25

Анонимен

преди 3 години

Не сте патерица, а баласт вие нямате и 5 човека бе каква патерица може да стер ама може да обърнете каруцата. Ай марш пиявици гнусни и вас ли да хрантутим.

24

муспи

преди 3 години

От ЕС са отпуктати няколко милиарда за борба с корупцията и кражбите. Бойко Борисоф е казъл: Пичове, мацки и всякакви транси, като за последно, аз не съм вечен.

23

Анонимен

преди 3 години

Абе кви вандалски протести бе? Да иде в Бейрут и да сравни.Ех защо не може и нашите да бъдат като ливанските! Ако бяха такива като тоя *** и неговите господари отдавна да ги нямаше

22

Анонимен

преди 3 години

Какво си отсякъл бе, слуга... Без одобрението на гербухите, не можеш диня да разрежеш, отсякъл бил...

21

Помнещ

преди 3 години

Един файтон кариеристи сте бе човек! 2 файтона да съберете и сте до там! Тази Не Българска партия крадци СДС,трябва да се заличи изцяло! Днес се скриха всички от нея! Каквото можаха откраднаха тогава и дим да ги няма! Що се крият 30 г по късно?! А ГЕРБ ще падне скоро! Няма да им се тазмине! ОСТАВКА!

20

Котьо

преди 3 години

Ц-ц-ц... Колко ниско можел да падне човек. Ами не си патерица ,Ами ще му държиш там оная работа. За малко кокъл човек става дупедавец и пропада даже и пред самият себе си.

19

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяхте патерица на ГЕРБ щяхте да се явите самостоятелно на изборите.Вие одавна вече не сте партия,а няколко маргинали,жадни за власт.

18

Анонимен

преди 3 години

Този не е патерица,той със сподвижниците си вече е "инвалидна количка". "Не сме патерица на герб,отиваме заедно на избори".Ето това са думите на един слънчасал,вехт "демократ" и "патриот"

17

лицемери

преди 3 години

оли го фре нски оксиморон! не сме патерица НО СМЕ ЗАЕДНО! всички сдс сари сте нещастници!

16

Фурнаджийска лопата

преди 3 години

Вярно е, че не са патерица на ГРОБ и шайка. Те са им като воденичен камък на шията. Всички видяха к'во съврши Мавъра как свърши той. Който се е хаванал с тях не е прокопсал. А може бли друг изход нямат ???

15

антисоросоид

преди 3 години

До 5 ЕU, are you BLIND?Тоя атлантически съвет както и НПОтата на милиардера Сорос получават финансиране от държавата за да прокарва антибългарски процеси та не се прави на свестен

14

хахаха

преди 3 години

Грипена ,Черепа и Галева имат основно европейско право на протест!

13

Анонимен

преди 3 години

"Ще се явим заедно с ГЕРБ на предстоящите избори, които трябва да бъдат отново спечелени от десницата." -- Е , че ГЕРБ десница ли е , комунист до комуниста ,хахахаха Жалко и смешно СДС готово да целува ръка на комунистите само и само да се добере до власт.

12

Румен Христов

преди 3 години

Не сме патерица на ГЕРБ, отиваме да ги подпираме на изборите.

11

Анонимен

преди 3 години

Имаше много символика в патериците, с които тоя се появи до кратундел на тяхното сборище. Освен него и дбелия козел, остана ли някой в тая партия?

10

антиседераст

преди 3 години

До 3 АнонименА *** ти какво очакваш от блезмозъчниСедерасти ? Благодарение на тия българия остана без икономика , промишленост, държавност. те създадоха мафията и корупцията

9

петко тодоров

преди 3 години

на този т.н. лидер да му припомня как бяха блокирали пл.Св. неделя и никой не можеше да мръдне.един от "вождовете" беше сегашния посланик в турция

8

Анонимен

преди 3 години

А бе Христов, не те ли е срам?Затова ли скачах е преди 30 години по площадите.Да ни управлява шофьорът на Тодор Живков, а после и на Маргините.Вие нямате никакъв морал.

7

gradski

преди 3 години

Тази партия не я ли закриха вече? 100 апаратчици молещи се за постчета...

6

Анонимен

преди 3 години

Днес цял ден някъв тиквун писа: Давай Бойко, смажи сините и червените!Некъв DIVAK май беше. Неподготвен ***!