101

Анонимен

преди 4 години

До майор Грудев-СливенСпоред официалната статистика на КАТ у нас има повече регистрирани в движение автомобили с марка Порше, отколсото с марка ВАЗ. Толкова !

100

бай ганю

преди 4 години

хахаах много смешно не можели да завиват толкова бързо а ..?направо правят кръгче около планетата за да си спестят дълго завиване и се връщат у нас така пазят въздушното пространство и над страни над които ще прелетят ей този боко говори по простовато и от кварталния ни философноо то каквото населението такъв и водача им

99

пацифист

преди 4 години

За мен всеки разход за устройства за изтебление са грешно похарчени пари. Единствената "полза" от закупуването на американски самолети е, че военните ни пилоти няма толкова явно да рискуват да оставят децата си сираци като летят в съветско-руски таратайки.

98

Анонимен

преди 4 години

За толкова пари досега щяха сами да сме си направили бг изтребител с помощ от китайците и руснаците и завод че и 100 самолета и ВУЗ в Плевен

97

хаха

преди 4 години

Другарите са толкова объркани и хем пишат , че ще купуваме 40 годишни ф16, хем че ще чакаме 3 години за да ни ги произведат, защото преди нас има поръчки за Бахрейн и Словакия

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Той и Фолксваген голф е пуснат преди 50 години, но си остава най търсената кола.

95

Анонимен

преди 4 години

В момента небето на Северна Македония се пази от гръцки изтребители, а ние нови самолети ще имаме чак след 3 години минимум

94

Анонимен

преди 4 години

ф 16 са пуснати в 1974 г. т.е. 45 години. В САЩ им викат фак 16.

93

Анонимен

преди 4 години

Подиграва се с народа.Срам и позор.

92

Анонимен

преди 4 години

Другарите днес са особено мрънкащи ...Защо не коментирате, как Румъния закупи стари Ф16 на 35 години от Португалия за 1 милиард долара за 12 самолета, които имат живот още максимум 5 години.А България закупува чисто нови самолети годни за използване още 40 годиниА имаше и друга възможност в момента Орбан и Унгария правят промоция на техните миг 29 които им искат само по 10 милиона на самолет, защото и те са на по 35 години, като нашите, които и те са за бракуване.

91

Анонимен

преди 4 години

Бoко към разчета на бронетранспортьора: "Върви ви? Бързи, бавни има ли?"Боецът: "Тъй вярно! Двестаишийсе коня е. Автоматик е."

90

Анонимен

преди 4 години

Но най вече ще пазиш небето над Банкя.

89

Анонимен

преди 4 години

Борисов е крайно време да вземе да си мери изцепките! Толкова ли няма някой в екипът му да го посъветва, какво може да говори примиер-министъра и какво не. Както и кога може да го казва.Това изказване е дипломатически гаф от всякъде. Как ще се предлагаш да охраняваш някого, без да са те молили? Ми това си звучи като заплаха. "внимавайте, че нашите самолети са до границата ви!". Да не говорим ,че самолетите още ги няма. То и завод за тях няма все още.

88

Анонимен

преди 4 години

Винету,трябва да ти прегледат главата.Явно си мръднал.Вече само глупости говориш.

87

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаГЕРБ са на евросубсидиите нали и спират бг субсидиите.

86

АНТИ

преди 4 години

Българи, нарочени сте за заличаване !Такъв геноцид, не е случайно нещо.Ще станете като палестинците, нежеланина собствената си земя.

85

Анонимен

преди 4 години

Смешно и жалко изказване, спирачките им слаби на фърчилста и не могат да вземат завоя с макетата, ужас

84

Нещо не се връзва

преди 4 години

Чудно нещо как три пъти по-скъпи самолети не могат да завиват на границата със Северна Македония, а нямат никакви такива проблеми с Южна Македония. Остава само да ни обяснят още от кого ще пазят Северна Македония - от Източна, Западна или Южна. Интересно също Словакия, много по-богата от БГ, със сто милиона ще си поддържа 12 МИГ-ове, а нашите купуват като невидели прескъпа нова техника. На всеки му е ясно колко доброволни е тази покупка.

83

Анонимен

преди 4 години

8 самолета на цената на 80. Тоя е за затвора.

82

А макетата пари

преди 4 години

ще дават ли или на аванта ? Хич не заслужават...дори само заради това,че искат да ни крадат от историята.