6

Анонимен

преди 3 години

Сега заради няколко последователи на доц.Мангъров, на една камара родители ще им се стъжни живота! Освен притеснението за здравето им, ще се чудят и къде да ги гледат. Някои заслужават с камъни да ги утрепеш. Казват ти, че в Сърница има огнище на корона вирус. Не, точно там ще отидеш на почивка! Маани ги тия от щаба. Били герои на Доньо Донев. Слушай светилото Мангъров. Само, че Мангъров нещо обърна палачинката. Ами трябвало да се спазва дистанция. Ааа! Нали бе обикновен грип?

5

Анонимен

преди 3 години

До Чеша се по главатаБили са в Сърница уикенда.

4

Анонимен

преди 3 години

При условие,че се тръби,че в Сърница има огнище на корона вирус,тези защо са се забили там?Натопили са ги, че почивните дни са били в Сърница и затова са ги тествали. Естествено мед.сестра и 2 учителки"светнали".После защо имаше КПП-та!На фона на това във фейса се разпространяват лъжи,че там няма нищо.Било лъжа.Приятел му казл,че давали по 1400лв.да се пишеш болен от COVID.Като му влезох в профила на "експерта",постове само на Магъров,Радев,Свиленов и т.н.БСП защо спря репресиите срещу "фейка"?

3

Чеша се по главата

преди 3 години

А от къде на къде тестват учителки които са в перфектно здраве и им няма нищо но са с положителен "бърз" тест?! Нещо смърди ужасно тука...

2

Анонимен

преди 3 години

Принципно децата винаги са били развъдник на вируси. Деца са и не разбират, че трябва да се пазят и лесно предават вирусите едно на друго. Другият голям развъдник е градския транспорт Сега за коронавируса голям узточник на заразата са и идващите от чужбина.

1

Анонимен

преди 3 години

Агнетата от 24ти май започнаха да излизат прес носа. *** не можа да устиска още месец два да си стои в къщи и да пазарува с маска.