11

ист

преди 7 години

Нинова трябва да напусне парламента -постоянно ръката и е вдигната за хитлеристки поздрав. Когато малкият клюн се изцети че е закъснял, защото е насилвал стари хора, Нинова майчински го прегърна - двамата нямат място в парламента.

10

Киро кофражиста

преди 7 години

Тримата "обединени ***" Далаверко, Перко и Бидона /Валери, Болния и Шкембето/започнаха да си показват рогата както се и очаквашемай няма да изкара дълго това управление

9

Джедай Мастър

преди 7 години

Майтапчията е изключително ***, комплексиран и безпринципен човечец. Сякаш една тиква не ни беше достатъчна на висша позиция във властта, какъв срам за нас!

8

zeus

преди 7 години

Един въпрос, някой вярва ли на една дума на Симеонов, питам и избирателите му, които май бяха най-жестоко излъгани?

7

Анонимен

преди 7 години

Истинските български патриоти като Левски, Ботев и дузина други не са имали нищо освен чест, а сегашните такива са пълни с хотели и фирми. Е това ако не е анахронизъм здраве му кажете?

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя бургаски крадец не раз работа ли че Тиквата го взе за бушон. Просто да го изтока в удобни момент и да продължи да управлява с другата патерица Магарешки.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако от вестника имат и аудиозапис от тъъпата му изцепка, този изтече в канала. А ако стане достояние в Европа или Израел, не можем да го мислим.

4

Анонимен

преди 7 години

Това е типично бургазлиско ***. То не бяха скандали с личните му хотели, не бяха непочтени изцепки на границата, *** шеги с Бухенвалд, лобиски закон за земите по черноморието и не на последно място адски нагло държане. И този ни е Вицепремиер? Еми това е България 2017-та.

3

mdaaa

преди 7 години

абсолютен ***

2

Анонимен

преди 7 години

Валерка, хващайте се с Шкембо войвода и Сидер ага и бегайте да копате на Боце магнолиите, че за друго не ставате. Откъде ви намериха такива тепегьози бе, че и да управлявате.

1

Анонимен

преди 7 години

с валери симеонов няма как правителството да е добро.