61

Анонимен

преди 5 години

До Истукан"... а Русенският университет я направи (Ангела Меркел) доктор."---... а Пловдивският унверситет, майна, направи Ицо Стоичков доктор (хонорис кауза):)

60

Анонимен

преди 5 години

че как няма да му благодариш??.. колко парички изсмукахте от българите (за щастието и благоденствието на германския пенсионер)!

59

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

До Анонимен 66Вие/бузлуджанчетата/ никога няма и да разберете, каква е била ролята на Борисов.Затова и власта ви е мираж............

58

Меркел Акбар

преди 5 години

Искам да благодаря на Бойко, че не предяви никакви претенции към Македония относно идентичност, история и принадлежност. Такъв слугинаж и сляпо чуждопоклонниество без оглед на собствените си национални интереси е рядко срещано явление, дори фалиралите гърци проявиха достойнство и не паднаха толкова ниско. Даже си отстояха националната чест по казуса "Македония".

57

Анонимен

преди 5 години

От цялата работа не разбрахме каква е била ролята на Тиквата и за какво точно му благодари. Май в ЕНП обичат да си пишат незаслужени заслуги за вдигане на рейтинга.

56

След 30 години

преди 5 години

преход РзБъ постигна най-високи резултат и е намаляве на обемс на отпадъци, благодарение на усърдието на бригадите зс рециклиране съставени от доброволци обитаващи градските улици. Предимно хора от българския етнос.

55

1234

преди 5 години

Брей,голямо ухажване на една измислена държава и измислен народ!Западните Балкани са голям резерв за:пушечно месо,прислужнички,***,работници във фермите и парниците,мед.сестри и прочее бачкатори,каквито техните деца не искат да стават!

54

!

преди 5 години

После някой да каже, че мутро-тиквениците не ни ги докараха точно западните политици. Най-големите *** и предатели ни бяха натресени директно от ФАЩ и ЕС - тиквун, кожа-и-костов и компания, царчето и царедворците ...

53

Анонимен

преди 5 години

Врагът на Европа хвали еничара на България, дотук без изненади.

52

Ненад

преди 5 години

Мути преживя и обединение. Няма ли да каже нещо по въпроса?

51

Анонимен

преди 5 години

И Меркел я преизбират като Борисов, но тя си върши работата, а Борисов само лиже ***. Днес лиже на Ердоган, а утре на някой друг.

50

ИМПЕРИАЛИСТО,

преди 5 години

Путин е наредил да се продават повече возила на Балканите, специално е акцентирал на РъБъ и РъРъ, където са "най-дисциплинарните" шофере-бабаити.

49

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ ГУБИ ПОЗИЦИИ ПРЕД МЕРКЕЛ.НОВИЯТ И ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ Е ЗОРАН ЗАЕВ.ТОЙ ВЕЧ(Е НЯМА НУЖДА ОТ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА БОРИСОВ, САМ СИ КОМУНИКИРА СЪС СТОЛТЕНБЕРГ И СЪС МЕРКЕЛ.ПЪК И ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА ПО-СТРАСТНО.

48

Анонимен

преди 5 години

"Меркел изтъкна ролята на българския премиер Бойко Борисов за компромиса между Македония и Гърция."Щеше да е интересно да обясни в дълбочина каква точно беше ролята на Борисов, който дори не беше поканен на въпросните преговори за името между Македония и Гърция. Май благодарностите валят по партийна линия в европарламентарната група. :))

47

Анонимен

преди 5 години

Тикватa, Ципрас и Заев играят по свиpката на Меркел.

46

Анонимен

преди 5 години

Мамата, половината ми рода са македонци от Македония, не от нашите.Тия са напаст Божия. Пу-пу, дано да съм лош пророк.Тоя договор преди да се подпише трябваше да мине през сито и решето, а не да се подписва всичко, което ти дадат янките. Както направиха гърците.

45

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция Блумбърг. "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията....Според медията руският президент ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.

44

Мамата

преди 5 години

Ами,признахме ги.Би трябвало и те да го оценяват.Ние сме добър народ.Подарихме им танкове преди години,те препродадоха ли ги,за скрап ли отидоха,не знам.Ами,може би сме и наивен народ.Вярваме все в добротата.

43

Анонимен

преди 5 години

Рубладжиите тук газ пикаят! Явно Москва е дала ясни директиви, да се плюе Македония, която Русия е дала на Сърбия.Какво да ги правиш - рубладжии, небългари!

42

Маке

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !На тоя веднъж му спукахме главата, ние няма да ги избираме от ФАЩ ще ги избират ние ще им пукаме кифилиците, докато остане най-правилният. Глей у Румъния ко става или май имате медийно затъмнение по румънският въпрос.