30 години украинците ще плащат с лихви това дето са има дали англичаните и американците. Безплатен обяд няма!

22

Американофилите,

преди 1 година

Нека истински американофил да ми каже: не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

21

Хиенска тактика

преди 1 година

Хиените бягат от лъва когато сав отношение под 8 към 1. НАТОовци умират от страх ако са под 20 към едната Русия! Големи са лицемери!

20

Сър Пичук

преди 1 година

До 1. Точно н а там са се запътили, но бягат като *** към Масква. Силна Русия никога не е имало. Това са лъжи на соца. Видяхме как свърши тя и как е победената Германия. Едната е икономически гигант другата е страна от 18 век

19

Мечока Иван

преди 1 година

Ще клекнете. Аз не бързам.Z

18

зз

преди 1 година

до последния украинец и руснакпарите текат

17

Анонимен

преди 1 година

Столти наблюдава само как потъват по един милярд еврака на ден.А изгорелата натювска железария,боеприпаси и ГСМ не ги броиме даже.

16

Коментар

преди 1 година

Така така. Бийте, борете се, наливайте оръжия, долари и евра. Гасете огъня с бензин и накрая той ще изгасне. Виждам че политическата класа е "силно евойлирала" в дипломацията. Накрая мир може да има, ако няма с кого да се води война.

15

Анонимен

преди 1 година

Значи да ползваш ток от АЕЦ-а, за да си придвижваш войските с влакове - може. Да ударят АЕЦ-а, за да няма ток за влака - военно престъпление! Пак четем правилата, както дявола чете библията...

14

Та кой искал мир?

преди 1 година

Тия от НАТО НИКОГА не са искали мир с Русия! ВИНАГИ ги е било страх от силна и независима Русия!

13

Анонимен

преди 1 година

Интересно, а как постигат целите си САЩ? С любезности ли?

12

Анонимен

преди 1 година

Тоа нещо му лопа паркета... може би да спрат да провокират Русия и да си седнат на д-то? Тогава ще има траен мир. Ама въпроса е, че САЩ не искат траен мир, а всички останали скачаме както те кажат.