15

добре,бе

преди 2 години

Добре, бе хора не съм от никой, ама трябва ли да живеем с мисълта цял живот, че няма по-добър от Бойко и той трябва да ни управлява. Нека пробваме нещо различно, ако не станат - вън! Но стига с тоя Бойко, той ни разсипа като държава

14

Васил

преди 2 години

Ако от ЕС не им дадат милиардите - свършено е с властта им. Те са там заради тези милиарди. Клетвата, че служат на народа е само приказки. Те са "народа".

13

ПроСоТо

преди 2 години

Абе нещо не ми е ясно...Наричате "ИТН" "Партията на Слави Трифонов",а самия "собственик" на тая "партия" го нема никакъв..?!..Тошко като какъв се изживява в "ИТН"?..-Като "съсобственик"?..Не съм се интересувал,но ще проверя:-Славейко приет ли е за "народен представител",или не?..Ако да,то къде се крие?..Ако не,тогава..?..Какво става всъщност?..За сравнение:-другия ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК на "партия"-Банкянската Тиква,не само в началото,но и до края СЕ БУТАШЕ на "първа линия"!..Та Славейко като какъ

12

Анонимен

преди 2 години

Преговори и консултации с чалгари. Боже до къде стигнахме

11

Диана

преди 2 години

Типично по БСПарски с общи приказки ИТН отказва разговори за сформирането на нов министерски съвет с Герб!Какво значи "разговорът с тях е невъзможен"?Те поканили ли са ги на разговор,за да знаят колко той ще е възможен и колко не?Не са ги поканили! Тогава тези детински отношения в Парламента само ще отровят цялата атмосфера там - ти си лош,а ти си добричък, значи..Не може на държавно ниво да съществуват такива взаимоотношения!Всички депутати са там за да работят за Държавата, те не са врагове!..

10

Анонимен

преди 2 години

Сценариите на сценаристити Тошко и другите за ваканция на депутатите и депутатките се провалят. Тези хора провалиха шоуто на Станислав, а сега искат да провалят и държавата. Да му мисле г-н президента Радев. Обяснихте ли му на Тошко да не живее с миналото и представите си за Първанок като президент ?

9

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че в търговията потриват ръце! Ще ни "подготвят" за ?-то така добре,че поне сега си има и оправдание покрай тези "недоразумения"!

8

payak

преди 2 години

Излъгаха народа тези! След няколко месеца хората пак ще са по улиците. Но вече без Божков и т.н. да им плащат. Колкото и да се опитват да спечелят народната любов, раздавайки едни пари, те ще свършат. Кредити, кредити-след това всички ние и нашите деца ще връщаме.

7

Анонимен

преди 2 години

пред герб и вийна да стане,пак ке сме по-добре...долууууу гнястта

6

Обедняваме още

преди 2 години

Меркел даваше щедро евра от черни каси на Борисов за България, сега нанай пари.

5

Истината

преди 2 години

Отмъщението на емигрантите е реалност.

4

Анонимен

преди 2 години

Започват задкулисните договорки и разпродаване на парчета от държавата.

3

Сега

преди 2 години

Ще видим евро и по- висок жизнен стандарт през крив руски макаронн. Само гледайте каква инфлация ще стане.

2

Вълк

преди 2 години

Гладните вълци, хиени и чакали ще доразсипят България. Това е идеята на пРезидента.

1

Щерю

преди 2 години

Националните предатели от ИТН и комунистите ще оформят политическата петолъчка на идващата разруха на България...