44

Анонимен

преди 4 години

Анкара не е фактор, за да тегли към себе си Балканите. Можеше да мъти неща, но това бе под шапката на ЦРУ.Китай е много далеч, и амбициите му са от друг тип.И Русия няма стратегия за световно господство, а за активна защита. Игрите са други с западните балкани, и най активно работят премълчавани от медиите играчи.

43

Дъ Клаш

преди 4 години

Руснаците себе ди едвам опазват демографски са повече ислямисти от други.Москва и Петербург не са Русия.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

41

Анонимен

преди 4 години

България е васал на САЩ, българите са третирани от западняците като хора втора ръка предназначени за евтини черноработници на западна Европа.

40

До Дъ Клаш

преди 4 години

Както пази Сирия. Турците направиха крачка, а Асад си върна три пъти повече територии. Путин е най-добрият съюзник в момента, за останалите Макрон и баба му!

39

Анонимен

преди 4 години

България ще бъде асимилирана от Турция, защото на Русия едва ли и се занимава с България...особено след като ги предадохме толкова пъти-------------А СТИГА С ТАЯ РУСИЯ ВЕЧЕ СТЕ ТРОЛИЛИ БЕ. . С толкова писане за тая русия докарахте човек вече като го види или чуе това име и да му се доповръща. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТАЯ ДУМА РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЦЕНЗУРАТА НА САЙТОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ ВИЖДА ИЗОБЩО.

38

Анонимен

преди 4 години

За какво им е България на комшиите от към Босфора.Те таман си рахатясаха без нас и сега да им се натресем отново Амииии...аз и да го видя няма да повярвам.Те и братушките едва се отърваха от нас и ни натресоха на Европа,да си блъска чутората с нас,пък вие си мислите,че Турция ще ни вземе.Защо им е на Турция змия в пазвата.Те си имат една.Аз се чудя кога и на ЕС ще му писне от нас и ще ни изхвърли като мърляви котета от там.*** още не са разбрали,че с когото сме се хванали"аир"от нас не е видял.

37

Анонимен

преди 4 години

Русия предлага на партньорите си справедливо и взаимоизгодно сътрудничество. Когато бяхме с Русия българите живееха добре.

36

Анонимен

преди 4 години

До 32 И кога предадохме руснаците?Само да ти припомня,че през ВСВ,не Ние им обявихме война ,а те на Нас! България влезе в Тристранния пакт с одобрението на Сталин.Припомни си какви бяха отношенията Москва-Берлин до 22 06.41год..Варшавският договор и СИВ ,беше разпуснат от Маскве.

35

лошо ли

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ами лошото е,че по-силните не искат братя,добри комшии и бизнеспартньори,а послушковци!Но по- лошото е,че ти и доста като теб не го разбират!

34

Целокупен Българин

преди 4 години

Русофилите искат да тласнат Бългейрия към Москва и Пекин, но целокупният български народ иска да кара модернизиран F-16 Block-70V и да гори американска шистова газ!

33

Анонимен

преди 4 години

Абе Гошо, приятели няма, има интереси...както са приятели днес, утре може да не са...но като седнат да ни разпределят, да не мислиш че ше питат плевньо и боко

32

Анонимен

преди 4 години

България ще бъде асимилирана от Турция, защото на Русия едва ли и се занимава с България...особено след като ги предадохме толкова пъти

31

Дъ Клаш

преди 4 години

Е как Русия ще ни пази от турция като Путин е пръв приятел на Ердогана.А и ти отговорих има Арсенал Казанлък бед ръце ли си или сакат автоматбне можеш ли да държиш или ти е тежък.Споко новите са от полимери.

30

Анонимен

преди 4 години

Тиквата тласка България усилено към Анкара.

29

Анонимен

преди 4 години

Питам българските расистчета, кой ще ви спасява като турция ви налази...пльовналиев и американците ли.....ай замислете се на този въпрос преди да говорите срещу Русия

28

Лоу Даун

преди 4 години

Помощ не ми трябва Арсенал Казанлък го има.

27

Анонимен

преди 4 години

Питам Бгенцата от кой ще търсите помощ като Турция ви налази...мислите си че американците ще ви спасят......

26

Анонимен

преди 4 години

Мути Меркел и мосю Макрон са тласнати в главите.А пък ЕП и ЕК са тряснати и другаде.Азия +Евразия са 3 милиарда пазар,които бързо се развива и до 10-20 години ще е задминал САЩ и клоуните в Европа.А в Африка така и ще си ходят без обувки поне още век.Там и човекоядството не им е чуждо.

25

Анонимен

преди 4 години

Тия които толкова плюха Русия, ще се покрият и ще се вайкате, защо са ни дали на Турция...тогава ще ви питам, защо токова говорихте срещу Русия...на американците не им дреме за вас