135

Анонимен

преди 8 месеца

А Путин защо не дигне визите за България, 45 години им лизаxме гъ3овете на руснаците, а още не са дигнали визите да пътуваме свободно за Русия!

134

Анонимен

преди 8 месеца

Луксозна къща с басейн в LA за Пашинян и семейството му. Честито на печелившите! Същото ги чака и нашите хубавци от Киро и компания.

133

до Зозо

преди 8 месеца

Абе жълтопавен планктон ти каква помощ търсиш от Русия за Армения след като Армения и Пашинян се прегърнаха със Сорос и америка и се отказаха от Русия. Сега да си сърбат попарата и ще се простят с териториите си. Хаха който се съюзи със сащ губи територия както в Украйна. Полша би шута на Украйна както и други държави. Само нашия предателски планктон продължава с навежданията и подкрепата на фашистите.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Tази война в Украйна е един огромен план на КГБ за унищожаване на Запада. Кой кого иска да погълне? СССР се разпадна и Русия чрез своите олигарси придоби огромно влияние в ЕС и пусна пипала навсякъде. Да не забравяме, че всички олигарси в Източна Европа дължат богатството си на КГБ и са подчинени на Москва, макар и тайно, докато се декларират за евроатлантици. Въпрос на време е тези "спящи клетки" да се събудят. Войната няма да е никак лесна и с ясен резултат за НАТО.

131

Анонимен

преди 8 месеца

До Към 136 - и все пак Русия се намесва и води активно разговори с Азербайджан за гарантиране безопасността и правата на арменските граждани в Нагорни Карабах, който Армения призна за част от Азербайджан, и отказва да приеме арменски бежанци от Нагорни Карабах, защото те не са арменци. Алиев се ангажира пред Путин да осигури правата на арменското малцинство в Нагорни Карабах, като гарант за това ще бъдат руските миротворци.

130

Боби

преди 8 месеца

До Зозо Пашинян още преди колко 8 години мисля спря военно политическото сътрудничество с РФ - Съвременни системи на толкова ниски цени Армения от никъде другае не можеше да достави. И какво стана в цялата Арменска армия имаше 8 ЗРК ТОР с ограничен боекомплект които можеха да се справят с Дроновете на Азербайджан. Армения имаше и ескадрила Су-30МК като Пашинян им осигури само ракети въздух въздух Р-73 за самозащита няма Бомби, Няма ракети, Няма антирадарни, Няма ракети за въздушен бой... КАИФ!!!

129

Анонимен

преди 8 месеца

Пашинян ще спре достъпа на арменците които бягат от Нагорни Карабах в Армения. Пашинян подписа, че Нагорни Карабах е теротория на Азербайджан. Да си ги прибират руснаците.

128

Към 137

преди 8 месеца

САЩ И Европа вече помогнаха на Сирия, Либия, Афганистан ...., дано да помогнат и на Армения за да си научи урока

127

Към 136

преди 8 месеца

Ти тролиш ли или си много зле с акъла? Русия обяви, че няма да се меше, понеже това не са арменски територии.

126

Зозо

преди 8 месеца

Даже Армения видя каква е помощта от Рашата и не ще да ги види повече :)))))))))))))

125

Анонимен

преди 8 месеца

След Алиев, на ход е Ердоган да си върне Армения.

124

ютюб

преди 8 месеца

"ЯКОВ КЕДМИ:КОНФЛИКТЪТ В УКРАЙНА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ПОРАЖЕНИЕ ЗА ЗАПАДА! ЕВРОПА СЕ СРИВА! БЪЛГАРИЯ В РИСК!" - Не се страхувай с Васил Василев

123

Bad Face

преди 8 месеца

Запада вече достатъчно помогна на народа на Ирак, Либия, Афганистан ... сега наред да получи същата помощ са и Арменците, които се бяха разпрострели като пръдня в *** на чужда територия. Да не подминаваме и факта, че факъра Пашин е от същото котили eвропедeрaсти като нашите шaрлaтани Кирчо и Кокорчо, също и нaркомaна Зеленски.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Аз на тези специялисти в кавички им казах ,че бъркат русия с венецуела и куба където също няма резултати от просташките санкции, които удрят най бедните а това е почва за диктатура

121

Анонимен

преди 8 месеца

Путин в беседе с Алиевым акцентировал важность обеспечения прав и безопасности армянского населения Карабаха;

120

Анонимен

преди 8 месеца

В Армения излязоха с плакати "Сбогом немита Руzzия". САЩ ще помогнат на Пашинян, може и Франция, нещо Макрон такова да помогне.

119

Анонимен

преди 8 месеца

Блестяща антитерористична операция на Алиев. Впечатляващ успех. Нагорни Карабах е изличен от картата на Армения. Честито на печелившите.

118

Анонимен

преди 8 месеца

Снууп Доги Дог изнася концерт в Ереван.

117

Анонимен

преди 8 месеца

Къща с басейн в LA за Пашинян. Честито на печелившите!

116

Анонимен

преди 8 месеца

До Боби 156. Вече си готов с 6 минуса набързо само ги брой