38

niki

преди 4 години

Пак някакви вратички ще оставят... прах в очите на хората!

37

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, ситуацията с "етноса" е извън контрол, а ЕС не ни позволява да наложим "контрол". Заради това много хора се изнесоха - кой в Софето, кой извън Територията.

36

криминолог

преди 4 години

До До КриминологДействително от римското право са суспендирани много принципи в съвременното такова. Но слава Богу не всички. За пример в Рим за убийство на роб, извършителя не е носил отговорност за убийство на човек, а за унищожаване на чуждо имущество, просто казано все едно да убие на друг кравата. В древна Спарта момчетата са влизали в казарми на 6 -7 годишна възраст и са били подлагани на хомосексуални издевателства съвсем законно. В тези времена ли да се върнем ?!?

35

реалист

преди 4 години

Това няма да ги спре. В момента на деянието, примитивните им мозъци не мислят за последствията. И маалите наводнени с ***, от които мозъка ти става на айрян.

34

До 33

преди 4 години

Прав си, ама само наполовина! Зависи дали въпросния непълнолетен е извършил щатско или федерално престъпление, и най-вече вида на последното!

33

Анонимен

преди 4 години

Крумовите закони трябва да се въведат и да се прилага незабавно бързо съдебно производство по площадите!

32

Анонимен

преди 4 години

Момичето ако имаше нож и го беше наръгала нападателя , сега щеше да е арестувана, за какво говорим???-----Говориш глупости

31

Anonimen

преди 4 години

Trqbvashe potedno zverstvo da stane che da vi presurbi s falshivi obeshtaniq falshivite vi zakoni kkoito ne deistvat mn burzo zabravihte ubitite deca kkato Krisi kudeto be ubita v Sliven i za dr sluchai koito potuliha i nqma dojivitni prisudi

30

Анонимен

преди 4 години

Колкото до самозащитата, и сега никой не ви е забранил да имате огнестрелно оръжие и да си пазите къщата.

29

Герб потъва

преди 4 години

Поредния fail на борисов, вече не знае какво да прави и допуска грешка след грешка.

28

Анонимен

преди 4 години

Момичето ако имаше нож и го беше наръгала нападателя , сега щеше да е арестувана, за какво говорим???

27

Анонимен

преди 4 години

В Щатите непълнолетните не отиват в затвора, не знам кой ви е излъгал, че непълнолетен в Щатите получава доживотен затвор. Има поправителни домове, както в Просия има изправителна колония.

26

Анонимен

преди 4 години

Скоро осъдиха охранител затрлеял ром крадящ желязо от обеката му и го осъдиха на 13 години, за какво говорим, за какви закони. Бяха скоро ромите вкарали в болницата няколко полицая. Стига Пр на Бойко дикатора на гърба на почернени семейства! Не те ли е срам бе мутра, поне малко срам нямаш ли останал!

25

До Криминолог

преди 4 години

Защо да е изконен принцип?В Древен Рим и деца и възрастни са съдени по едни и същи закони.В конкретния случай - етносът на Аксел счита, че още на 12 г. хората могат да се женят, тоест да поемат възможно най-тежката и важна отговорност, каквато е отглеждането на потомство. В средите на този етнос не е рядкост 17-годишен човек да има няколко деца.Спомни си интервюто с онзи лекар от Ст.Загора, който каза: "В моето отделение постоянно има 15-16-годишни, които раждат третото си или четвърто дете."

24

Щом

преди 4 години

ще се взема под внимание състоянието на извършителя - забрави!

23

Анонимен

преди 4 години

разрешете самозащитата в дома с огнестрелно оръжие!

22

До криминолог

преди 4 години

В кое право? САЩ варварска държава ли са, бе ***?

21

Чукундур

преди 4 години

Престанете да говорите против правата на човека и ЕС ценостти.Всеки има право да е гей ,ако поиска,и да се сношава на детската площадка,малцинствата трябва да бъдат обгрижвани,меки присъди,срещу малолетни и непълнолетни престъпници,помощи,за малцинсвените групи и уважение на традициите им.*** вие кво искате бе,отново комунизъм ли?

20

криминолог

преди 4 години

Изконен принцип в правото е малолетните на бъдат наказателно неотговорни, а непълнолетните ограничено наказателно отговорни. Ако се приеме друго е варвращина ! Ако дете извърши престъпление би могло да се търси отговорност на родители, социални служби и пр. Да приемем, че садистчето влезе в затвора до живот ! А, родителите му, общинските и държавни служители, които са го гледали през годините, как се развива като социопат-психопат ,как от махленси побойник става убиец- изнасилвач ?!? Те къде ?!

19

Анонимен

преди 4 години

Доказано е, че този е извършил повече от 2 еднотипни престъпления, извършил е множество кражби. Значи има основание да иде в затвора до живот, ако законите ни бяха като американските.И ако го бяха окошарили доживотно, нямаше да успее да убие това читаво момиче!