29

хе хе

преди 1 година

Ако не можеш да го обясниш простичко щастието, значи не си го разбрал....!???

28

Анонимен

преди 1 година

Сигурно от щастие се самоубиват....

27

Анонимен

преди 1 година

Румъния на 24-то място, смятай - като бай *** никой няма.

26

Бай...

преди 1 година

Пияни евангелисти! Това е щастието за тях !

25

Анонимен

преди 1 година

Българинът и е един милион заплата да взама ще завижда на този който взима 2 милиона, ако има 20 годишна жена, ще мечтае за 18 годишна, народопсихологията ни е такава.Има една приказка "... и на *** си завижда"

24

Zapaди долните

преди 1 година

русофили сме надолу в класацията... Тези дeгeнерати съсипват всичко положително към което се стремят нормалните хора в България.

23

Анонимен

преди 1 година

Финландците със сигурност не са най-богатите, най-големите или най-известните, да не говорим че времето им е ужасно и румънците не са кой знае колко по-добре, в русия пък ги пращат да ***, но според българина никой не е по-зле от него.

22

Защо Имам Чувство,че

преди 1 година

Някои ДрУгАрЕ бъркат понятията : НАЙ-богати с НАЙ-щастливи...Вярно е, че най богати са Финландия ,Дания, Исландия, Израел, Нидерландия, Швеция, Норвегия, Швейцария, Люксембург и Нова Зеландия../..нооо...дали са най щастливи ЩОМ джендърите СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ за щяло и нещяло...Щастието САНЧО е на върха на копието-казва Дон Кихот...а не се търси в *** на другарчето независимо от коя разновидност на 20 видовете пол в тия страни !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Междувременно са 5-ти по самоубийства. Хем са най-щастливи, хем най-много се приключват сами. Да не говорим, че искат легална евтаназия...

20

Анонимен

преди 1 година

Kakвa e poлятa нa nицитe c kpиcтaли в cлyчaя?

19

Анонимен

преди 1 година

По брой на самоубийци в Европа -първо място Унгария, после Русия, Полша.

18

Анонимен

преди 1 година

Все намръщени, недоволни, завистливи, все някой му е крив. Затова пък мързеливи. 77 място! Браво! До Бургундия и Афганистан.

17

Анонимен

преди 1 година

Мда, най-щастливи са най-богатите държави, щото имат пари за наркотици. Като се рееш безметежно в пространството и държавата ти плаща за това (с ресурси, откраднати от колонизирани държави), тогава ясно, че ще си много "щастлив". Ние, за разлика от тях, не бягаме от истинския живот и се борим както можем.

16

това е доказателство

преди 1 година

че парите не носят щастие,както знаем българите са най-богати на планетата,а защо тогва не са най-щастливи,може би,защото КРАДЕНИТЕ пари не са сладки,почнете да работите и ще видите,че дори и да не сте толкова несметно богати като сега ще сте по-щастливи

15

Илонйе илЪ

преди 1 година

"Най-щастливи са на Марс! Йелатье ми в повече на Марсът! Щастието не ви мърда. Кой каже друго го фрЪгам вънкя оть базатЪ." - цитат Илон Първи - бог император!

14

Бонго Бонго

преди 1 година

Bg в чужбина гледа като борсук, не е научен на извинявай или благодаря, пърди и вика оппа..Все недоволни, все им е сиво и като чуят чалга стават по големи *** от Азис, купуват ракии по 10-15 литра и само да им чуеш хвалбите.Завистливи и алчни, бай *** пасти да яде.Читави едвам виждам.Все борсуци

13

стъкмистика

преди 1 година

Язе и моя русофил сме най-щастливите, я да му пуснем преднина малко в състезанието, та мойто нетно либе да се радва ....и да е щастливо...Бъдете Щастлив....!???+"%=

12

Тая статистика

преди 1 година

е някакъв вид черен хумор за финландци.

11

Финландците

преди 1 година

от щастие се качвали на круизи да се напият до полумъртви, щото в страната е забранено.

10

Кат

преди 1 година

Се включат във войната финландците, защо май не оценяват щастието си, а се стремят към война, ще станат от най-щастливите, най-нещастните.