157

Баба Яга

преди 2 години

Това е надеждата на България!

156

Анонимен

преди 2 години

Принадена стойност т е.печалба винаги е кражба от незаплатения труд на работника. Борисов беше проект за прекъсване на руското влияние в България, АНАЛОГОВ проект. Новият високотехнологичен проект е за асимилиране на България от глобализма. Вече няма значение етническия състав, нацалността, а вписването на региона в глобалната система.

155

Асан

преди 2 години

Голям праз...и без туй 80% не гласуват :)))

154

Анонимен

преди 2 години

До 159:на това му казват базов доход. Лу--мпенизацията на ЕС на финала ще доведе до колапс на системата. Тези хора си вярват, че могат да поддържат напрежението между 2% елит и 98% лу--мпени глобално, но грешат.

153

Анонимен до 156

преди 2 години

Абе те и новаците през 2009 год. ГЕРБ никъде не казваха, че ще крадат но показха това как се случва. Смешни сте, търпяхме един неграмотен глупав примитивен човек да ни управлява с тъмно минало. Но тези новите учили, знаещи и можещи в своята област не стават. Ами да идва тапира от Банкя и да напуснат още един милион Българи страната тогава може би всичко ще бъде добре.

152

Анонимен

преди 2 години

И 20 харварда да сте завършили, след като сте некадърни управници, България е обречена с тези опулени и чуждоезикови анатьорчета

151

Факт

преди 2 години

Тези са специалисти! Браво момчета! Фалирахте България доста бързо! Бързи, несръчни, смотолявени

150

Реалист

преди 2 години

"Продължаваме Промяната", от обикновено измамници ще станем милионери! Не щем Канада, чувствам се българин,но на сърце ми в най-вече...ББР! Няма такова "блато", където има толкова шарани за навръзване! Лично Фигурантът Радев/и ДС-сектата зад него/, ни отвориха на този номер...да лъжем безобразно ,а отговорност за лъжите...нулева!

149

Анонимен

преди 2 години

Видяхме го Петков до каква инфлация доведе страната само за пет месеца!

148

Анонимен

преди 2 години

Тези хора не ги знае никой. Нищо не са говорили и обещавали да направят. Само взеха 500 милиони лева от заделените готови пари от ГЕРБ за магистрала Хемус. И никой не знае къде отидоха парите. Пълни аматьори!

147

Анонимен

преди 2 години

Харвард ли?! Навремето Софийският университет Св. Климент Охридски беше водеща образователна и научна институция, не само в БГ и ССР, но и в целия Свят! Комунистите го издигнаха на Върха, и докараха най-добрите академици, професори, доценти и асистенти! Харвард пасти ядеше пред Нашия Университет! Но след 89-та година такива демократи -спасители като Кирилчо, го съсипаха! Срам и позор!

146

Коко Горилата

преди 2 години

Момчета, нормалните хора сме с Вас!

145

Анонимен

преди 2 години

Докато има балъци и смотлявци да им се връзват и гласуват, ще има и тарикати като тия да си пробутват номерата на дребно.

144

Анонимен

преди 2 години

Тия новаците никъде не са обещали нещо, не са и казали, ние няма да ви крадем. Те вече показаха колко са бездействени.

143

Анонимен

преди 2 години

Куцо и сакато вече партии прави, от кол и въже събрани, целта е само новите партии да съсипят България.

142

Тука има тука нема

преди 2 години

От къде на къде изкара точно 1 милион?Егати и сметката!аз не моа да смятам повече от 1,а ти ги изкара точно 1 милион!преди данъци,след данъци?Под дюшека или над дюшека?в канадски долари или в амарикански или само 1 милион левчета?

141

Анонимен

преди 2 години

Вече се видя и разбра, че тези не стават.

140

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков ме е завършил Харвард, карал е стаж в Харвард.

139

Анонимен

преди 2 години

Харвардците като Рокфелерови възпитаници вярват, че благодарение на 2%-управляващ света елит, ще се създаде ред и просперитет в света. Ротшилдовците стоят зад идеята за правилното насочване на съзнанието на масите към развитие и просперитет.У на имайки предвид, че гласуват машини, изборите за безмислени. Бидейки страна на разлом, България е обречена.

138

Буржоа

преди 2 години

Завършил е, това означава, че струва повече от целия ГЕРБ и цялото МВРО, взети заедно - Каракачанов не струва повече от органите си на черния пазар и без това, де! :D