277

юбералес

преди 7 години

До Viva С. КореяМного правилен въпрос си задаваш, следователно подозирай ''новината''.

276

Анонимен

преди 7 години

Това не ви е Сайгон.Курейците са пичове,няма лабаво

275

УжасТ

преди 7 години

Луд от юг, луд от изток, луд от запад, луд от север...а сме дали да ни управлява селският *** !

274

Viva С. Корея

преди 7 години

Току що гледах по една пловдивска новинарска телевизия новината, че американците са разработили и вече тестват нов, най-модерен вид ядрена бомба с плашещи характеристики, с която щели да обновят арсенала си от ядрени оръжия.Възниква въпроса: защо им на ФАЩ цял арсенал от ядрени оръжия, с които могат да унищожат всичко живо на земята и да я увредят за векове напред?И защо те могат да разработват такива оръжия, а когато Северна Корея го прави, я изкарват световното зло?

273

Бяхме преди години т

преди 7 години

Никой от вас не би могъл да живее в С.Корея и един месец.Първо там няма интернет.Второ там всичкоза теб се решава от комуната.Нямаш право на лично мнение.Ще бъдете военнизирани.Ще трябва да градите Чучхе-сонгун.И да ходите в Мангюнде да поставяте цветя и ............още толкова далече от вашите разбирания неща. ........А найголемия им хотел и Небостъргачите са пусти ,има тук таме някои ,,избрани"Бяхме на гости на ,,семейство"което после разбрахме че са актьори правещи се на такова;

272

Анонимен

преди 7 години

Нищо няма да стане,САЩ са подли, но страхливи, това не ти е да воюваш с държава въоръжена със съветски оръжия от 60те години.

271

Анонимен

преди 7 години

Задунайските самовари съвсем изпушиха. След Северна Корея нали знаете чий ред идва.

270

Анонимен

преди 7 години

Досега не успяха, но дЕдо Дончо, ще подпали света !Много ме кефи то'я, дето ни обяснява, че САЩ, много са се разтревожили от качеството на скумрията в световния океан.

269

Анонимен

преди 7 години

Червените каскети как се разшумолиха. Да не забравите и КОКА КОЛАТА да забраните.

268

До 281

преди 7 години

Искаш да кажеш че над Тихия океан е безопасно ,всеки може да си думка.После като хапнеш скумрия или риба тон почваш да светиш и после вирваш петалата. Няма малка и голяма-радиациата винаги е вредна и смъртоносна.Сравнението с Чернобил е образно казано.Дали ще те гръмне пистолет или оръдеен снаряд изхода е един.

267

Факт

преди 7 години

Хубава,лоша,Северна Корея си седи на д..то, на собствената територия, изведнъж идва САЩ, и ще им налагат ( силово ) ,,демокрация"

266

Анонимен

преди 7 години

СМЪРТ ЗА СВЕТОВНИЯ АГРЕСОР-САЩ-ЦИОН

265

ДО Атакиста

преди 7 години

Тя и Нинова си служи с аргументи.Но те като твойте неса истински.А Волен стана последна дупка на кавала в Полупатриотичния фронт.,сменяйки за пореден път ,,философиятаси" Помня го още от гл.редактор на ,,Демокрация"/Ти май не си бил роден тогава ,личи си по ,,хамериканци" и ,,Гроб"/ Сигурно си от ,,Шуменската школа ***. Едни и същи сте.Не сте ниво и с този език каквито и ,,аргументи" да извадиш не може да убедиш никой. Учи и порастни малкия.

264

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТти си още по-забавен

263

до 284

преди 7 години

Я да ни светнеш, какво си правил в Северна Корея? Ако за работа, абсурд да те вземат! Ако за екскурзия, у нас няма дестинация за там.Значи лъжеш мато телефонен измамник!

262

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТаргументите ти издишат корея има не повече от 5-6 ядрени опита

261

Анонимен

преди 7 години

до 249къв чернобил от ядрена бойна глава над тихия океан, бе...? ти нормален ли си? Аварията в Чернобил отдели радиация за 1000 такива ракети.

260

Анонимен

преди 7 години

До Руснакя кажи кои са истинските медии да чета само тях вече

259

До 268

преди 7 години

Девет държави имат ядренни бойни глави .Най много Сащ и Русия. Те намаляват реципрочно ,в последните години по бавно.Това че ги имат в арсенала си не значи че ,,гърмят" непрекъснато както казва по- долу един умник за С.Корея ,че 15 години правела опити.Всяка бомба е един Чернобил дечурлига.

258

АТАКИСТ

преди 7 години

до 271Аз винаги си служа с аргументи в този сайт срещу когото и да е.Запомни го!И когато този някой ми издиша в тезите си.... пише ей такива пртостотии като теб!Изчезна ли Волен Сидеров от небосклона? А тогава к'во майка си прави в правителството на ГРОБ?Да ти имам изчезването, Кълвач.