821

До 874

преди 3 години

Първо за американските самолети платихме 1 млрд. накуп. Да не мислиш,че беше дарение? Метрото с пари от Европа се строи. Още не е завършено. И да ти кажа по времето на Станишев България се беше стабилизирала. Обикновените хора живееха много по-добре от сега при Банковото 10 годишно управление.

820

Анонимен

преди 3 години

Този е тотално умопобъркан. Мисли си, че е единственият политик на земята. В ГЕРБ може и така да е ситуацията, но извън ГЕРБ е друго.

819

Анонимен

преди 3 години

Както за пореден път виждате троловете против Борисов... Просто немогат да се борят с Факти. Едно и също само убиди и напатки.Какъв е извода? Елементарни хора с интереси да го няма. Един няма да посочи, какво се е направило преди Борисов... Тишина.... Глътват бастуна.

818

До 184

преди 3 години

Ще сложи младия премиер с харема обикновен човек, но различен само той ще промени държавата другите ще я крадат , той няма да я краде а ще я промени безпартиен с нова партия

817

stiling

преди 3 години

Как решихте и как сметнахте колко точно е откраднал? От новото метра в София сигурно е откраднал половината и взел комисионна от Сименс за новите влакчета? Материала бърка кражба с печалба на строителната фирма!Ако от проект за 100 милона фирмата не изкара 20 милн чиста печалба няма за какво да работи! Ядове, срокове, проблеми документи, съгласувания разправия с шофьори, багеристи, чиновници!Материала иска да му построят без печалба, в срок, качествено и с 10 год гаранцияЕ НЯМА КОЙ ДА СЕ ХВАНЕ!

816

Бойко замисли се

преди 3 години

Много ,,хубави" магистрали,че затова през ден катастрофа. Не искам да съм ло.ш пророк,ама само малко дъжд да падне и си е риск да се пътува. За турските тирове,Бойко им измисли друг път,все се обръщат на Тракия. България е с най-много жертви по пътищата. Ако магистралите бяха без дуп.ки и качествени при ло.ши климатични условия,много катастрофи щяха да се избегнат. Не всички шофьори са мутри или пияни като карат. Бойко защо не помисли за това преди да се хвалиш

815

генчо

преди 3 години

Все си мисля,че този пръв и охранен ***,колкото крадлив,толкова и безочлив БойкоБорисов,чете ли или срича на това дето хората му пишат!Отивай си и вярвай,че си на прав и единствен път!Цялата ти крадлива и доволна пасмина е вече с теб!Затвор и позор!

814

Анонимен

преди 3 години

Много ми е забавно, когато тро'лове с 2 пръста чело хулят Бойко....Обувките му да лъскате... и за това едва ли ставате...

813

Анонимен

преди 3 години

Държава не може да фалира ей така, дори *** го знаят :)) *** пример Гърция, верно, не са от Източния блок, но и те са си комунисти, по своему разбира се :))))

812

Христо Христов

преди 3 години

Че съдейки по изчезналите пари и качеството, трябва и да е откраднал колкото всички други премиери....

811

Анонимен

преди 3 години

Кво е направил Борисов ли?Метро в София, пешеходна зона в София, синя зона на всякъде, тангенти в село София. Всички големи градове се оправят инфраструктура, пречиствателни станции, минималната заплата е 680 лв преди 15г беше 250лв. Май, нови самолети, нови вертолети, нова техника за гранична полиция, ограда за мигрснри и куп други. Я сега ти кажи, какво направиха БСП до 2009?Чакам

810

Анонимен

преди 3 години

Ти май не си е час. Ква държава в фалирала. Той човека, какво е виновен че целият свят е блокиран. Голям отворко си в чата. Айде измисли, нещо да станем богати. То тука само бля бля бля всички сте големи играчи :)

809

До 844 Тонката

преди 3 години

На любимата ти Чебурашка й пука за Крим. На българите хич.

808

Анонимен

преди 3 години

До До ВидевДосега какво направиха другите, не че селянина Бойко направи ремонта на ремонта, но....:) Той си е ***, за това няма спор, но...е нарцис, това вече е опасно за демокрацията, доколкото я има разбира се :))

807

kory

преди 3 години

Този вече отдавна не е в час!Държавата фалира през октомври,а този говори за магистрали!Ами кажи,колко си откраднал и накъде пътуват гробарите?Смешен,тъжен итолкова не симпатичен!Повече от месец ти искат поставката,няма страшно,знаем със сигурност ще я подадеш!Остани бунак и се радвай,като тъжен ***!

806

Честно

преди 3 години

Уф тоя единственото което знае,е да се хвали. Нищо не е направил. Дори не останаха хора дето да го хвалят.

805

Чук и Гек

преди 3 години

Видев, за теб ако е безразлично кой ще ти се напъха таз нощ под чаршафа и ще ти раздруса диференциала, за нормалните хора не е! Всеки избира кой да го води и представлява и желателно е това да не е подобен ***! Иначе, за теб разлика няма , стига да ти свърши работа !

804

До 864

преди 3 години

Видев,скоро ще дойде видов ден.Вервай ми.

803

До Видев

преди 3 години

И какво толкова е направил Бойко освен да краде? Тия пари за магистралите са от Е.С.Да не мислиш,че са от чекмеджето му? В историята ще остане като най-крадливия премиер. Бай Бойко тръгнал из Европа. Затова гърците преиздадоха ,,Бай ***" и на корицата са сложили Бацето.

802

Анонимен

преди 3 години

"представяте ли си какво е било черно море преди нас",попита Борисов.Било е бяло,ти го направи черно.Така харесва ли ти?Поредната бокова безмислица.