116

Швеция

преди 3 години

Тук в Швеция соцаила почва от 2400 евро.

115

.!.

преди 3 години

Значи няма какво да се лъжем, БЪлгария е гетото на европеиския съюз! Тука имаме мутри като бойко борисов илигарси като ахмед доган и някви други дето се водят народ! Народа работи дори за по малко то 6 евро на час а някои държавни служители и ректори в университети вземат по над 20000 - 40000лв на месец и после излиза, че средната работна залпата била 1390лв!

114

Програмист Дания

преди 3 години

95 хил датски крони бруто.

113

Анонимен

преди 3 години

Още малко и предполагам, че бедните и отрудени хора ще изкарват по 30-40 евро на час минавайки на гости на мастити и оядени кореми с бръснати глави ограбвали народ и държава десет години

112

д

преди 3 години

Коло хора в България работят за 6 евро на час?

111

Анонимен

преди 3 години

До СтанчевЪъъъ ... кво?

110

Гейтс

преди 3 години

Добре че бяха американците да ви направят интернет че да имате някаква работа. Ако чакахте на руснаците щяхте само да сглобявате и разглобявате Москвичи до пенсия!

109

бивш

преди 3 години

поздрави от Дoйчлanд , бъдете живи и здрави :)

108

Анонимен

преди 3 години

До СтанчевЗащо програмистите да са "предали България"? Какво значи това?

107

Анонимен

преди 3 години

До до 107Тук дори не става дума за най-високо платените професии. Един шофьор с категория Ц колко взема. Шофьор на автобус в градски транспорт? Офис служител? Монтажник? Вече хората с нормални професии живеят нормално.

106

Станчев

преди 3 години

Не можем да се сърдим че програмистите предадоха България като последни дупедавци защото първите предатели бяха тези от службите, Политбюро и Министерския съвет.

105

до 121

преди 3 години

Я кажи, драги ми смехурко, чистачката в Норвегия какъв PLI има и аз ще ти кажа какъв имам аз. 8 пъти по-голям. Друго има ли да кажеш? Айде стига сте се залъгвали кой какво и що взимал в ЕС. В Берлин средната заплата е 36к евро годишно НЕТ. Демек програмист на средно ниво в София ги взима тия пари. Викаш сигурно чистачките в Германия взимат над средна заплата? Айде стига празни приказки.

104

Анонимен

преди 3 години

До Хахаха"Мутрягите не спят - вече почват да се оглеждат да рейдърнат ИТ фирми - за сега се точат само на българските"Ако барнат чуждите компании, ще стане сташно ... за тях.Недин скандал и 15 процента от БВП-то на държавата ще с замине.

103

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 8К от Linkedin работа.

102

до 107

преди 3 години

Не само програмистите са добре платени. Жена ми се занимава с дигитален маркетинг в немска компания и взима доста прилична (много над прага) заплата. Аз самият съм програмист и съм в пъти над прага, от както се помня. Около нас хората са лекари, зъболекари, архитекти (нови жилища в полите на Витоша)- квалифицирани изучени хора. По стандарта им на живот (последен модел автомобили, например) се вижда, че са добре платени. Всеки е в различно обкръжение. Няма как сервитьор да се впише, например.

101

бай Тодор Правешки

преди 3 години

Яжте банани!

100

Ханс

преди 3 години

Програмистите в България изкарват колкото една чистачка в Норвегия и си мислят че са големи баровци. Вярно, добри пари изкарват ама се увреждат мозъчно и затова България загива.

99

До 114

преди 3 години

Ти си го гризнал бе лентай, ние програмистите в момента можем да работим за всяка една държава в света понеже сме хоум офис, а когато твоята лелка Кyрнелка махне плоския данък и офшорки ще станем да видим кой ще ти плаща помощта за безработица.

98

Анонимен

преди 3 години

До ...А какво е, бе, ***? Приход ли? Ти виждал ли си отчет за приходите и разходите? Знаеш ли какво са оперативни разходи? Разбираш ли изобщо нещо от счетоводство, финанси, икономика или право?

97

Анонимен

преди 3 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.