1138

Анонимен

преди 3 години

Тоя наистина е уникален.може да дрънка 4 часа и да не каже НИЩО.

1137

народ.бг

преди 3 години

Жената на кмета на Бургас ,учителка по математика с 1000 лв заплата имала 40 млн в турска банка....

1136

Грую

преди 3 години

Доста си елементарен и няма смисъл да ти обяснявам . Времето ще покаже.

1135

антиседераст

преди 3 години

До 1187 ГруюИ какво общо има слави с дупе и *** БСП и ДПС ? Просто нямаш мозък да мислиш което е типична черта на зомбирани гербери

1134

ако остане

преди 3 години

Да чува народа, а не олигарсите!

1133

Анонимен

преди 3 години

Ше видиме.Ше се бориме.Шот не бива да са срути държавата.Иначе много ми се иска да остана на власт,но не ми се ще.

1132

на снимката

преди 3 години

Декорът е несъвместим с ...

1131

Грую

преди 3 години

С нетърпение чакам изборите, когато БСП, СлавиТр и ДПС ще поведат България към благоденствие и демокрация. Айде избори !

1130

ПроСоТо

преди 3 години

До ivailoправ си.Тиквата страда от маниакална шизофрения..Манията му е да бъде "на власт и да командери".Той има нужда от лечение,а ние-от НЕГОВАТА ЛИПСА на "политхоризонта" изобщо.

1129

Анонимен

преди 3 години

До ivailoда, бе! драпат нинова и радев! борисов си е на власт и ще бъде още доста мандати, ако бсп не се реорганизира и не изрита кърлежите!

1128

Анонимен

преди 3 години

Я, чичо Тръмп е с маска!

1127

*9*

преди 3 години

Жалко за нас и страната ни - мазало.

1126

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен.."до ПроДоТо"../отбелязвам това,за да стане ясно към кого се обръщам/Системата беше разрушена както винаги отвън!..-Горбачов ,с така наречената "перестройка" ,всъщност събори целия соцлагер.Нашите номенклатурчици тогава си бяха супер,не им трябваше никаква промяна.Е,агенти като Луканов и другите наистина създадоха сдс и другите навлеци,спретнаха и "кръглата софра",но аз си спомням събитията от тогава:-Имаше стотици хиляди,които "протестираха".Та как са били "доволни" ,не знам..

1125

ivailo

преди 3 години

От целият му хаотичен и безсмислен монолог, разбрах едно , Боко ще драпа да остане начело на властта с всички средства... Нооо, няма да успее, беззаконието му мина всякакви граници, недоволството на хората расте непрекъснато, и краят на това престъпно управление се вижда.

1124

14 . 07.

преди 3 години

Какво знаете за Френската революция в България ... ; (((

1123

do 1174

преди 3 години

Точно такова безхаберие за политиката ражда болния ляв мозък. Ами ако дойде някой, изтегли заеми които ще плащат слеващите 3 поколения, но ти направи живота добре сега, то бъдещето не те интересува защото ти си добре ? Еми тогава ти си по-*** от маймуните в африка.

1122

ДБЕЛО-ГЛЪМ

преди 3 години

псевдо етническо напрежение ?????ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ В МЕДИИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ ИНДИВИДИ УПОТРЕБИЛИ ПСИХОТРОПНИ ВЕЩЕСТВА ?ДРУГАРЮ БОРИСОВ : КОИ ЕТНОСИ СА ПРОТИВОПОСТАВЕНИ ТУК

1121

Анонимен

преди 3 години

Ся Бойко само да ти напомня брат, че ти си просто администрация. Държавата не ти е бащиния и не си някакъв владетел, че да се държиш и говориш по този начин. Говориш за демокрация, ама така като те слушам малко на Тоталитаризъм ми бие. Ти си избран да свършиш една работа, и като гледам ЕвроСтат, България още е на последно място по всички класации освен негативните, там сме първи. Така, че като не можеш да вършиш това за което си избран отивай си и да идва следващия да го видим и него.

1120

Анонимен

преди 3 години

Нов народен съд за мафията!

1119

:)

преди 3 години

Тиквата най-добре знае, че е обрал касичката и предстоят глад и мизерия. Сега му дойде този грип за оправдание, но те пък точно преди да замете следите ще го свалят от власт. Тази мишка ще е първия премиер на България, който ще лежи доживот.