36

Анонимен

преди 1 година

Добре де, руската ще е разрушена, а коя ще се ползва, ние нямаме, Европа е малка и алчна, щатската си е само за тях. И кво стана

35

анонимен келеш

преди 1 година

Вчера писах,обаче сега пак да попитам:):):)Някой може ли да ми каже къде точно се намира в София улица"Героите на Украйна"?:):):)

34

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Искам да вида как Ристю Фашиста ще оди да затваря Лукойл. Тоя път пеша или с колело. Щот той руска нафта не ползва. И да видим колко последователи ще има.

33

Анонимен

преди 1 година

Ура ! 5лв литъра.. хващаме колелетата най на края ! Движение трябва да има драги писатели движение , движението е здраве :))

32

Анонимен

преди 1 година

Абе тя че няма да бъде унищожен е повече от ясно,ама виж Украйна ще престане да съществува!

31

анонимен келеш

преди 1 година

Специален поздрав от Българските Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот за майките на руски солдати в Украйна с песента на Пантерите БУМ БУМ:):):)Всеки ден по 100руснака в дървени пардесюта:):):)

30

дъждовна вода

преди 1 година

Още в края на лятото Банк России съобщи, че профицитът по текущата сметка на платежния баланс на РФ за срока от януари до юли тази година, е набъбнал 3,3 пъти. За 9-те месеца на тази година бюджетните доходи на Русия скочиха с 10% в сравнение със същия период на 2021 г. Относно укро-прогнозата: Много вероятно е купувачите навсякъде да плащат повече за руския петрол, което ще има обратен на планирания от колективния запад ефект и ще увеличи приходите на Кремъл.

29

Анонимен

преди 1 година

Другари нека ви питам. Като падаше Берлинската Стена как беше? Източногерманци се редяха десетки хиляди на опашка за да влязат във ФРГ или западногерманци искаха да избягат от демокрацията и да влязат в обятията на светлия комунизъм? Благодаря Ви за вниманието.

28

Анонимен

преди 1 година

От другия месец ЕС ще се качи на колелета хахах Значи аз продавам яйца с моите кокошки и комшията идва у дома и ми казва слушай. Ще ги продават на 10ст щото аз така искам това ще бъде шазарната цена. Еми няма как да стане нито си ги ранил нито си ги поил.

27

Ром"с

преди 1 година

Те вече 9 месеца я унищожават тази руска икономика и все не им се получава,но украинската икономика е точно унищожена. "Днес" да пусне за връзката на Хантър Байден с украинската фирма Бурисма ,която вчера пусна Твитер(част)..да се разбере защо Джото тъй се напъва за Украйна.А и този таван ...да не се върне като бумеранг в Европа..е , САЩ ще разбогатее от тази таван нацените на петроалаЮто е ясно ..

26

Калеко Алеко

преди 1 година

До R.A.T.M ... режими има в путинова раша, в Беларус, във Венецуела, Куба и Северна Корея, а тези режими са обречени ... що се отнася до руската бензинова икономика тя е равнозначна на тази на банановите и кокаинови републики и е силно зависима от природните си източници, без които при промяна на конюнктурата би изпаднала в Колапс ... Освен това природни източници има не само в путинова Раша и е въпрос на време европейската икономика да се преориентира, а това вече се случва ... !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Ще, като "тате ще ми купи колело, ама друг път". Блажени са верующите...

24

възмутен

преди 1 година

укрите предадоха на българия дете на 1.6 г. заради воината и не можели да се грижат за него а ние можем да храним и настаняваме в хотели хиляди укри това го даваха по една от телевизиите това е пове4е от наглост !!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Ей , тия от Киев мноО ''познават''.

22

Анонимен

преди 1 година

Осем месеца руската икономика е на санкции и не само издържа ами и отчита растеж.Докато на Запад инфлацията и цените хвърчат.Ясно е че Путин правилно е разчел икономически нещата.

21

пак не работи вота

преди 1 година

Не се страхуват от резултата. За това...

20

До 17

преди 1 година

Преди Да има Застрахователи - петрол се транспортираше и без тях! Танкери могат и да се произведат, макар и не веднага. Русия е и най- големият производител на злато в света! Не подкрепям Путин, но и украинците не са цвете. Прочети за Волинското клане.

19

ПРАЗНО НЯМА

преди 1 година

ЕХ,МЕЧТИ,МЕЧТИ-И-И !!...

18

до то и

преди 1 година

Или когато Кума Лиса не може да стигне гроздето, казва, че то било Кисело! - )))

17

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Страхливо действат европейците... Смели решения трябват: Ще ви вземем петрола само, ако давате и по буца злато и шепа диаманти за барел