59

Анонимен

преди 2 години

В Англия където ваксинираха почти цялото население случаите нарастват през последните седмици два пъти повече отколкото в Русия.

58

Анонимен

преди 2 години

До Бългериън "ЕС не признава руската ваксина. По-добре да затворим туристическия бранш, отколкото да противоречим на нашите по-старши евреопейски партньори." Руснаците представялват напълно незначителна част от туристите в Бългрия. На 10то място са по брой посещения и от тези хора над половината не са никакви туристи, които издържат туристическия бранш. Опорката за "мега важните" руски туристи се разпространява от русофилите, на които им се плаща за това.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Какво стана с прехвалените западните ваксини - цяла западна Европа вече ваксинирана, а случаите се увеличават повече от Русия където не се ваксинират?" Вършат си работата, затова смъртните случаи в ЕС са под 1/3 от тези на Русия.

56

Бългериън

преди 2 години

ЕС не признава руската ваксина. По-добре да затворим туристическия бранш, отколкото да противоречим на нашите по-старши евреопейски партньори. ЕС е съюз на солидарни страни, трябва да бъдем солидарни с Брюксел.

55

Анонимен

преди 2 години

Нормално е когато крадливите и лъжливи комунисти управляват България да е на последно място по ваксиниране. Поне по беднотия и корупция сме на първо!

54

Некъф

преди 2 години

Тоя защо продължавате да ни го показвате! Видяхме ги колко големи светила на медицината са!

53

Анонимен

преди 2 години

Европа поставя рекорд по цени на електроенергията, които в момента са достигнали умопомрачителните 100 долара за мегаватчас.

52

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с прехвалените западните ваксини - цяла западна Европа вече ваксинирана, а случаите се увеличават повече от Русия където не се ваксинират?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "Че и без сертификат и ваксина ги пускат у нас." Германците дори не признават вакиснираните със Спутник за наистина ваксинирани.

50

Анонимен

преди 2 години

А защо още не са вкарани? Че и без сертификат и ваксина ги пускат у нас.

49

Анонимен

преди 2 години

До F-16 Вземай мерки.

48

Народа

преди 2 години

Кунчев, уволнен си!

47

F-16

преди 2 години

"Американците са първи по ковид заразени в света. Първо на тях трябва да забраним да влизат в България". . САЩ ни помагат да се защитаваме от руската агресия като ни дават възможност да платим няколко милиарда за нови модернизирани 50 годишни американски изтребители.

46

до 50

преди 2 години

да защото е червен. Това не му пречи да *** пенсия като на работещ директор и отделно 15 бона за разходки по чужбина. Грижа за хората (ама кои хора)?

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "В Русия има увеличение на новите случаи с 23% на седемдневна база. В Европа без Русия, увеличението е 33,5%." - - - да, ама в ЕС увеличението на случаите с ковид е евроатлантическо според евроатлантическтите ценности, а руснаците са непълноценни хора защото не искат да приемат нашите евроатлантически ценности и да мислят като нас, за това тяхното увеличаване е неевроатлантическо и недемократично.

44

Анонимен

преди 2 години

Хубавото на това решение,е, че русофилите, бидейки неграмотни, са потенциално най-заплашени от внасянето на вируса от руснаците, защото не са ваксинирани масово.

43

Анонимен

преди 2 години

В Русия има увеличение на новите случаи с 23% на седемдневна база. В Европа без Русия, увеличението е 33,5%. Великобритания, Португалия, Испания, Белгия, Финландия, Люксембург, Малта и др. - там има най-голямо нарастване на броя на новите случаи.

42

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е да скапете сезона, за да кажете после "ето, ние като бяхме на власт летният сезон мина добре, имаше туристи, а вижте сега тия как не се справят". Ама малко е тъъпичко заради политическите ви спорове да прецаквате така обикновените хора. Спорете си там, джафкайте се, ама недейте да вредите на народа!

41

Макаренко

преди 2 години

Еееех Мунчев, за "кафявата"зона си тииии........

40

Анонимен

преди 2 години

Американците са първи по ковид заразени в света. Първо на тях трябва да забраним да влизат в България.