23

Анонимен

преди 12 години

ДО 20 ЯВНО СИ ГОЛЯМ ФЕН НА ВОЛЕН БОЛЕН , ТАКАЧИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА 4 ТИ КИЛОМЕТЪР ТОЙ А ЗА ВИЦИ ТИ , ЩЕ МУ ТРЯБВА ЗАМЕСТНИК

22

Анонимен

преди 12 години

ХахахахахахахахахахахаПочна се.Първо от прокоратурата обявиха, че документите дори заверени от нотариус са без правна стойност и не могат да се ползват за теглене на кредит защото са подписани само от едната страна. И кой нормален подписва документ без да го чете? Избори идад господа избори.

21

Жалко

преди 12 години

Жалко, че само кредити са теглени, ами не са се подписали, че си продават родителите и децата. КАК Е ВЪЗМОЖНО, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО ЩЕ СА В ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА ДА ПОДПИСВАТ ДЕКЛАРАЦИИ, КОИТО НЕ СА ПРОЧЕЛИ. След като са такива правни неграмотници - малко им е, че са подписали само това. Некадърна пасмина, посредствена, повърхностна, необразована, ...... Затова сме на това дередже - защото отгоре до долу всичко е некомпетентно и не е на мястото си.

20

Анонимен

преди 12 години

За президент на 4-ти километър предлагам Боко, вземете си го при вас, а за президент на България- ми то е ясно - ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

Много ясно ,че така ще извъртят нещата, гаранти били. Специално тоя дебелия Кирчо, цял Ловеч знае за неговите заеми и далавери още преди да стане депутат. Така, че да не ми излиза с евтините си номерца. Ако бяха гаранти щяха ли да напускат. Е вярно, че Герб ги подпомогна значително и сега трябва да си заработят паричките.

18

Анонимен

преди 12 години

гледах в Гугал великат реч на волен , срамота , нека всеки даго гледа и тогава давидим колко хора ще поткрепят този ***

17

Анонимен

преди 12 години

Най-интересен е случая с журналиста от СКАТ Валентин Касабов - и той се е подписал навремето като поръчител, но понеже не го вписват после в листите и не става депутат - и до днес той най-яростно плюе срещу Сидеров и Атака от ефира на СКАТ.

16

bobi

преди 12 години

siderov da mu misllyat tezi koito mu povjarvaha.lud manjak.sram za balgariya.

15

Анонимен

преди 12 години

Не е вярно! Волен президент!Да бе да президент но на 4-ти километър

14

мангото

преди 12 години

1 файтон хора-решили да се облагодетелстват от Вимето на народа !

13

Георги

преди 12 години

Гласувах и пак ще гласувам за Атака. А тези тримката са хора без достойнство. Няма да ги съдя, има си Господ!

12

Атака

преди 12 години

Не е вярно! Волен президент! Атака!

11

pa6ata

преди 12 години

Айде Атака вече тотално умря.Плюйте и на гроба.

10

TT

преди 12 години

Браво Бойко - добре си изпълняваш поръчката на доганчо. Браво браво само така. Вместо Българите хубави лоши да се обединяваме срещу *** - ние се обединяваме с тях и нападаме тия Българи които са ни криви. Всичките правителства за тия 22 години го правят. Какво ви говори това - че всичките се дирижират от същите които са създали и ДПС - дъртите *** дето докато умрат няма да пуснат кокала

9

Салахадин

преди 12 години

До 5:Ми те само с образование съсипаха държавата.И Велчев и Станишеф,па ако щеш и Дянков.Все "СОРБОНТАТА" завършили дет` се вика.И какво стана?Имали сме един цар Ивайло свинаря.Да ти кажа за свинар ,доста добре се е справял с държавните работи!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Блажим ли,блажим ли,Сидерчок?А Цецка те гласи за шеф на комисия "Антимафия"?Боже,пази България!

7

опевачка

преди 12 години

Атака .. .амин ! Да поръчваме ли надгробната плоча вече ?

6

kaka

преди 12 години

А,етоооооо! Имала си крушката опашчица...Приятелчето на Боко нещо се оакаааа и започва все повече да намирисва .... на Прокуратура.И не е сам!!!!

5

За лудия и зелника

преди 12 години

Болен бил Волен! Да бе, да!Болни са тези, дето му се вързаха, гласуваха за него и ми набутаха властта в ръцете!Без образование, възрастната си майка не поглежда, крещи като изоглавен, глупости и скандали прави и при това положение, отбор т*панари гласуват за него.....

4

Анонимен

преди 12 години

mmm volene,kolko si sexy !