117

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: Сега се случват промени каквито не е имало от 100 години. А ние заедно движим тези промени. Путин: Съгласен. Си Цзипин: Моля, пазете се, скъпи приятелю. Путин: Лек път.

116

Анонимен

преди 1 година

САЩ и техния васал ЕС нямат полезен ход срещу Русия.

115

XИЧО

преди 1 година

Видях ги двамата ceляцu на снимка.Путин и Лукашенко.Доста си приличат по селските мутри.Приличат си като две капки вода,или по-точно като две плюнku...Като баща и син са,но без да е ясно кой е бащата....Те са единствените с толкова тьпи физиономии,че не могат да им намерят двойници...

114

Еее,

преди 1 година

Така трябва! По близичко до Европа, за да държи влага на джендърлюгата! Познайте кой първи ще лапне мамуля на Владимир Владимирович Путин!

113

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявайте от ядрената бомба . Така или иначе нищо няма да разберем ,нишо няма да видим и няма да оцелеем . Тези които по някаква случайност оселеят , ще страдат и никой няма да може да им помогне .Радиацията ще е навсякъде и нито храната ще става за чдене , нито водата за пиене. Колко време може да оцелее така човек , няколко седмици, месеци, години .Няма локална ядрена бомба , страдат всички

112

абе

преди 1 година

с две думи - който е тръгнал срещу Русия, хубаво не е видял! лошото е че и ние сме от страната на булката заради нашите изкуфяли управници!

111

123

преди 1 година

До Анонимен129. Е колко па да е успешна Русия 30% от населението(около 50 000 000 души) живеят с под 200 евро на месец, средната заплата в Русия е колкото минималната в България. 20 % от сградите няма течаща вода и канализация. Аре преди да плямпате глупости идете некъде в Русия на над 100 източно от Москва и тогава говорете.

110

aZ-ът

преди 1 година

Днесчиту , що триете бе у-р-у-ди?

109

aZ-ът

преди 1 година

кввввиииик, кввввиииикккк либерален квиииикккк . Кофти ли е либета? Пълни ли се душата със злоба, джигеря с гной? А така! Само така ! Дай боже нещо болест да ви хване после .... Музика за моите уши.

108

Анонимен

преди 1 година

Бандитите в Кремъл имат огромни успехи в унищожаването на руснаците... Сталин е номер едно в това отношение и кървавото джyдже никога няма да го настигне въпреки, че се старае...

107

кОстя кОпейкин

преди 1 година

А САЩ тогава ще разположи ядрено оръжие в Украйна! Има договорка с Володимир Зеленски :)

106

Анонимен

преди 1 година

Виц: Съвет в Кремъл обсъжда се къде да пуснат бомба за да сплашат запада. Путин вика в Париж не там е щерката, Песков вика в Ню Йорк не там е сина, Шойгу вика в Лондон не че там е дъщерята, така се изреждат още 3-4 големци и отхвърлят големи градове в Европа. Накрая един военен плахо предлага да е в Магадан. Приема се единодушно.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия е успешна страна. ЕС е умиращ съюз и изпада във все по-дълбока икономически и социални криза.

104

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на обща енергийна система от соларни панели и вятърни турбини.

103

Анонимен

преди 1 година

Путине метни една ядрена тука поне да имаме голяма и хубава реколта. Искам да имам тиkва като Дядо Тиkва Вади

102

Анонимен

преди 1 година

Снарядите с обеднен уран се използват единствено за унищожаване на бронетехника и нищо друго... Едно шило от метал с голяма твърдост което пробива бронята и убива екипажа. Русофилчето просто, обаче не знае това и почва да пише глупости в несвяст... Никакви ядрени ракети няма да има в Беларус, както няма Сармати и Посейдони...

101

Анонимен

преди 1 година

Русия е независима затворена структура. Русия не се нуждае от никой за постигане на геополитическите цели и тези цели се постигат. След като Русия приключи украинската кампания и влиянието и се разпространи над източна Европа, а Китай тайванската кампания и Корея, Япония и югоисточна Азия, тогава автоматично настъпва смяна на сегашния световен ред и край на хегемонията на САЩ.

100

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с 40% от световните запаси на прясна вода.

99

Анонимен

преди 1 година

Светът е изправен пред 40 % недостиг на прясна вода до 2030 г., предупреждават експерти преди конференцията на ООН за водата.

98

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвукът решава всичко.