103

Ванката

преди 5 години

Бе то много хубаво така - крадеш, крадеш и после отпуска. Като свърши отпуската, пак яхаш лъжицата... А нещо тук за закони, ред, правосъдие, справедливост... , няма ли?

102

Анонимен

преди 5 години

Как звучи ,"излизащ в дълъг отпуск" едно време с такъв термин ни съобщи Петър Младенов че свалят току що упоения с наркотици Тодор Живков от власт! Хващат ги в мащабни имотни измами, нарочно неизгодно сключени договори и всякакви шашми,но те пак се правят на невинни ! Като ци //***./ ите лъжат и все невинни . Мечтата на Бойко е да застигне и надмине 45 години власт на комунизите !

101

недосегаемите

преди 5 години

Оставка за дребните риби разкош за бсп олигарси с хотели фабрики оръжеен експорт замъци панаири с острови самолети и села в САЩ за сметка на ограбения народ.

100

Анонимен

преди 5 години

Какъв стандарт имало в ГЕРБ? Тиквун е още премиер, досега 100 пъти трябваше да подаде оставка и сега Барни Ръбъл ще стане министър на правосъдието. Голям стандарт.

99

до 97

преди 5 години

Селянката от Самоковските баири, по-точно Белчин баня имала наследствено място в София.Ще ме умориш от смях. И живеела в малък апартамент казваш.Колко малък - 4 квадратни метра.И няма пари за ток и вечер яде на свещ.

98

цъфнал герб

преди 5 години

..Послеееден ваалс..сбогоом любимаа :-) :-) :-)

97

Запознат

преди 5 години

За опита за убийство на военен дадоха условни присъди, къде е Каракачанов, къде е Бойко, такова заличаване на българския народ не е имало и по турско време!

96

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си как беше смачкана кметицата на кв. Младост по сигнали от същите тези строители на жилища, в които сега властта се настанява на ¼ от цената. Тези институции мачкат всеки, който се опита да спре корупцията вместо да спрат корупциятаЗатова днешният протест в 16 ч. пред Министерския съвет след това трябва да се премести под прозорците на главния прокурор. Ако ние имахме главен прокурор на място, г-н Борисов отдавна да е излежал първата си присъда.

95

до 93

преди 5 години

До АнонименДругарю , пак осмърдя сайта с фалшива новина. За грамотните хора е ясно, че могат да видят имотното състояние на Фандъкова в интернет. За сведение тя има наследствено място и малък апартамент в Манастирски ливади. Явно много рано си почнал предизборната борма за кметове.

94

Аз

преди 5 години

"И в кен ефа да падне, пак на рози мирише!"

93

реалист

преди 5 години

Ааа, хора не такива приказки!Аз вярвам на наш'та съдебна система, а тя казва, че ние сме единствената държава във вселената, в която нито един виш политик или държавник не е осъден за каквото и да е!Така, че лоша дума да не чувам!Объркал се е нещо Богът сред нас.Всичко ще се "изясни" . Не бойте се!

92

Анонимен

преди 5 години

Борисов е най добрия Премиер в последните години, а може да се каже и досега в България. Естествено, че троловете на БСП ще го плюят, но това нищо не значи за народа , който пак ще го избира на всички избори. Сега пък още повече като имаме Нинова и Радев .

91

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не повдига въпроса как бедната селска учителкта дошла от Самоков с едно изтъркано сакче и едни протирити дънки, в момента е собственик на 4 суперлуксозни апартамента в Манастирски ливади Запад.Откъде са парите ?Или тя е недосеагема от Закона, защото е човек лично на Шефа, както и Цветанов.

90

Анонимен

преди 5 години

Той суджуци не яде и в апартаменти не живее.

89

Анонимен

преди 5 години

Бойко, кога ще върненш 4-те милиарда, които откраднахте от КТБ заедно с Прасилян Деевски и Борислава Цветелинова ???Или са по сметката ти в Швейцария ?

88

Анонимен

преди 5 години

Скандала минава- апартамента остава! Гербаджийска поговорка.

87

Байфидан

преди 5 години

До 86. А защо само за 10? Не са ли 30? А и 45 преди това.

86

Изнервен

преди 5 години

До 81. Ами защото няма нарушение нс закона бе.

85

реалист

преди 5 години

А самото божество сред нас, ББ, кога (и кой) ще го разследват?Това, че Цвъ. Цвъ. си напазарувал десетина апартамента - бълха ни ухапало, Но това, че се говори, че Тиквата държи няколко банки и половината големи фирми в страната, това някой ще го проверява ли?Естествено риторичен въпрос!Виж, ако в EU изберат румънката за главен EU прокурор, тогава може и да му се стъжни на наш'то момче, но нЕма страшно, те наш'те EU депутати, си знаят работата и не подкрепят румънката!

84

Анонимен

преди 5 години

Какви отпуски и оставки??? Каква е тази гавра с България?? Докога ще търпим тази наглост от депутатите? Затвор, не отпуски и оставки. За 10 години всички са чисти като сълзи. Бойко Борисов ги оставя да крадат България, без страх от Бог и народ!!