161

МНЕНИЕ

преди 1 година

САЩ принудиха България да Закрие АЕЦ Белене , АЕЦ Козлодуй , Държавните Марици , Направиха Терористичен Акт в ПАВЕЦ Чеира , спряха Южен Поток , спряха Нефта от Саудитска Арабия през Бургас - Александруполис . Горивата от САЩ струват Скъпо , Храните са скъпи . България е Обкръжена от Врагове , започна да ни напада и малкия тигър СМР .

160

САЩ

преди 1 година

Заради войната допуснаха завесата да падне! Видя се, че сме им колония и ни дърпат конците! Преди тайно потайно, сега направо обявяват, чеще спрат европейски газопровод а после го взривяват! Външни министърки директно признават, че избирателите хич ни ги интересуват а приоритета им е Украйна!

159

Алооууу,

преди 1 година

..Ицко, вместо да говориш за "ФАЩ", кажи кое от статията не е вярно!

158

Математика

преди 1 година

Украйна с 14 танка срещу Русия с 3000 танка! Кой ли ще победии? Наистина не знам! Не мога да броя до 3000..

157

Христо

преди 1 година

Пълна смрад и помия се излива срещу Русия по медиите ,но не след като нападна Украйна а много преди това ,след като станахме васална държава на Фащ.Един ден нашите деца ще четат как американците са ни освобождавали от турско а русите са били против Голяма ама голяма помия е бг медията ни.А и кой прочел прочел ,че тоя коментар го чака ***....демокрация сме все пак.

156

Българин

преди 1 година

НАТО е най-хубавото нещо ,което се случи на България! Другият вариант е военно-престъпникът от Кремъл да хвърля ракети, ако не го обичат! Колкото по-далеч стои държавата от азиатщината на Кремъл , толкова по-добре! Дори и Превратаджията Радев се скри под полата на Деса, да не му се вижда червената петолъчка на челото!

155

Хроники на Блатная!

преди 1 година

ЕС демокрация САЩ също!! Русия всичко живо се е разбягало като мишки от потъващ кораб!

154

Анонимен

преди 1 година

Даже руснаците като завладяха Украйна направиха един референдум за фасон! А на нас 30 държави в Нато и 29 в ЕС един фалшив референдум САЩ не позволи! Само подкупи на политици, НПО та и медийна пропаганда!

153

Българин

преди 1 година

Цялата статия е написана с истина за Тюрмата на народите и Фюрера от Кремъл, а руските нашественици из форума продължават да пишат за ..."американците" ? Пълна шизофрения!

152

Тайга

преди 1 година

Русоподлогите още малко ще кажат ,че Аляска е колонизирана от САЩ , Абе аланколу , продава губи ,който купува печели! А руските комундело-фашаги губят на всички фронтове!!

151

Анонимен

преди 1 година

В САЩ има над триста индианкси резервата. Най-големия има територия 250 000 кв км. Защо САЩ не им дава незаависимост

150

До САЩ

преди 1 година

По-скоро за руските фашисти говориш.

149

...

преди 1 година

До до 184 ! Над 350 хиляди руски имота по морето! ДеЙбилът Толстой, от партията на Путин заяви, че морето сме ви изкупили, и вас ще ви купим! Тебе явно са успяли!

148

САЩ

преди 1 година

Са като италианската мафия в Ню Йорк- ако не им платиш пари да те защитават, ще намериш ресторанта си разрушен! Ако платиш на друг за защита, ще намериш ресторанта си разрушен!

147

До 181

преди 1 година

Защото той има акъл..за разлика от КирО проостото и дедо БайИздън!

146

До 184

преди 1 година

Това са тея 150 000 украински бежанци и дезертйори! Те говорят руски, объркал се се!

145

Българин

преди 1 година

Аз жив американец не мога да видя из София, а руски таракани по път и над път! Да не говорим за морето!

144

Анонимен

преди 1 година

Какво прави САЩ в Европа?? Честно? Защитават ни? Защитават ни колкото вълка защитава овцете!

143

Анонимен

преди 1 година

Хората на Путин в България от тази статия ще повръщат.

142

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 178 Това са бръщолевеници на ненормалника Путин. Защо се водите по акъла на един маняк убил 500 хиляди души само през последните 11 месеца.