60

до 61

преди 3 години

До АнонименТи за Фотошоп чувал си бе ***? С фотошоп може да те изкарат човекоядец!

59

2500 леа заплата

преди 3 години

Как с 2500 леа заплата си купуваш сарай, как имаш 12 хотвла на златните с 1200? заплата? КАК? ИНАЧЕ НЕ КЕАДЯЛ, ДОБРЕ ДОКАЖИ ГО! Всички са там за да крадът, няма един свестен! Сега ще се самоизберът. Язък за шумът. Много шум, за нищо!!!!

58

Ха-ха

преди 3 години

До АнонименДума да няма,Доган е най-големият патриот-на собствената си лична държава от която го делят десетина години макс,ако се запази сегашното статукво.Звучи добре,нали:"А.Доган-президенто-падишах на Булга*ристан".

57

местен свинар

преди 3 години

Че, ако стои мирно цял мандат и Бойко да му набива чембери по главата, защо ви е президент! Даже много време бе прилежен и хрисим спрямо тези безобразници! Трябваше мутрите оня ден да го нападнат, чрез метресата си Греша, за да разбере, че повече така не бива! Излагаме се пред Европа! Може ли Главният *** в това неадекватно състояние да бъде повече премиер! Вие, ако сте производител на дини, ще поставите ли Борисов да пази карпузите и бостана! Пълна неадекватност! Тотално изпуши!

56

сбъркал е държавата

преди 3 години

Прездентът се е объркал че е парламент ,но това са са различни неща и нека каскета Родеф да погледнеконституцията , а да не се води по руската конституцият където премиера се назначава от президента .БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСИЯ ТОВАРИШ ЛЬОТЧИК! не си в час!

55

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е че за 2 дни "пандемията" изчезна и в медиите-единственото място където съществуваше.

54

Анонимен

преди 3 години

По-добре вижте хората на площада вместо да дрънкате врели-некипели. Народа иска Борисов да си подава оставката. Просто е. Всичко свърши. Време е да се плащат сметките.

53

Анонимен

преди 3 години

ние нямаме по нощните шкафчета пачки евро по 500 и кюлчета злато.но пияният дебел вожд дето спи напреки спалнята има..от къде ги спечели и колко данъци плати за тях?

52

Анонимен

преди 3 години

"Има нужда от нов модел на управление, а не от нови избори! Избори ще има догодина, но по този модел на управление нищо няма да се промени."===Викаш що да не назначим балдъзата ти за кралица? Абе олигоффрени, начина на управление на държавата е определен от КОНСТИТУЦИЯТА!

51

Анонимен

преди 3 години

Радев и Нинова са популисти.Виж, ако Доган реши, че ББ трябва да си "ходи", става много сериозно!Доган го е доказал неведнъж.Жалко, че политик като него не е българин, въпреки, че дори бидейки етнически турчин е по-голям патриот на Бг от доста етнически български "патриоти".

50

Анонимен

преди 3 години

За какво разделяне говорите? На времето Жельо Желев критикува правителството на Филип Димитров и предизвика падането му, а бяха от една партия. Защо мислите, че президентът трябва да подкрепя изпълнителната власт на всяка цена?

49

стар комунист

преди 3 години

До Истукан Е и какво ,пак стигнахте да искате смяна на системата май?

48

Анонимен

преди 3 години

гербери прости и крадливи

47

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, ето такива на хранилка на властта са още по отвратителни в слугинажа си от самите тикви! Уж интелигенция! Ако бяха истински честни интелигентни хора, а не мутренски слугини, просто щяха да игнорират тиквите, техните калинки и антураж! Достойният човек постъпва така, а не критикува честните и поддържа мафията! Сетне първи ще се пребоядисат, но сега папкат!

46

Анонимен

преди 3 години

Радеф е обвързан с мафията- божковци, баневци, минювци, ветковци, вълчовци, бобоковци- ***, но за да се отърве от прокуратурата я нарича мафия. Мафиота вика дръжте мафията.

45

Sichtpunkt

преди 3 години

Какво крадене бе сурикат?Кое са откраднали? Ти ходел ли си скоро на доктор?

44

един

преди 3 години

Радев може и да няма право по Конституция но в случая я иска СУВЕРЕНЪТ,който има върховното право на това!

43

Анонимен

преди 3 години

Служебно правителство, смяна на прокурора и да плати щетите, които е нанесъл на държавата.

42

Дали

преди 3 години

Дали коментиращите тук, които яростно защитават президента или правителството, не разбират за какво иде реч на протестите. Хората искат да се спре безогледното крадене и унищожаване на българската нация, Законите явно не са добри, щом се стигна до тук. По-скоро са добри, но за властимащите, правят ги недосегаеми.

41

Анонимен

преди 3 години

Тези хора защо учат политология, като накрая пак говорят глупости срещу пари. То това става и с основно образование