141

Анонимен

преди 4 години

И аз не мога да се начудя на този цирк ,знаем всички че са от едно котило ,знаем че и лакомията им еднаква защо се джанкат така другарите от двата клона на БКП : Герб и БСП ?

140

Анонимен

преди 4 години

Много комунисти тука бе ....и като че ли са писани всички коментари от двама души неграмотници ,тролчета на Герб ! Не се опитвайте да разделяте комунистите от БСП и Герб те са заедно и в бой и в далаверите ,само ДПС им се опира понякога ,но Бойко е обединителят и във вечна дружба и с Доган и със Станишев и най-вече с Пеевски .....!Горката България ...Сега е ваш ред жалки тролчета.....изкарайте малко жълти стотинки !

139

Анонимен

преди 4 години

Досегашната висока субсидия не беше бариера за подкупи, пари под масата, рушвети...

138

Анонимен

преди 4 години

Членовете на всяка партия да ПЛАЩАТ членски внос! ПАРТИЙНОТО НОМАДСТВО ДА СЕ СПРЕ!

137

Анонимен

преди 4 години

ами досега държавата им плащаше разходите по купуването на гласове - един глас да купят им струва около тридесетина лева, а държавата им възстановяваше около 45 - 50 лева на глас за един мандат и чак им оставаше да предлагат и "безплатни" кебапчета на "конгресите" им!! сега няма откъде и ще трябва да си намалят огромните хонорари!

136

ами сега

преди 4 години

Абе откъде накъде с народни пари тая направи телевизия-а сега да я сваля ама и за това има много разходи..............

135

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

134

Алилуев

преди 4 години

До Национален ЛегионЗвучиш много пропагандно.Да не си камунист?

133

Анонимен

преди 4 години

Има резон! Йончева преди евровота рече, че тук няма сили, които да се противопоставят на мафията и ще пренесе фронта в Брюксел! Но от 25 май не са я споменавали! Жива ли е все още?

132

принципен

преди 4 години

Не личи на спазване на никакви принципи,а на инат.Магарешки.Аз съм на власт и ви напраям да *** познайте кой съм аз.Цитатът е от Бай *** на Алеко.Нищо ново под слънцето и чадъра.

131

Анонимен

преди 4 години

Да информира Кремал! Все пак, за разлика от тук /коментарите ни по скоро/, в новините на БНР не звучи като хленчене, а като премерена политическа реакция! Може би не става въпрос за лев, а за принципи. Щом Марешкия грухти доволно, работата е съмнителна. На Бокьо му омръзна от дребни изнудвачи в коалиция и май това е срещу тях преди всичко!

130

Паразитен електорат

преди 4 години

е електоратът МУ.-чиновник до чиновника,мила моя майно льо-един от друг по раздути и излишни."Работяги",та дрънка...

129

отново лъже

преди 4 години

Няма ли някой който да пусни няколкото видиа, в които Краднелия иска точно това, да се намалят субсидиите на партиите, да се намалят заплатите на депутатите, да се съкрати отпуската им и още какво беше... Нека всички да видят какво е предлагала, а сега реве, защо? Да се види, хитрата сврака, с двата крака.

128

Анонимен

преди 4 години

Нинова ви е крива,ама посочете един,на който му стиска да се озъби на мутри.Ако се появи такъв,следваме го.Само да не е като другарката воленка сидерова,която обърна резбата след получена насрещна престация...ха ха

127

Анонимен

преди 4 години

Все някой трябва да се държи сякаш са му взели биберона,защото оня така го е засмукал,че нема изпускане.А без пари няма организация и не се сваля вредна власт.Кара си до алилуя,амин.

126

Анонимен

преди 4 години

Да наберат пари от паразитния си електорат

125

Наш Георги

преди 4 години

Ама като гракнали всички сега :" Нинова,тъй,Нинова иначе!" Няма такова нещо - тя си е същата алчна приватизаторка,същата която се мисли за голям политикк,а всъщност в главата й само ПАРИ,ПАРИ И СТРЕМЕЖ ЗА ВЛАСТ?! Е,нямаме нужда от такъв политик, който си мисли,че е хванал Господ за...жезъла и се крие под красиви лозунги!Видя се, че другарицата Нинова не можа да се осъзнае класово и е крайно време да й се приеме оставката-нищо,че тя не я подава...Другари,имате думата!

124

Анонимен

преди 4 години

DMS #БСП#

123

Да Бе

преди 4 години

До 126За ПСЕВДО ДЕМОКРАТИТЕ -ГЕРБ,бивши СДС.......... ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА тия ПРОДАЖНИЦИ на БЪЛГАРИЯ.

122

Анонимен

преди 4 години

БСП се държат така, сякаш са им взели биберона от устата.