26

странно

преди 5 години

<html><body><!--StartFragment-->Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник на Северин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби. Клиентът ми има печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.В момента сме поискали и записите от камерите на пункта, през който е минал. Категорично това момче не е било в България в деня на убийството каза Хофер.

25

Калеко Алеко

преди 5 години

То е ясно към към кои политически среди и към кои прослойки принадлежат тези "българи" ... Омърсяването на България и на всичко българско е "граждански дълг" на тези от кохортата на "БСП и СиЕ"АД, на другарите и товарищите които биха припознали България, като своя родина само ако тя е под крилото на Матушката им Русь ... !!!

24

Анонимен

преди 5 години

НАРОДЪТ ИСКА ДА МАХНЕ МАФИЯТА.Но, мафията вече 45 г. не иска да си тръгне.

23

Анонимен

преди 5 години

Някои са почернели държавата ни България. И сега очернения ни целокупен народ иззвън България трудно ще живее. Но в България по добре очернен, отколкото системата да те убие.Надеждата умира последна.

22

Сата НАТО

преди 5 години

Предполагам е казал на руския *** да си озапти троловете, че вече прекаляват...

21

Анонимен

преди 5 години

Не сме Словакия и Малта. При нас журналистите не са герои. Трябва да се обясни на посланиците. Трябва да се обясни грешката им първосигнална и наивна.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е проблема, че няма качествени хора и няма никаква алтернатива на този премиер. Затова затъваме жестоко.

19

Анонимен

преди 5 години

Някой големец поръчва убийство и масово посланниците искат да разберат кой за да подсигурят евентуалните разкривания на взаимовръзки. Направо съм шокиран от огромният интерес.

18

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите стигам до извода, че е пълно с нихилисти с ограничен умствен багаж. Боко не е идеален, но искам да видя качествени алтернативи!!! Филма с Орешарски го гледахме!!!

17

Анонимен

преди 5 години

***/*** ви синьочервена болшевишка психясала.нямате ни срам ни Очи бесни кучета....Майките си ще обругаете в името на БКП и ДайБългария,като две капки вода.Боикикиев чедо на комунисти-"десен"в коалиция със зелените фашисти,Корнела седесарка получила прозрение от звездите в безлунна нощ и сега върла комунярка.Май/ка ви бесна.....

16

Анонимен

преди 5 години

Е, щом се е разбрало, че извършителят е от малцинствата, какво да кажат посланиците? Нали после ще ги обвинят в нетолерантност и расизъм.

15

Анонимен

преди 5 години

Борисов е политика ,който най -много ненавиждам ,но в случая е напълно прав . Царе се да се замеряме с кал ,и няма друг такъв народ ,като нашия ,който да е до такава степен нихилист .

14

Анонимен

преди 5 години

Ако посланиците бяха повярвали на "вещерите" нямаше да мълчат! Отзвукът ще дойде по-късно и по друг начин.

13

Иф

преди 5 години

Само оня лигльо Цецко липсваше,та да бъде по гротексна картинката.Г-г Цацаров е умен човек,ама требва да е там,иначе Асфалт Паша ще чете римана -Излишен съм.

12

Анонимен

преди 5 години

Срам, срам, срам!!!! В каква държава живеем!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Боко не знам на какъв език е говорил,но ако бях на мястото на "боко"психично "десния"отрок на видно комунистическо семейство грозния "умнокрасив"Ристо Бойкикиев и другара Вайджанин като лично взели участие във вулгарната гавра със смъртта на жената от Русе ЩЯХ ДА ГИ ДАМ ПОД СЪД!!!Онова грозното от ДайБългария не се спря.а днес от парцала на Прокопиев продължава да се гаври с Виктория.Много му се иска да е била разследваща а тя дори не е била журналистка,просто водеща.Мизерници с 2% одобрение!

10

extremist

преди 5 години

"Българи направиха така през тези няколко дни, че за България да се говори като - И БЪЛГАРИ ЩЕ НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ МУТРАТА БОРИСОВ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА С ИСТИНСКОТО СИ КРАДЛИВО ЛИЦЕ, ЯСЕН ЛИ СЪМ ТИКВА

9

Анонимен

преди 5 години

А ,и той ще отговаря-Баце де ама на Сретан Йосич.А дали посланниците знаят за Сретан?!

8

Анонимен

преди 5 години

До кокоМинистър-председател у мутро-сикаджия.

7

Розата

преди 5 години

На какъв език е ибяснил,че шофьор на мафиитски бос е сега министър на МВР.?И на оосланниците е ясно като бял ден,че щом е впрегнат държавният аоарат,нещо и някой трябва да се покрие.