278

Анонимен

преди 4 години

Конна статуя на генерал Колев сечаш казаци

277

Анонимен

преди 4 години

Има ли официално обяснение, защо Русия 44та влиза в България с 200 000 армия и сменя властта? Поробване на народ или какво е било това. България, не е обявила война на оня невменяем мустак. Защо насила се сменя властта и се избиват хиляди Български граждани? Някой може ли да обясни от така влюбените в тях ***

276

дърт

преди 4 години

До джо 253Какво постигнаха ли? Унищожиха една туристическа атракция, която привличаше архитекти и строители от цял свят.

275

Анонимен

преди 4 години

Окупатори да се извинят на България! Държавата дала им вяра и писменост. Поне едно извинение да направят. Ясно че пари нямат да ни компенсират. Понякога думите са по силни от парите. Докато излиза дребния наглец и казва че почерга му дошъл от Македония.. Никога няма да си върне уважението на България. Прекалено много грешки направиха спрямо България и продължават.

274

ТАТУЛ

преди 4 години

До Анонимен 308На същото мнение съм. По съсипана държава от колкото сме сега не съм виждал в историята на България. Даже по време на турското робство, търговията и занаятите са процъфтявали и сме удвоили числеността си. Робуването на западните интереси винаги е било катастрофа за нас. В момента всеки се оправдава с комунизма. Но Истината е че той си отиде преди 30 години. Повече от едно Поколение. Та кой ни е виновен сега питам...Руснаците ли те отдавна не са тук. Сега ближем някои части на САЩ

273

екскюзми

преди 4 години

До Анонимен 312Поправям се.Не победи,а фалшификации.

272

До 208

преди 4 години

До двойни поробителиМного бъркаш. В рамките на онези 500 години, българската етническа територия е била онова място на Европейския континент, където са вдигани най-много въстания.Това, че е имало икономическа стабилност, относителен мир и наистина по-малко кръвопролития, отколкото в други райони и на Балканите, и на Европа, е вярно. За това има исторически причини.Но, за съжаление, се отделяме от европейския прогрес, губим и възможност да развиваме онова, което се нарича "висока култура".

271

Анонимен

преди 4 години

Статуя на Бойко Борисов с поне 12 колони одбелязващи изборна победа

270

Българин

преди 4 години

Долу ръцете от паметниците и историята.

269

дърт

преди 4 години

До Така е 290Спор не знам дали има, но има Ньойски договор, който реже тези и други части от България! Явно чукча писател, а не читател!

268

Анонимен

преди 4 години

Обществена тоалетна с клекала на зяпнали путин и волен

267

Анонимен

преди 4 години

Защо се докарвате пред същите,които ви подариха на мустакатият чичко Сталин,бре?Колко национални катастрофи още са ви необходими с решаващата помощ на западните ви демокрации?И сега,днес,в този момент за хора не ни броят,само ползват богатства и територия за печалба!Докато ни заличат като държава и като народ!

266

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ

265

Анонимен

преди 4 години

55 метрова статуя на Бойко Борисов по повот поредната му победа на изнорите с надпис Дойдох Видях червенитеНабих ги

264

Анонимен

преди 4 години

До Богомил 275Богомиле,За всичко си прав, освен за едно. Не руснаци правят Октомврийския преврат, не руснаци осъществяват болшевишкия терор, не руснаци предвождат КПСС, нито управляват СССР, не руснаци приватизират богатствата на Русия през 90-те години.Едно малцинство върши всичко това и продължава да вилнее.От социализма руснаците изпатиха най-много, много повече от нас. И още патят.

263

lYl АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

Не съм съглласен да се премахва паметника, а просто да се реконструира! И да бъде в чест на Руската Империя, а не на СССР... Да има на него руските царски войници, опълченците! Православни кръстове забодени в ч,алми и полумесеци, като на църквата в Москва! Паметника ще стане много красив!

262

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 288Никой не мрази руския народ.Хората просто си правят равносметка за това, което е било последица от окупацията на България от Съветската армия. Ако тук не пребиваваха над половин милион въоръжени мъже, подчинени на Сталин, каскетите нямаше да вземат властта и да съсипят страната.

261

Анонимен

преди 4 години

На обществена тоалетна

260

Анонимен

преди 4 години

На обществена тоалетна

259

До До Богомил (295)

преди 4 години

Щеше да има Европа без някои пакостливи малцинства. Първоначално е предлагано на едните да се направи държава в Мадагаскар, а на другите в Абисиния.Ние специално щяхме да сме в твърде изгодна позиция, с територия 50% по-голяма от сегашната, с население, което тогава е било 9 400 000 (в Обединена България) и днес вероятно щеше да бъде не по-малко от 20 милиона, с излаз на Средиземно море и икономически обвързани с Германия.И Русия щеше да е цветуща, подредена, с щастлив народ и висок стандарт.