58

Другарят Путин

преди 5 месеца

Предайте се или ще бъдете унищожени! Съпротивата е безсмислена, атаката е самоубийство!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Майора.Бегай там в Украйна и си реви,а не ни занимай с нея.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Между интереси на Унгария и интереси на Русия би трябвало да има разлика все пак.

55

българин

преди 5 месеца

то да те похвалят военнопрестъпници от Кремъл си е голямо унижение. Мен ако някой от хората на Путин ме погвали няма да мога да гледам децата и роднини, приятели в очите и ще се самоубия.. Голям резил за Орбан

54

тридневнаРУизлагация

преди 5 месеца

Според логиката на платените руски *** на времето американците трябва да подпомогнат хитлер за да свърши по-бързо войната. руските *** трябва да разберат, че "Насила може да заведеш коня до реката, но насила не можеш да го накараш да пие вода"! тактиката с извиване на ръце май не върви и Путин сам падна в собствения си капан...Сега ще се вари в собствен сос..ха.ха

53

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан и Ердоган са приятели.

52

Майора

преди 5 месеца

69 , а амбициите за възстановяване на великата Руска империя , подкрепата за Македония , хибридните атаки , изказвнията срещу България , защитата на Русия от такива като теб и разни копейкаджии и комунисти , които искаха страната да е шестнадесета република на бившия СССР? А това че цените на българските стоки бяха по евтини в Русия?

51

Анонимен

преди 5 месеца

Нали Орбан е на хранилка на Путин, получава официална похвала!

50

Един там

преди 5 месеца

Орбан си защитава Унгарските интереси, хич не му пука нито за Русия, нито за Украйна...

49

до Майора

преди 5 месеца

А войните които водеше сащ са законни така ли да го разбирам. И в Газа се убиват мирни жители и то от 50 години ама нищо не споменаваш. Познавам много Украинци които са избягали от Украйна много преди СВО. И всичките осъждат фашизма в Украйна и са напуснали защото са знаели какво ще стане. Това което стана с нашата страна го направиха американците до преди това ние бяхме едно с Русия. Нашите започнаха да убиват и изнасилват Рускоговорящите и затова е тази война казват те.

48

Майора

преди 5 месеца

Жалки сте анонимници , да защитавате страна , която води незаконна война и убива мирни жители и деца и разришава сгради уж като военна операция! А ако това се случи на вас , така ли ще разсъждаате?

47

Анонимен

преди 5 месеца

Oрбан е в тотална изолация, поставен под огромен натиск и при това с влошаващи се позиции сред собствения му народ, заради про-руските му позиции! На следващи избори Орбан е пътник

46

до 59

преди 5 месеца

Е друго си е да *** американски .ишки и да ядеш краварска тор. Орбан е най адекватен в момента от всички в ЕС и доказва, че мисли за страната си. Последствията за България след като Русия смачка Украйна ще са катастрофални. Ама вмiрисания кравар откъде акъл да помисли малко. Давам ти лек пример представи си Руснаците спрат ядреното гориво и да обслужват нашия АЕЦ, след това да ни отнемат оръжейните лицензи. Това е един малък пример как могат да ни закопаят още под дъното защото ние сме на дъно

45

Анонимен

преди 5 месеца

Омразата, която ни се насажда срещу Русия е направо за психиатрия. Ние нямаме никакъв интерес да мразим Русия и да я превръщаме във враг. Но ето така накараха украинците да мразят от все сърце и душа. Резултата-хиляди полета гробища. И нас ни тикат натам. То един американски сенатор изплю камъчето-целта на щатите е да унищожат православието и нашите ценности. Пък вие си летете в западните облаци, заоблачени ит западни розови мечти.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Спокойно, Орбан е ясен. Както го посъветваха да излезе при гласуването за членството в ЕС, така ще го посъветват да излезе при новото гласуване за тази помощ. Просто Орбан се опитва да измуфти с типично комунистически прийоми някой евро и за Унгария. Вече дали ще му дадат за да минат нещата по-гладко или ще решат да го кастрят ще видим. Засега май се очертава второто.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Виена - Будапеща - Братислава!

42

350 000

преди 5 месеца

Руски войници до тука! Как ще обясни това число Путин?!

41

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС няма пари за себе си, ще праща на Украйна. Болен здрав носи, както се казва. А в Брюксел баш столицата на ЕС е страшно - навсякъде дилъри, пропадняци и бежанци. Много пропадна този град. После ми хвалете ЕС друг път.

40

Анонимен

преди 5 месеца

За Орбан важи поговорката, че който седи на два стола пада. Скоро ще му покажат среден пръст и от двете места.

39

абе

преди 5 месеца

не съм видял и чул някой от донбаските републики да бяга към киев, значи са руснаци и са на своя земя...значи зеления плъх иска да заграби руски земи!