97

Не е Нормален !

преди 4 години

Голям пример дава този пр.ост.ак Радев - щом той не слуша кризисния щаб, защо останалите да изпълняват инструкциите ?!

96

Ха-ха

преди 4 години

Всеки луд с номера си !

95

РумТъп

преди 4 години

Всички на така , Радев наопаки . Кой ще му каже на него кога и къде да се развява . Какви са тия вируси , корони , отживелици всякакви .Тъпо и просто умора няма

94

Анонимен

преди 4 години

тоя ако не нагласил някаква врътка спусната от Путин .. може лекичко да пусне малко вируси

93

коджакафалията

преди 4 години

Това е истински военен , винаги с народа си, кой, докато другите мишоци ще са избягали зад граница да бъдат по далеч, който не иска да се заразява с коронавирус да не ходи, всеки има избор, Радев не кара никого, който отиде и иска да се предпази може да сложи шал/маска на лицето

92

Егото

преди 4 години

Егото на Радев е по-силно от Корона-вируса в безсмислената му война с Бойко. Да внимават по-възрастните му последователи.

91

Заразно Зло Радев !

преди 4 години

Значи на Радев му е все едно дали някакви хора ще се заразят заради щеславието му , доста безотговорен и нахален индивид !

90

русолизач

преди 4 години

После тоя не бил червен!?Ми какъв е?Казано е ясно и разбрано,а този се прави на интересен!На това ниво безхаберието е смъртоносно!В името на русолизането ще затрие България!Май следващ мандат няма да има!

89

Хе,хе!

преди 4 години

Фуражката изчака от кризисния щаб да забранят тържествата и веднага се изцепи , че щял да произнесе реч на Шипка - щял да декламира на камъните наоколо. Каква парадна посредственост ! Също като личността му !

88

Анонимен

преди 4 години

Е те това е натовски генерал...винаги е готов да "жертва" живота си за "вечната дружба" !

87

Тонката

преди 4 години

Интересно е Жорката Свиленски защо вече постоянно се мъкне с Радев:):):)Неква нова партизанска тактика ше да е това:):):):)Баджанаци:):):):)

86

Анонимен

преди 4 години

Утре рамо до рамо с най-достойния на върха - Румен Радев! Който има мъжко сърце и българско име... Там сме Президент!

85

Браво !

преди 4 години

Браво Бате Шефе. Вземете малко на разходка и министъра- воевода - малко да се повтали,че не изглежда сериозно на този пост!!!! :))))

84

Факт

преди 4 години

Е, сега вече наистина ще се разпространо корона вируса ! Като се съберат там всички възрастни червени бабички, като почнат да кашлят и кихат , от там направо в болниците , малко да ги държат ,там докато мобилизират всички погребални агенции и да викат попове за последния стадий.

83

Анонимен

преди 4 години

Утре на Шипка с нашия Генерал

82

Анонимен

преди 4 години

Постъпка на доблестен държавник. Дръжте така, гасподин президент. На крачка сте от завоюването на всенародната любов и доверие на народа. Утре всички на Шипка! Да викнем мощно Ура за победата и освобождението и да аплодираме г-н Радев.

81

Анонимен

преди 4 години

Радев пак ще разваля национални празници аман

80

Анонимен

преди 4 години

Нямат ли нужда от един ден преклонение и признателност мощите от костниците в Плевен,Шипка бре,***?За кого и чий проливаха кръвта си и падаха премръзнали,тръгнали само с един манифест на царя си в джоба братя/УЖ/ да освобождават?Или Епопея на забравените в нов вариант ще пишем,или още по-добре да ги заличим,да съборим паметници камък връз камък от тях да не остане,а?Пфуууу .....змет безродна!

79

Да допълня...

преди 4 години

До ШибиРиби 79 Спокойно. След забраната Десито няма да пусне президента на Бузлуджа.Опасно е .

78

Анонимен

преди 4 години

При някои ситуации смелостта си е чиста простотия