113

колко ти платиха!

преди 3 години

До православен патриотАрестантите по затворите в първите редици на протестите и революциите!!!

112

Ммм

преди 3 години

До националистМа той президента има топки, излиза и си казва.Биби и сие са с орехчета, не смеят оставка да подадат ,че ще останат и без тях.

111

православен патриот

преди 3 години

Мутри, Вън!!!!! Долу мафията !!!! Свобода или Борба !!!!

110

Анонимен

преди 3 години

Защо Румяна Коларова е сложена между експертите. Тя е обикновен пропагандатор на ГЕРБ при тове внушенията й не са много интелигентни и са плод на двойни стандарти. Не чух да й изглежда толкова лоша идеята за служебно правителство, когато го назначаваше Плевнелиев. А това, че в европейските страни имало конституционна забрана едно правителство да си отиде предсрочно и че трябвало да си изкара пълния мандат, за да плати цената на своето управление е откровена глупост и лъжа.

109

Дедо

преди 3 години

Аман от експерти и пишман протестиращи. Вчера лупи обяви по телевизията ,че заедно с още четирима са организаторите на т.н.мирен протест.Не връщайте България назад.Още на 22.02 Горанов предупреди,че скоро влизаме в чакалнята,очакваме два милиарда начален капитал,внимавайте заради излишни емоции и фалшиви новини да не развалим всичко. Браво на тъпия Българин ,точно това направи.Да Ви е честит Евразийския съюз,ома там за протест пращат в СИ-БИ-Р.

108

Анонимен

преди 3 години

Българи, толкова малко сме останали в тази държава, че, мисля, никакви партии не ни трябват.Изцяло нова конституция!

107

d

преди 3 години

До Радьо,Виж, тези обикновените хора на протеста не са политически пристрастни. Ясно е че няма никакви алтернативи. Това което трябва да се разбере и от управляващи и от опозиционни партии е, че хората им писна тази шуробаджанащина. Трябва да им е ясно, че хората искат специалисти, които най-после да се заемат с проблемите кардинално - не на парче. И когато усетят, че народа диктува, а не те, тогава може да тръгнат нещата на подобряване. Но в момента протеста не се бори да качи БСП или Иванов.

106

Анонимен

преди 3 години

Оставка на кабинета няма да има. Но нека отидат и тази вечер да повикат малко да изпуснат парата. Времето и хубаво, а тия протестъри са толкова зле, че не могат да си намерят друго занимание и за тях това да викат и да се разхождат като стадо е нещо значимо все едно правят нещо.... оставка не. Гешев трябва да смачка президента след като му изтече мандата догодина и да го тикне в затвора за държавна измяна... Народа е с теб Гешев, давай смело. Нито ти ще даваш оставка, нито правителството.

105

Марсианец

преди 3 години

Оставка и съставяне на служебно правителство са ПРОВАЛ за България!Да се даде властта на един некомпетентен човек ,като Радев е много лош сценарии за народа и супер успешен за шепа хора от неговото обкръжение! Да трябва да се промени нещо в живота на хората ,но само към по-добро, а служебен кабинет и предсрочни избори не са добро решение! Аз помня как през 90-те години хората работеха за 5долара цял месец, явно някои от младежите искат да го изпитат и сега?! Повярвайте ,няма да Ви хареса!

104

Анонимен

преди 3 години

Абе дека е оня БРАТИНЬОТО Дека вика на Велчев Братиньо. И това било независима съдебна система А. Кой знае как вика на Каскето и на оня Търкалящия се. По бързо да изчезва тая шайка че бел ден нема да видиме. Десет години само бръщолеви глупости краде еврофондове а народа мре в глад и мизерия. Обръчите от фирми крадат евро и полагат асвалт примесен с Варовик. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА ЛИ.

103

Тубето

преди 3 години

До БубетоГешоф е завършил милиционерското,но за сметка на това самочуствие не му липсва и са го турили за главен прокурор,ти да видиш.

102

Анонимен

преди 3 години

До РадьоКаквото и да очакват протестърите, герберче, едно почва да става ясно. Няма да е нищо хубаво за гроб и малограмотните им почитатели. Тая вечер ще те карат ли с рейса?

101

не

преди 3 години

Коларова ги преиначава нещата. Няма никаква причина ГЕРБ да няма официална коалиция с ДПС, щом има задкулисна. От какво се срамуват?! Ето и Европа ги подкрепя. Това е морален банкрут за ГЕРБ(а и за ДПС), че са криели тайна връзка. Ето това не можеш да обясниш на хората и на света.

100

Анонимен

преди 3 години

И за какво излязоха хората? И те не могат да кажат!

99

Тонка

преди 3 години

Минеков е наследник на Пано, Гюро и Щерю от маалата,станал академик ,благодарение на баща си,само че некадърен!

98

Тонката

преди 3 години

Той не бил Минетов,а Минеков:):П):)Внук на некъв дърт комунист Рангел Вълчанов:):):)Нема ли кой да го удави в Перловската река::):):):)Водач на протест Минеков:):):):):)Маййййййкооооооо:):):)

97

Мнение

преди 3 години

ГЕРБ и морал са несъвместими неща.

96

Бубето

преди 3 години

Хаджигенов е завършил НБУ, но за сметка на това самочувствие не му липсва...

95

Тука има

преди 3 години

Ама нема!И аз искам Меланиичето да ми седне на коленце,ама нестава!Свободата е субективно качество,добре ,че ви пуснаха в чужбина ,та видяхте свят!

94

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия пачки.Той от десетилетия краде и не си знае парите,вие за няколко пачки сте се хванали.Това са джобни за питие и пури.