14

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия парада беше преди повече от месец, досега трябваш всички да са се натръшкали от вируса според учените и професорите?

13

F-16

преди 3 години

До ЧебурашкаA как се движат инфектираните в САЩ?

12

Анонимен

преди 3 години

Няма да уврат някои дебели глави - вирус като вирус. С него, точно, няма да дойде краят на света. Има много по-съществени и по-опасни неща. Но за хипохондрика и психически нестабилния човек всичко го докарва до паника.

11

възмутен

преди 3 години

Какви са тия глупости!? Нямало доказан заразен по време на полет! През март гърци, които се прибираха от пътуване в Египет и Израел, заразиха част от екипажа на самолета. Така започна епидемията в Гърция. Всякакви пишан специалисти излизат да си направят душевна ч...я и да се порадват на моментанат си слава в светлината на прожекторите. Сякаш този е имал възможност и финансиране да прави изследвания и проучване.

10

Унуфри

преди 3 години

До АнонименЗащото не вярват на измислици

9

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен. Белорусия направиха военен парад с хиляди участници на 9 май, вчера в Русия направиха парад с десетки хиляди участници. Защо там не се разпространява вируса?............. В Русия от един месец инфектираните се движат между 9500 и 7700. Тя е на трето васт в света по заразени с над 600 000 случая. А в Беларус са близо 60 000.

8

Ацтек

преди 3 години

Българите не сме славяни, българите сме ацтеки потомци на Кетцекоатл и Уицлипуцли!

7

Анонимен

преди 3 години

"Той обясни, че някои хора се срещат с вируса, но имунната им система е достатъчно компетентна и активна и изобщо не реагират по никакъв начин нямат никакви симптоми, не боледуват и не умножават вируса".Това всеки го е установил отдавна и се вижда с просто око, и не само за ковид-19, ами за всички вируси и зарази.

6

Анонимен

преди 3 години

"Огромният брой случаи като групи са на семеен принцип или в работна среда или в социални общности, които живеят изключително компактно. Трябва да се има предвид гъстотата на населението в съответните места", каза Андрей Чорбанов.В Белорусия направиха военен парад с хиляди участници на 9 май, вчера в Русия направиха парад с десетки хиляди участници. Защо там не се разпространява вируса?

5

Чебурашка

преди 3 години

До славянинКой те е държал под домашен арест бе евразиец? Държаха ги в Сърбия, Турция и Македония но много за кратко. Защо лъжеш на едро?

4

Мен

преди 3 години

Мангъров 2.

3

Ни

преди 3 години

Логично....що хората обичат да ги правят на ***!

2

до 1

преди 3 години

Славяните са извън България, тука славяни няма. Има само *** на *** като тебе.

1

Хах

преди 3 години

Eто, втори специалист казва ,че тия парцали , които носим са пунта мара. Вземете адекватно решение, че скоро става 35 градуса !