26

Анонимен

преди 7 години

Утешително е , че не сме единствената държава в която човеците са като мухите .

25

Анонимен

преди 7 години

Как е възможно да изпреварвате премиера? Безобразие!

24

ПОМИЯРИТЕ НА ЕФИРА

преди 7 години

А КОЙ *** МУТРО, УВЕЛИЧИ СКОРОСТТА НА АВТОМОБИЛИТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ??? ТОВА ПОВИШЕНИЕ МУЛТИПЛИЦИРА АВТОМАТИЧНО СКОРОСТТА НАВСЯКЪДЕ. ЩОМ ТИКВАТА ГО Е КАЗАЛ, КОЕТО НИ СЕ ВНУШАВА ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕМИНУТНО ОТ МЕДИИТЕ, ЗНАЧИ Е ПРАВИЛНО. АМИ ЮМРУКЪТ СРЕЩУ ДОГАН И ЗАКАНАТА МУ: "ДА МИ ДОЙДЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ" ПАК ОТ ВЪПРОСНАТА МУТРА, СЪЩО ПРОВОКИРА АГРЕСИЯ,ЗАЩОТО Е КАЗАНО ОТ МАСОВИЯ ЛЮБИМЕЦ. ЕТО ТАКА

23

Анонимен

преди 7 години

Браво Боко , по цяла нощ бръмчат в Дианабад на мръ'сна газ ,все се чудя няма ли полиция в тоя квартал,в един през ноща на мръ'сна газ детето ми подскача всяка нощ не ги е срам ,през деня дали върти газта по Цариградско магистралата колкото ще , но не минава през ноща и всяка вечер и никой не ги закача.

22

Бай Корлеоне

преди 7 години

Пак някой друг е ВИНОВЕН. А КОЙ е премиерин на ТИКВИТЕ 1 и ТИКВИТЕ 2 и не направи НИЩО по нито една от болезнените теми за българското общество?

21

СС

преди 7 години

Първом трябва да се арестуват всички пишман дрифтъри със стари БМВ-та, които се вихрят по улиците на градовете безнаказано! Преди няколко дни един такъв щеше да ме убие в час пик на свръх натоварено кръстовище!

20

Анонимен

преди 7 години

Който работи като Борисов за България го хвалят, Орешарски за какво да го похвалят в НОВА например?За това че спря строежа на магистрала Марица или че фалира умишлено КТБ?

19

Хитър Петър

преди 7 години

До АнонименКакви мерки взема Тиквата, освен да строи нови магистрали и да създава нови катастрофи?

18

ИВО

преди 7 години

СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ ТИКВУН И ДО КОГА ЩЕ Е ТАЯ ВОЙНА-ДЕН ДО ПЛАДНЕ..КОРУПЦИЯ БОКО,КОРУПЦИЯ.ДОКЪТО НЕ СЕ ИЗЧИСТИ КОРУБЦИЯТА ,НЯМА НИКАКВА ВОЙНА.И КАТ ИСКА ДА ЛА,ПА КАТО ДЕПУТАТИТЕ.ТЪЛА,ЧЕ НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ , ЗАЩОТО НИКОИ НЕ ТИ ВЯРВА

17

Анонимен

преди 7 години

Герберасчета, гледайте си вашата НОВА ТВ . Там хвалбите за монарха Слънце продължават.

16

Анонимен

преди 7 години

Браво на г-н Борисов! Човекът взема реални мерки, а не като Станишев, който казваше, че тези които загиват повечето и без това не гласуват за БСП!

15

Хитър Петър

преди 7 години

Да, разбрах, Тиквата ще погне джигитите с нови магистрали. Така ще им създаде по-голям лукс да карат с висока скорост и да катастрофират.

14

Анонимен

преди 7 години

По време на първият си мандат премиерът обвини тировете,че не карат със зимни гуми.Сега бил бесен,че рокерчетата са го издухали и не може да им направи нищо,щото охраната не видяла номерата на моторите.Войната по пътищата е от години,но нищо не се прави.Ама не можеш да изпреварваш Бойко Борисов.

13

Анонимен

преди 7 години

Ти увеличавай максималната позволена скорост по смотаните магистрали , пък после искай хората да карат бавно и да не се трепят. Г.з море, глава тиква. Мотористите не са ми трън в очите на мене - бързи са, но не могат да съборят автобус с ученици в пропаст например. Като направят някоя беля, само те си патят и товарят лекари и полицаи психически, които трябва да събират останките им. И какво ще предприеме правителстото със сигурност с най-ниското IQ за всички времена?

12

Анонимен

преди 7 години

Тировете са сред основните виновни за катастрофите - създават Умишлено ситуации за птп и бегат- хората се изтрепват и ходи разправай какво направи тира та стана катастрофата.Трябва камери на всяко превозно средство ,а снимките да важът в съда .

11

zewzek

преди 7 години

Решението е много просто- нов КАТ с полицаи от Европа,другото е АЛА-БАЛА....

10

Анонимен

преди 7 години

Разликата между двата случая е,Борисов сега е премиер,а Валери Симеонов е вицепремиер и трябва да бъде изритан.Не оправдавам постъпката на Зарков и Корнелия,но те не са в управлението на страната.Борисов няма полезен ход,защото той е премиер благодарение на така наречените патриоти.

9

Анонимен

преди 7 години

Хайде българино , Тиквата ти подава нова дъвка , НЕ МИСЛИ и НЕ КОМЕНТИРАЙ простотиите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

8

Анонимен

преди 7 години

Остарелия и издъхнал Чичка сега се сети, че моторджиите освен, че се трепят създават невъобразим шум! В центъра на Сифия преди време се появи едно заведение наречено Мементо. Започнаха да се събират моторджии, особено през почивните дни, които надуват моторите си и шумът е ужасен. Ако КАТ направи няколко акции ще се реши проблема с тлъсти глоби. Глоби на място. Нямат да платят, мотора се иззема и държи докато не се внесе глобата. Ще се реши въпроса тогава, иначе няма!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Полувината ми рода замина да работи в чужбина *** ще борят демогравската криза ще си останат само с техните избиратели