87

Анонимен

преди 3 години

ИдиотскаПартия там няма ерархияважно е кой ще плати повече на Ниноваи хоп назнаяен Вегин

86

Тити

преди 3 години

На всички стана ясно че всички искаха да набута ИТН между шамарите ама за разлика от статуквото те не са чак толкова алчни и бяха единствените където си спазиха думата че Няма да правят коалиции. А ДБ, е името на народа, бяха готови дори и с ВСП

85

Анонимен

преди 3 години

'' Вигенин: Единственият полезен ход бе ... ''.....................Полезен за КОГО ... абстрактно-полезни неща няма в политиката ... Другарката Нинова използва максимално случая да създаде шум около отмиращата Бсп което беше най-добрия ви ход в случая ... въпреки, че едва ли ще ви помогне с нещо

84

Диана

преди 3 години

До този в час ли е?Разбира се, че това е прах в очите на хората! Първо няма такова животно като "система на Герб" - Герб си работят по закона и нещата в държавата вървят...Именно това е, което боде очите на БСП - че те вървят!, не "системата"..Второ БСП не е водила никаква друга борба освен кокошкарска в парламента и извън него - дори протестите им бяха пълен театър, илюзия и манипулация..Тя дори не знае какво да прави в Парламента - според нея опозицията трябва винаги да противоречи на всичко

83

Анонимен

преди 3 години

вигенин е типичен комунистически апаратчик, който за таза дуржава не е израбитил 1 лев. Постоянно го пускат като парашутист в различните избирателни райони, за да става депутат , послушен на партийната линия, независимо кой е лидер.

82

Анонимен

преди 3 години

Единственият полезен ход бе да се махате от парламента заедно с вожда от Краводер, и вие го правите така споко! Айде чао!

81

Анонимен

преди 3 години

Този беше сложен Първи в Листата на Ямболи го набутаха да седи отпред в парламента

80

до 85

преди 3 години

А Нинова беше на 28г. когато купи Техноимпекс и седна на министерски стол. Няма как да стане това в тази партия ако не си спуснат с парашут. Нинова се говори, че е спусната с парашут като агент на чужда държава. Но излязоха странни факти как още като ученичка е била на разкопките на прокълнат дворец в Гърция. Ако се питате защо партията е прокълната-питайте Нинова. Тя е виновна за това. Тя помага и на борисов без да иска защото е прекалено самонадеяна и вироглава. Иска еднолична власт.

79

Анонимен

преди 3 години

Този БСП политик 19 годишен назначен за водач на БСПкво ги прайш такива политици

78

Червени кратуни!!!

преди 3 години

Видяха се договорките и зависимостите и при бойкота ви на някои от измененията на ИК, но най вече в защитата ви на Гешевтурата! Вие си оставате едни чугунени кратуни, които не знаете кое е по важно за вас - да се снимате пред паметника на Правешкият каскет или да развявате флага на дъгата!

77

Анонимен

преди 3 години

Вигенин започва през 09.1994 г ДЕВЕТНАЙСЕТ ГОДИШЕН 19год.СТАВА Учредителите на Българската социалистическа младеж В БСП е така наше момче назначавам го за Главен Парашутист на БСПи ето го 2021 година седи отпред и си вдига зпалататаидиотскаПартия

76

ДПС-ар

преди 3 години

Нашите хора в Турция ще гласуват поне по 2 пъти. Сутринта в Турция в 1000 -та на брой урни , а след обяс са в Кърджали с автобусите. Поне 50-60 мандата ще имаме и отново ще управляваме, както при Беров, царя, тройната коалиция и Орешарски.

75

Анонимен

преди 3 години

БСП са руски матрьошки. Отваряш главата на Нинова - от там изскача Радев; отваряш главата на Радев-от там изскача Решетников.Венсеремоос! :D

74

Диана

преди 3 години

До Анонимен69 - изгнанието му в ЕС Беше роден! Вече е пречупен! Няма го онова момче, искрящо за истината...Конформист до мозъка на костите си, политически жонгльор, непочтен човек...Той нито търси, нито се интересува дори от истинското състояние на нещата, на Държавата, на обществото - изгнанието му в ЕС го е научил кой е шефа и правилата трябва да се спазват...Това прави БСП с всички таланти не само от редиците си, но навсякъде по пътя й - как може да вдигне протести срещу некадърност на ББ?!

73

Анонимен

преди 3 години

до 76 Има Такъв Компот само капачки могат да си купят за Бурканбанк.

72

Анонимен

преди 3 години

До до 62Значи няма опасност да хакнат някоя банка, ама има опасност да хакнат великите машини. Нещо не се връзват нещата, ми дай да живеем в пещери да не ни хакнат, като искаш на хартия отивай в Куба. Сега ще видиш как АТАКА ще мине 4 % и ще лъсне цялата истина за прехода и невалидните бюлетини. Как в най-малката държава на ЕС има най-много невалидни бюлетини. Идеи ?

71

до анонимен

преди 3 години

Няма значение какво ще пишеш, всички са комунисти времето им изтече.-----------------Ами да..., всички са "дечица" на една майка - БКП!Включително и ДПС!Дали им е "изтекло времето"?Силно се съмнявам!Власт, пари, контрол, изградени и внедрени структури във вишите държавни институции, манипулации...Уви, още дълго ще им дишаме "прахта"!

70

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупка, докато БСП/БКП падне под 4 %. Едва тогава преходът, в кпйто комунистите ни вкараха вече над 30 години ще свърши. Най-големите БСП/БКП поразии - обраха банките, бетонираха черноморието, преватизираха енергетиката и я подчениха на съветслот-руско влияние, окрадаха спестяванията.

69

Анонимен

преди 3 години

Има Такъв Компот си купиха доста гласове от чужбина. Който закара 10 човека да пуснат за тях даваха 150 евро. Сега обаче да видим до къде ще им стигнат финансите на 4 юли и колко ще успеят да купят през ваканцията когато хората са на почивка.

68

Анонимен

преди 3 години

До 70Ми най вероятно ще му намачка яйцата, но не разбрах как му е "разбил" зъбите, като Борисов още е премиер и управлява. Докато дългия още се крие.