217

Доктор Радева

преди 1 година

Гледал бил "само че" "трудно" "би могъл" ... кое му е трудното?! Ctrl+c -> Ctrl+v и готово. Много тр0дно, да... ако си кьор-кютук пиян, нормално...

216

Анонимен

преди 1 година

Психолог, няма спор, че Аляска е продадена 1867г. от Царя-Освободител за 7 милиона долара. Отделен е въпросът, че само една малка част от тази сума достига до Сакт Петербург. Лъвският пай се губи някъке в Лондон. Наглобританските думи са лъжи и всяко тяхно богатство е крадено.

215

Анонимен

преди 1 година

Всеки бендеро-нацист има право да получи обучение от отановските наемници. Единадесетмесечната кампания показва безсърдечното им пренебрежение към живота на около 3 милиона цивилни в района. Обучавайки ВСУ, отановските наемници са отработвали бойните навици срещу жилищни квартали. Това са свидетелства на оцелелите.

214

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е Атака 2. Дори говорят едни и същи неща. Проблема е, че слабоумните им фенове не го забелязват.

213

Анонимен

преди 1 година

Отивай да спиш, че другата седмица трябва да пътуваш за столицата, за да палиш гуми и автомобили. БАХАХАХАХАХАХА

212

Анонимен

преди 1 година

Баща ми не се казва Йонко, но ще ви запозная. Не се форсирай ся тука. Да не вдигнеш кръвно и да те загубим

211

Крипто

преди 1 година

То по твоята логика няма и граници... само да те светна нещо. Много неща няма, ако няма обществена нужда от тях. Ако има обществена нужда, дори да са абстрактни, например криптовалути или ai, има нужда от тях. Така работи и долара. Но ти от къде да знаеш, като мозъка ти е пихтия от водка и руска пропаганда.

210

Анонимен

преди 1 година

Русия идва да освободи Европа и да оборудва всеки европейски роб с Лади и кожуси.

209

Анонимен

преди 1 година

Баща ми е съдия. Знам си правата, имаме достъп до адвокати. Знаем как да те открием. В понеделник се готви да те разкарваме като панаирджийска мечка нагоре-надолу. Кой каквото си направи - никой не може да му го направи... приятен УЙкенд

208

Тъпак

преди 1 година

Чети ти - в големия рестарт ти обясняват, че ще се маха долара и ще се минава на крипто, защото се следи по-лесно. Ама то на такива като тебе как да го обясниш. По-добре една глобална криза, вие ще се оправите евентуално при разместванията пазара. То на русофил как да му обясниш, че всичко минава на крипто-долар. Дълговете на САЩ ще се изпарят. И тогава отиваме на война с Китай. На този етап, Русия ще е със столица Киев.

207

Аляска

преди 1 година

Аляска е дадена под наем с условието да се върне в същия вид.... Русия ще си има сериозни проблеми с наемодателя... защото имота ще го връща в състояние на ПЪЛЕН ЛЕШ.

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ДА и САЩ така ги крепи че си взема но Русия губи и Крим.

205

Страшна Трагедия!

преди 1 година

Слабите немощни европейци го закуцаха ЗДРАВО! Шушука се, че Порше, Фолксваген, Пежо, Сеат и Ламборгини затварят заводите си, заради липса на руски ресурси. Русия успокои всички европейци, че заводите ВАЗ, УАЗ, КАМАЗ, АЗЛК и ЛАДА работят на пълна пара, за да задоволят задъхващия се европейски автомобилен пазар. УУУУРРРРААААААА!!!!

204

Само ти или всички

преди 1 година

"За това Аляска е дадена под наем...." русофили стеМалоумни? Какво не ти е ясно в думата....продадена?

203

@Автентична!!новинА@

преди 1 година

На един приятел на братовчед му баща му е женен от втори брак за бившата жена на високопоставен от ФБР, който е чул от негови колеги от ЦРУ и НРЕ си шушукат нещо от рода на това, че САЩ е буквално пред фалит и най-вероятно всичко за ще приключи до 15-20 минути. Това ми го донесоха обратно по веригата, но ми казаха че това е държавна тайна и да не казвам на никого, така че се правете че нищо не сте чули. Но е истина.

202

Анонимен

преди 1 година

Аляска е близо 2 милиона км и не е малка територия. Най-големия щат на САЩ е спечелен от Русия и без война защото ще я загуби ис война и руския цар я е отписал. Вярно е ледена пустиня но огромна теритрия близо 30 % от САЩ с нефт и злато.

201

Джо Баеца

преди 1 година

До Фидел към Джо - и от тогава до днес - Русия няма нито една база в близост до САЩ, но за сметка на това НАТО е на 500 км от Москва. Велик успех, таварищ!

200

Анонимен

преди 1 година

До Ти си аутист Франция е част от Германия до 1945 г. а Англия губи почти всички колонии след 1945 г. и сега е помалка и от бг ако не считаме Шотландия Уелс и Ейре. САЩ пичели руска Америка (Аляска) само защото Русия губи кримската война и няма армия за да се бие за Аляска.

199

Неудачи

преди 1 година

Генералите на Путин не могат да превземат някакво обезлюдено село.

198

Джо Баеца

преди 1 година

Крим е украински. Change my mind.