141

Анонимен

преди 1 година

На тези, които призовават да не купиваме имоти и тогава цените им ще падната аз ще им кажа: Не купувайте олио, брашно, хляб, особено домати и крастиваци, че вече минаха 5кинта, ходете пеш, бензина да падне от 3 на 2. Не купувайте и тоалетна хартия моля, че скупо ми иде... абе нищо не купувайте

140

Анонимен

преди 1 година

Като гледа човек как за магистралите не са вложени на 50% от нужните материали и му е ясно, че същото е и в жилищата. Гони се само печалба, това качество и сигурност са на последно място. Реално в София вече няма хубав квартал, всичко е уеднаквено и пренаселено.

139

Язе да кажа

преди 1 година

До Квартали В тези квартали цените са по-вискои от тези в Австрия и Германия - сами си направете сметка колко са надути тук цените. Но и в БГ има яко пране на пари - кво го бърка *** да плати 2-3 мил.за апартаментче, щом така или иначе не им е платил дануцте - после и парите, и имота чисти

138

Анонимен

преди 1 година

Нали всички видяха какво стана в Турция, тук имотите са на същия хал и не е ясно на кое отгоре искат такива пари, но щом има луди да дават защо пък не.

137

Аз Кочо

преди 1 година

Докато Титаник потъвал оркестърът свирел лек протяжен валс за да успокои пътниците които отивали на заколение-удавяне. Напоследък статиите финансирани от строителите и техните брокерско кредитни фирми придобиват същото монотонно звучене

136

ТозиОнзи

преди 1 година

"ще е добра инвестиция за тях и с оглед инфлацията, могат да направят вложение в недвижимост" - хем ще има спад на цените, хем сега да купуваме, ако имамем пари....Страшен експерт, страшна експертиза :)))

135

Анонимен

преди 1 година

До зАзТи виждаш ли, че в Турция на срутените постройки бетона може да го дялаш с пластмасова шпатула. Некачествен цимент, съответно стриотелство са причината за толкова рухнали сгради.

134

ок

преди 1 година

Сигурен съм, че ще има спад, ама нагоре!

133

Анонимен

преди 1 година

Ще има спад, когато Гань0 спре да купува имоти за няколко месеца. Инфлацията няма да му изяде спестяванията - спекулата ще го направи. Днес видях, че рекламират нов строеж в Студентски Град на цени 2500 евро/кв.м. Ако някой купува на тези цени - трябва да му се забрани да се размножава.

132

Хари

преди 1 година

Събирах парички, че станахме повечко в семейството и горе-долу спастрих 90к евро, като идеята ми беше да изтегля по-малка ипотека, че да не ми тежи, но пък как да дам 300к евра на ш/з за нещо, което е маломерна кутийка....Ми ще продължа да събирам и ако и когато ми е угодно ще търся, а ако не, не ми пречи и наем да плащам, но ще ме е яд доживот ако ей така си хвърля парите за едно нищо.

131

Алекс

преди 1 година

Скоро.БУУУМ на балона.

130

зАз

преди 1 година

Гледам тези грозни високоетажни постройки на фотото и съ моля: Само да не друсне като в Турция!

129

Анонимен

преди 1 година

Българина както винаги всички му е ясно и всичко знае. Цените са такива каквито клиентите могат да платят. Пазара на жилищни имоти не е умрял и няма да умре, поне в големите градове. Инфлацията не спира (което не притеснява масата, защото много хора имат немалко пари) и жилището остава не лош вариант за инвестиция в сегашната ситуация. Който иска да купува, който не иска - не. Ще цитирам един познат австриец с бизнес тук и 150 служителя: Цена в Инсбрук 8-10к на кв.м. Виена добра локация 20-30к.

128

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Когато пръ.дне гущера

127

Анонимен

преди 1 година

от 2008 до сега цените на нищо не са паднали, ако някой след това е купил по евтинко е прецедент. И не само на имотите- на всичо, от горива до основни хранителни продукти, все едно да ви кажат, че бензина ще стане отново 1лв, брашното 0.80, олиото 1.60, нищо няма да падне, в най добрият случай ще има застой.Сега взимате по 2к заплати едно време сте се разписвали на 1000, а още по едно време и на 500.

126

Анонимен

преди 1 година

Живеем в България тук нищо не поевтинява. Това докато не го видя с очите си няма да го повярвам. Ако паднат значи и последния Българин е хванал пътя за Германия и сме затворили страната завинаги. Тук бензина още е 2.50 при все че петрола падна под 50 ДОЛАРА! Когато беше 1.80 петрола беше 75 долара вие и рафинерията си е наша. Вие искате имотите да паднат. Българсия "бизнесмен" е търгаш и долнопробна о_тре_пка, не се интересува от пазара и няма да смъкне цена, даже обратното ще я качи на пук!

125

Брокерче-търгаш

преди 1 година

За Бога братя, не купувайте !!!

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143 Точно така е. Парите, дадени за наем са загубени безвъзвратно. Парите, дадени за изплащане на жилище са инвестирани и не се губят, дори напротив. В повечето случаи след време цената на жилището става много по-висока в сравнение със сумата, която е изплатена за него. Недвижимият имот си е стабилно наследство, което човек оставя на децата и внуците си.

123

Анонимен

преди 1 година

Винаги е било скъпо да си купиш собствено жилище, ако си от средната класа. И по соца за давали заеми, родители са помагали на младите. И никой не може да ме убеди , че наема е по добре от заема, при 2ма работещи по добре да изплащам, отколкото да плащам, естествено с ясното съзнание, че ще си останеш тук. Отделни има и голям процент хора, които работят в чужбина , а изплащат тук. Аз си харесвам страната. Политиката - това е друга тема.

122

Анонимен

преди 1 година

До 136 Ти моли Бога този разлом да не тръгне в обратна посока под Африка и през океана към Сидни.