68

Анонимен

преди 4 години

Изберете ли Славчо вече официално можем да закриваме държавата.

67

Разбран

преди 4 години

На никой не му ПУКА. Хората обичат да живеят в диктатура и после да мрънкат за нещастната си съдба.Мамини лигльовци...

66

Анонимен

преди 4 години

Любимите ми певци са Слави и Азис, редовно ходя на концертите на Слави и се гордея, че съм чалгаджия. На изборите заливаме секциите и класуваме за Слави да им покажем на "културните" гражданя, че сме повече от тях и от нас зависи какво ще става в държавата. Годжи ще го направим президент.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Бойко каза че навремето Слави поискал 50% от ГЕРБ.Ми той Трифончук постоянно хвалеше Борисов и му се подмазваше.Когато Бойко го отряза, Трифончук побесня и започна Бойко мутра, мафиот и т.н.Най-жалък беше когато прави предаване със Станишев и обясняваше какво искал да каже Серго(че Борисов е мафиот) на хората все едно са *** и не могат да разберат плювните на лидера на БКП.

64

Анонимен

преди 4 години

Със Слави не може да се мери никой политик. Един концерт преди изборите и всички ще отидат където им е мястото.

63

Анонимен

преди 4 години

Пропастта между чалгар милионер и народа да не е по-малка?

62

бай Спиро

преди 4 години

Г-н Станислав Трифонов, безспорно има качества на лидер и манипулатор. Той успя от група отлични музиканти, някои от които преподаватели в *** да направи чалга оркестърче.. Турския кючек е негова запазена марка. Смятайте, ако добие реална политическа власт какво ще се случи с потенциала на нацията...

61

Анонимен

преди 4 години

ПОМНИТЕ ЛИ ЕДНА ЗНАКОВА ПЕСЕН, КОЯТО ФОРМИРАШЕ КОМФОРМИЗМА В БГ ОБЩЕСТВО- ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ СИНЕ ТИ СИ БУДАЛАААААААААА- ТОВА БЕШЕ В ГОДИНИТЕ НА ОГРОМНОТО ФАЛИРАНЕ НА БАНКИ И ПЛАДНЕШКИ ОБИРИ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА, А ПЕСНИТЕ ЗА ЛОШИТЕ МОМЧЕТА, КОИТО БЯХА ИЗБИТИ ОТ СВОИТЕ СЪЗДАТЕЛИ- ОТ ЧАЛГАР, ЧАЛГА ОБЩЕСТВО.

60

666

преди 4 години

Слави още не е отговорил на въпроса за откраднатите от данъци милиони, които къта в американската офшорка. И той ми се прави на партиот, а краде като невидял!

59

Байфидан

преди 4 години

Пропастта е огромна между теб, чалгар и избирателите. И ще го разбереш.

58

Порното на Слави

преди 4 години

Цели 19 годинки Станиславчо е подготвян за месия спасител от престъпният свят,олигарсите,ЖУРНАЛИСТИТЕ докарали Бойко и ГЕРБ,БСП и сиеИмам телевизорСтанислав Трифонов най-сетне ОГЛАВИ ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ започнала още след 11.09.2001А точно на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОНСПИРАТОРИ мястото им е на топло на онуй място с прозорци с решеткиЗаради жалките 8% конспиратора Славчо Трифонов направи самопризнание че винаги е бил 100%-ов рецидивист и престъпникКоспирациите в ПОЛИТИКАТА---РАЗРЕШЕНИ

57

факт

преди 4 години

Телевизията на Слави хич не върви и сега се надява да направи нови милиони от партията си. Забелязахте ли, че преди, докато нямаше партия искаше 1 лв. партийна субсидия на глас, а сега, когато има партия иска да лапне 8 лв. на глас. Тарикат, а?!

56

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза че навремето Слави поискал 50% от ГЕРБ.

55

добре

преди 4 години

много въпроси имаше към Слави, има и очаквания. Обаче защо не питаха за еврото, как ги вижда Трифонов нещата, защото вероятно той ще управлява и той ще договаря условията за въвеждане на еврото, ако ГЕРБ в стил Менда, тръгне на юруш и на сляпо към еврозоната.

54

Анонимен

преди 4 години

Шоуто му стана единклуб от простацци чалгари, алкохолици, певаци.

53

ivailo

преди 4 години

Айде бе *** , не я ли направи тая партия още ?? Който дълго се кани, накрая нищо не прави обикновено.

52

ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ

преди 4 години

ПАТРИОТАРИТЕ тотално се провалиха в очите на хората и сега искатда намерят нов приемлив кандидат вместо тях, за когото хората невярващи на БСП , но мразещи ТИКВАТА да се подлъжат ОЩЕ ЕДИН ПЪТ. Марешки ВМРО, АТАКА и разни други слугински партиийки. За ДПС е ясно винаги са с тоя дето е на власт. Те са СКРИТА ПАТЕРИЦА на ГЕРБ

51

Анонимен

преди 4 години

Поредният "спасител"...... Смях в залата.

50

Запознат

преди 4 години

До ТошоЗащото се опита още при Костов да му се присламчи, после беше ухажване и към Борисов, но и двамата не го искаха. Затова вече реши да си направи собствена партия.

49

Порно Славчото

преди 4 години

Станислав Трифонов от Спартакус е подготвян за спасител месия веднага след 11.09.2001Имам телевизор19 годинки на Звездата на народа Славчо тръгнал 2001 с над 50% гласове и се наслушах на хора дори от Костовото ДСБ казващи :"Най-добре Слави да дойде"С"оросоидите,ГЕРБ също казват:"Най-добре е Слави да дойде"Деси Радева пък е работила в Шоуто на Звездата на народа което е уловкаСлави Трифонов иска да НЕ гласуват за него но има такъв народ и ще му даде 8% и наужкем все ще му пречат