86

Анонимен

преди 4 години

До Хаха7Понеже и аз съм работил в бизнес парка - не си наясно с манталитета на младото ИТ от провинцията - то гледа да си купи апартамент на не повече от 15 мин с кола от работата. Като ги питах - вие в тоя бизнес парк ли ще се пенсионирате, се почваше - *** то Младост много хубав квартал, ми кажи някой по-хубав, аууу, *** то много далече и т.н. Аргумента, с който един колега ме уби беше - аз от вкъщи за 5 минути съм на околовръстното и оттам до майка ми в Пловдив съм за 2 часа.

85

аз

преди 4 години

До Ха, ха..тъпизмиточно така и половината ти живот минава в път...освен ако не си тираджия или таксиджия.

84

Ха, ха..тъпизми

преди 4 години

За какво ми е да живея в голям град , когато мога да си осигуря спокойствието и на село щом имам пари и добри доходи...?!За града ми трябва само една малка гарсониера --за да я ползвам вместо хотел!ТАКА ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА , УМНИТЕ ХОРА!Пейзаните се тъпчат в градовете!

83

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости, явно някой не може да си продаде имотите.....Като се почне от това, че имотите скочиха с над 140% (гарсониера 2002-ра струваше 9000 лева, а сега е поне 60 000, което е над 600%), и се свърши с банките и кредитите.Половината от познатите ми не само живеят в панелки, ами не мислят и да купуват "ново" строителство. Аз имам и от двете и качеството хич не е в полза на "новото", добре, че го давам под наем и ми е все тая.И стига сте пускали тия гладни брокери, става досадно.

82

аз

преди 4 години

До До !а в бози от бай тошево време или билети за градския транспорт няма ли да го обърнеш? ествествено че има инфлация. апартаментите сега които са 100 ойро след 20 години ще струват 200к ойро. това са по 5% средна инфлация на година, като имаме впредид че ще приемем еврото може и над 200к евракиса да ударят. въпросът е живи ли ще сме след 20 години? ;)

81

az

преди 4 години

До До !а в бози от бай тошево време или билети за градския транспорт няма ли да го обърнеш? ествествено че има инфлация. апартаментите сега които са 100 ойро след 20 години ще струват 20 години. това са по 5% средна инфлация на година, като имаме впредид че ще приемем еврото може и над 200к евракиса да ударят. въпросът е живи ли ще сме след 20 години? ;)

80

Анонимен

преди 4 години

Много мазни тар.икати били тия!Искат да си печелят 300 % надценка и в кризатаИ на банките искат да извият ръцетеКризата дойде и имотния балон се спукаСега имоти пазаруват само баламите

79

мдаа

преди 4 години

трите - на 93 са много показателни...

78

Анонимен

преди 4 години

Програмист съм от 20 години, имам 2 апартамента и пари за още толкова поне - нямам търпение да се пенсионирам и да се махна от тази клоака.

77

експерт

преди 4 години

е малко са се качили, за 20години какво ли не се качи със 140 процента ...

76

хахахаха

преди 4 години

само тук един (брокер) представлява интересите и на двете страни....смех а и ...комисионната е само от прдавача, а колко страни дават пари в една сделка?...

75

До !

преди 4 години

Тъй вървяха гарсионерите в София -прав сте ,но да длпуснем ,че 8 000 долараХ 40 лв =320 000 лв или 2 000 000 кутии цигари по 60 ст ,а сега 100 000 лв,то можете да си купите цигари 20 000 кутии цигари ! Е ,пита се ...поскъпнаха ли имотите или вие евтино ли сте купили имота !?)Тежка задачка))

74

Animal

преди 4 години

Стига вече с тия платени статии... За последните 20 години всичко е поскъпнало и то много повече от имотите. Салама е поскъпнал с 300 % поне за 20 години. А относно доходността от 5% може само да си мечтаете за толкова. Имотите са супер скъпи а наемите са 500-600 лв за приличен двустаен. Като си платят данъците, поддръжката и дори да не смятаме амортизация доходността е 2-3% - колкото инфлацията.

73

До f

преди 4 години

Ти май си от тези теглили евтин ипотечен кредит в началото на годината? Е,тогава брокерите,банките,нотатиусите не те предипредиха,че това ще навреди на психичното ти състояние нали?

72

Pen

преди 4 години

Ммм пак темата за имотите.Ама що не пишете ,че е платена статия ?

71

f

преди 4 години

Днеса, да ви пи.кая на филтрите за коментари, злоупотребявате!

70

.!.

преди 4 години

Има нещо вярно! Аз куих апартамент в дружба 1994, гарсониера, и го взех за 8к долара тогава! Продадох го тази година за 53к евро! Така, че наистина има голямо покачване! Но не се лъжете! При положение, че има такава демографска криза и при положение, че няма кой да дойде да живее тука! Цените на имотите няма как всяка година да ти осурява 12% доходност! Е може за най най най най най скъпите, но за други няма как! Така, че не се лъжете! Мноооооооого подвеждаща статия! МИСЛЕТЕ!

69

f

преди 4 години

Много басовият звук, дотолкова че не се чува, е лековит, лекувайте се, трябва звукът да се допре до болното място, и зъби растат и операционни белези се заличават напълно! Но има и фалшив бас който мразнее, трябва да хладнее приятно и да носи със себе си истинска топлина, която не пари! Видеозонът май че е ултрабас, използвайте тази машина всеки ден по малко за около месец, вместо зъболекар, да ви пораснат зъби!

68

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

ЖИЛИЩАТА В СОФИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ , ЗАЕДНО С КОВИД-19 ЛИ ГИ ПРОДАВАТ??!!!СИГУРНО ЗА ТОВА СА ТОЛКОВА СКЪПИ , ЗАЩОТО ВЪРВЯТ СЪС СТАЯ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ , СЛЕД ВСЯКО ИЗЛИЗАНЕ ПО ЦЕНТЪРА!

67

до Бивш шоп

преди 4 години

Ами браво. Да си жив и здрав да си ги харчиш Дай боже всеки така да е :)