16

Анонимен

преди 1 месец

спечелил е великденското намаление при Кобзон

15

до Алекс

преди 1 месец

Недей да ръсиш мозъчни пpъдни преди да си наясно с мотивите на този човек, представи си че жена му е била украинка и го е завлякла материално и му е съсипала идийлиния животец, изгледай и филмът "Миротвореца", ще ти станат ясни много неща.

14

По същество

преди 1 месец

Има още няколко американци, които се бият за Русия (освен и други националности де). Един от тях си ходи с едно американско знаме и го забучва навсякъде където напреднат руснаците. Много е забавен, виждам го по телеграм каналите.

13

Анонимен

преди 1 месец

хубаво е че има и читави американци.Браво на американеца че се е бил срещу украинската агресия.Мир на праха му!

12

Анонимен

преди 1 месец

Знае се, че по времето на Руско-турската война от 1877/1878 г., в някои от битките на страната на руснаците е участвал и един японец, истински самурай. Неговата история обаче е известна с подробности.

11

до АнонимеН

преди 1 месец

Хаха изкуфялата жена пак ни занимава с болните си мечти. Абе жена спри се с тези избори в сащ само ти ли не разбра, че от америка вече нищо не зависи. Едни Хуси и Иранци направиха смешни американската армия. Когато бяха републиканците война не е имало, войните винаги са ги запалвали демократите. И кое е злото бе жена май демократите са злото. И да прав си мирнио споразумение няма да има само безусловна капитулация на фашистка Украйна.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не знаем какви са били мотивите му да се включи в тази война, не знаем нищо и за личната му житейска история. Всяко нещо има причина и няма смисъл да гадаем, нямаме нужната информация.

9

Анонимен

преди 1 месец

Нациския режим в украйна убива хора от упор.

8

Анонимен

преди 1 месец

заглавието на статията трябваше да е в стил Зеленски.Украински фашисти избиват американски граждани .

7

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Нацистите са го убили при опита му да спаси хора !

6

Анонимен

преди 1 месец

Нациатите са го убили при опита му да спаси хора !

5

АнонимеН

преди 1 месец

ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ ДО ИЗБОРИТЕ В ФАЩ НЯМА ДА ИМА! СЛЕД КОЕТО ЩЕ СЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА И ТОВА НЕ ПОДЛЕЖИ НА НИКАКВО ОБСЪЖДАНЕ ОЩЕ ОТ СЕГА! ПЕЧЕЛИ ТРЪМП ПЕЧЕЛИ ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО. ПЕЧЕЛИ БАЙДЪН ПЕЧЕЛИ УКРАЙНА А ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОСВЕН, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН РЕЖИМА ТАМ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ И РАЗПАДНЕ ОСЪДЕНА ДА ПЛАЩА 250 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА ЗА НАРУШАВАНЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА!

4

Алекс

преди 1 месец

Не мога да повярвам,че се срещат такива екземпляри.На 60 год. и напълно пуста кратуна.Безнадежден случай.Да се вдигнеш от САЩ,за да се биеш като нашественик на другия край на Планетата.Законът на Дарвин за естествения отбор е подействал в пълната си сила.

3

Анонимен

преди 1 месец

Слава на американския герой сражавал се за унижожаването на фашизма в Украйна!

2

АнонимеН

преди 1 месец

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СА ЗЛОТО ТАКА КАЗАХА ВЪВ ФИЛМА - ВАКАНЦИЯТА 2015 :) ИЗВОДА Е , ЧЕ ТЕ БИХА СЕ СРАЖАВАЛИ ЗА ТЕРОРИСТИЧНИЯ РУСКИ РЕЖИМ ЗАЩОТО СА ЗЛО И СА НА СТРАНАТА НА ЗЛОТО. БИХА ДОРИ СЕ САМОЗАПАЛИЛИ САМО И САМО ДА Е ТЯХНОТО ЗЛО ТОВА СА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ

1

Анонимен

преди 1 месец

Някой да го е канил?Както и един наш " умник" от Плевен.Квото търсили-намерили.