40

Гледна точка

преди 4 години

Ако става дума за онова БСП, което всички мразим, станишевското, герговското, комунистическото като рождение, ДААА!БСП в момента е олигархично-мафиотско образуваните водена от авторитарен лидер. Аз лично би приветствал една отворена социалистическа партия с ясни приоритети и контрапункт на ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНАТА ШИЗОФРЕНИЯ ПРОДЪЛЖАВА- СЛЕД КАТО СИ ПОДАЛА ОСТАВКАТА ТЯ РАЗБРАЛА, ЧЕ ПРОДАЛА ПАРТИЯТА И ЗАВАЛЕЛИ ЕДНИ МОЛБИ И ЖАЛБИ ОТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ КЪМ МИЛИОНЕРИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НО СОЦИАЛИСТИ ДА НЕ ГИ ИЗОСТАВЯТ- АКО ТОВА НЕ Е МАСОВА ЧЕРВЕНА ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ ПСИХОПАТИЯ Е ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ОГРОМНО ЛИЦЕМЕРИЕ И ЦИНИЗЪМ- ВИЕ ДА ЧУХТЕ НЕЩО ДА НАПРАВИХА ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- ГНУСНИ, АЛЧНИ И БЕЗКРУПУЛНИ, БЕЗОЧЛИВИ БАНДИТИ.

38

Открий разликите

преди 4 години

ГЕРБ - настоящи милионери олигарси капиталисти евроатлантици, бивши комунистиБСП - настоящи милионери олигарси капиталисти евроатлантици, бивши комунисти

37

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Какъв ционистки проект,като Бойко е приятел с Ердоган и дори имат общ бизнес,че и турци-масони са в управлението сега,гледай на къде е обърнала палачинката Л.Курвалезич и ще разбереш,а тя в момента лае срещу ГЕРБ и защитава противниците им и оня от Сърбия.

36

Анонимен

преди 4 години

Тази жена може и да е малко истерична на моменти, но е смела и умна и ако успее да изчисти БСП от Гергов, Станишев, Миков, Овчаров и подобните на тях, ще направи едно голямо добро. И като премиер ще се справя много по-добре от Борисов, защото не е страхлива!

35

Анонимен

преди 4 години

Трабва да я вземат в затвора това лице. В България. Тази 120 годишна партия е дошла не с избори , а с терор и конспирация от Коминтерна през СССР. Нейния водач им е бил близнака Димитър Благоев. Изхода от нея е също така с бой, затвор и шутове където видите такъв Б. О кл к.

34

Анонимен

преди 4 години

Може да е секаква,но на фона на Гергов,Миков,Станишев е цвете.Тия дърти мутри олигарски искат да си рътнат кокала и самото БСП ич не ги интересува.

33

До Гледна точка

преди 4 години

Ако става дума за онова БСП, което всички мразим, станишевското, герговското, комунистическото като рождение, ДААА! От новото обаче на доста герберуги им треперят гащите, защото костюмчето с раета им се шие, по техните закони.

32

Е за кво е

преди 4 години

тоя цирк, 12 избори поред загубени, 1 припознат, лидера остава! Това тоталитарна традиция ли е? Те там печелеха с 99% , но нямаше друг! Тая партия кого представлява, бедни пенсионери, олигарси ли? Егати тумора!

31

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Беноффска...пита: - А сега Гергофф ша...върне ли милионите на Боку,дадени му за жабишника във Варна.

30

Активист на БКП

преди 4 години

Кокала !!! Кокала !!! Никой не иска да изпусне кокала !!! Слава !!! Слава !!! Слава !!!

29

Анонимен

преди 4 години

Е разбира се Георги Гергов!Всичко е толкова ясно!И се обръщам към коментиращите сиреч разбирачите,стига сте писали глупости!Червеният олигарх Гергов сега се изживява като "голям партиец" заедно с старите ни познати от номенклатурата на БКП!Колко си приличат с Борисов!

28

Анонимен

преди 4 години

Озлобения болшевик Дайнов днес е зелен *** .Но и той бил против Корнелия .

27

Анонимен

преди 4 години

Изглежда в момента никой не иска да управлява БСП,явно има някаква причина за този страх,дано не разсипят тази над 120 годишна партия,най-старата партия в България!Или най-добре БСП да се сватосат с ГЕРБ,а ДПС да ги подкрепи,та да миряса и се успокои страната.

26

Гледна точка

преди 4 години

Браво на Корнелия! ПУСНА МЕРАКЛИИТЕ за власт да наскачат от тъмното и да се покажат, а сега ще последва публично заклеймяване. Става за управник!И БСП по пързалката...!!

25

Анонимен

преди 4 години

Русофил-продажник да ти каже, че не се продава е типична наглост на червения предател !

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гергов го купиха ГЕРБ като му броиха 50 милиона за един терен в центъра на Варна. На Миката също са кихнали някой лев. Станишев пък като евреин предпочита ционистки проект ГЕРБ на власт, отколкото родната БСП. Да плюеш срещу Нинова в този момент е все едно да искаш БСП да бъде същата беззъба и тиха опозиция, каквато беше по времето на Миков.

23

русофила

преди 4 години

Конгресът се превърна в панахида на червивата партия.

22

Гледна точка

преди 4 години

Дано я преизбератВлез в час, няма да има никакво гласуване. Тя си оттегли оставката.

21

Русофилите

преди 4 години

не са виновни, ние сме народ от дупедавци. Никой от Източния блок не си самоунижи така народа, не му наложи руско самосъзнание , мислене и култура! Само нашите....!Вчера един руснак ме пита, а где находиться....Прекъснах го и му казах ,че аз ако отида в Русия няма да ме питат на български!