84

Монархист

преди 4 години

Липса на каквато и да е класа и признаци, че е жена от елита. Случайно попаднала, случайно разходила се, не знае как да се държи, не знае какво да говори, никой не я уважава и вскеи я презира, нея и него. Президентската институция трябва да бъде премахната колкото се може по-скоро, България губи много заради подобни случайни индивидуалности. Държавността е в колапс, хората виждат какво представлява елита и губят всякакво уважение към държавата и демокрацията. Има правилен път и то само един.....

83

Анонимен

преди 4 години

Поне се разходиха по света

82

гражданин

преди 4 години

Гади ми се от тая. Веднъж я видях в мол Парадайз, беше една арогантна, надменна, високомерна ...

81

КНСБ

преди 4 години

Колкото по-бързо свърши-толкова по-добре!Абе,вие от сайта,не ви ли е неудобно да ни пробутвате самодоволството на тая жена като ТОП НОВИНА ?! Според думите й тя ще решава дали негова милост да се кандидатира за втори мандат ?! А ние,наивниците,си мислихме,че народът ги решава тия въпроси..а той е толкова слаб президент,че и един мандат му е множко...

80

Анонимен

преди 4 години

Първата дама е на президента, а втората на премиера ли е и къде е тя, че "тъй народът не разбра"? Не, че му пука на народът, както и на тях не им пука за народа!

79

Анонимен

преди 4 години

Президент, летец, без сантиментПърва дама, аплодисментсъпруга втора, по документСелфи в Twitter, ангажиментМисия, държавна, самолетКуфар, чанта, нов тоалетКанцлер, Кайзер, Премиервсеки път е друг размерЛондон, Токио, ПарижМолове, бутици вижС джип на НСО, воаяжпо софийския паважХубаво се тъй живееНа бял кон вятър да те вееКакво Furst Lady е товатъй Народа не разбра.

78

Анонимен

преди 4 години

От кога в Бг има първа дама? Спрете да я тиражирате тази. В България има президент. Жената/ мъжът на президента е никой. Точка.

77

дано 2020

преди 4 години

Най накрая една хубава новина от президентството, че е временно дано по скоро.

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРумен Радев пак да се разведе и да направи Надежда Нейнски за първа дамакой ще го вземе тоя каскет бе? Най-много Курнелa да го заведе да целуват козите на хората.

75

Sichtpunkt

преди 4 години

Генерал Радев се доказа, като МЪЖКАР За вас един президент е важно да е "мъжкар", па макар и комплексиран. Той този Охлю не си знае задълженията, взел да говори "по конституция туй, по конституция онуй!".Да по конституция президента е РАВНООТДАЛИЧЕН от всички партии!! Той ОЧАВАДНО нарушава конституцията!

74

Унуфри

преди 4 години

Съпругата на Президента Желев, беше простовата жена, но по селски скромна. Съпругата на Президента Радев също е простовата, но скромността и е абсолютно непозната....

73

Анонимен

преди 4 години

Ние на харесваме такива президенти,ние харесваме другари като боко който постоянно да ни баламосват.

72

Анонимен

преди 4 години

Ами като не ви харесва Радева, купете на Каракачанов костюм, че ни представя по света, със стари и мръсни дънки и ни се смеят на селянията.

71

Анонимен

преди 4 години

То па, като сложиха пожарникар, та цъфнахме и вързахме, то бива, бива,ама прекалиха,

70

мак

преди 4 години

Защо триете коментари положителни за Радеви, без вулгаризми и обиди? Искате да докажете, че имат само врагове и никой не ги харесва. Смешни сте.

69

бай Спиро

преди 4 години

В сегашната ситуация Вицепрезидент на РБ е жена и то доста по-ерудирана от бившата секретарка на бившия шофьор на самолет. Та, се питам, ако по протокол Президента трябва да е придружаван от дама, защо да не е Вицепрезидента, която е конституционно закрепена длъжност и за нея са гласували хората. Ако преди изборите беше известно що за стока е Деса, Румен едва ли щеше да е президент....

68

Анонимен

преди 4 години

Що *** как да не туи умръзна?

67

Анонимен

преди 4 години

Президента е избран пряко за разлика от *** и изпадналите му патерици. Дано да хване и втория мандат кога вече тиквеника няма да го има

66

Радев в затвора марш

преди 4 години

Права е, а ако приключи още утре с един импийчмънт и затварянето на Ушатко в затвора за прокарване на проруски вредни интереси ще е най-права!

65

Цецо Манекена

преди 4 години

Както разбирам тя взема роклята от дизайнерката,носи я и след това я връща на дизайнерката да я продава. И ако не я е продала после пак я взема. Странно?!