282

Анонимен

преди 2 години

Откривателят на PCR е Кари Милас, за това получава Нобел.Айде да проверяваме данните, когато пишем такива работи.

281

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорап е пътник,ако неговите хора приемат това!

280

Анонимен

преди 2 години

Искат да предпазим предпазените. като самите ние се предпазим с препарат ,който не предпазва предпазените на първо място. Някой да вижда нещо логично или пък медицинско в това?

279

Анонимен

преди 2 години

За какви привелигировани ми дрънка тая? От 20 години и банален грип не карах, а за вашия коронавирус и не познавам болни даже. Кой да е привелигирован, ние здравите и устойчивите или набодените с десет вакси автоимунни и т.н.? Щото ги знам тия дето се набодоха първи с Хашимото, саркоидоза и прочие автоимунни. Една нация кого ще предпочете? Здравите и спортивни индивиди или болните? Нашта явно предпочита болните.

278

Анонимен

преди 2 години

Тези фашистки методи няма да минат. Всичко е очевадно нагласено така, че да принудят хората да си инжектират препарат,за който не искат да кажат какво върши.

277

До 297 и останалите

преди 2 години

"Я обясни как точно става това, защото изказването ти показва непознаване на механизма на работа на ваксините и по точно на мРНК ваксините.?" - Драги ваксъри, понеже не съм имунолог, не изказвам собствено мнение, а цитирам световни капацитети по темата, за разлика от форумните многознайковци. Потърсете напр. 3-часовото интервю на д-р Малоун, създателят на иРНК технологията или на д-р Меркола, или на проф. Монтание, а и на много други учени. Но може и да не ги намерите, защото ги трият

276

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от коментари и спорове -това е геноцид срещу хората и колко повече го търпим толкова по лошо ни чака.Болните световни мозъци ни третират нас хората които сме милиарди и ни имат за опитни зайци и мравки.Срам за нас че търпим това,айде западняците са си зомбита,но ние все пак сме по будни и с интелект и трябва да го покажем.Тези и.иоти надминаха Хитер

275

Анонимен

преди 2 години

Мерките са нелогични, налудничави, дори противозаконни!!! Тези ще обърнат стола на Радев, друго не правят.

274

Анонимен

преди 2 години

Юристът слага минуси, без да се аргументира. Не че сме изненадани.

273

БЕЗОПАСНОСТ ЛИ?

преди 2 години

"Безопасно е когато персоналът и посетителите са със сертификати за ваксинация, преболедуване или отрицателен PCR."За каква безпаност говори тази жена? Какво като си ваксиниран? За съжаление вече знам да двама ваксинирани, които не успяха да преборят Ковид, въпреки че се лекуваха надлежно, вкл. 3 седмици в болница... И тези същите се заразиха от вече ваксиниран!

272

Анонимен

преди 2 години

Първото, което трябва да направят е да затворят училищата, защото там децата просто са оставени на произвола на съдбата относно ковид заразата. Не им се предоставя безопасна среда за учене, нито маски, нито тестове има, просто НИЩО! А в длъжностните характеристики на директорите е записано, че носят отговорност за опазване здравето и живота на децата в училище!!! Незабавно преминаване на ДО с централна заповед , само това е решението!! Бизнесът да не го закачат и да работят хората!!

271

306

преди 2 години

Не, те трябва да докажат, че съм опасен, ако няма сертификат или ПСР, който да доказва,че съм преболедувал.Иначе отменяна презумпцията за невинност.

270

Дарвин

преди 2 години

Половината лекари в България са ненормални антиваксъри. Закривай.

269

Германец

преди 2 години

В случая с антиваксърите самоналожените им правила са всичко друго, но не и "разумни" -- Също така не са самоналожени, ами внушени от фейсбук/ютюб/бегемама и т.н. Демек мнението на антиваксърите дори не е автентично тяхно.

268

Анонимен

преди 2 години

Не слагай ваксина, просто си стой само в къщи.

267

Анонимен

преди 2 години

"ПРЕБОЛЕДУВАЛИ" НЯМА ДА СА ПРИВИЛИГИРОВАНИ ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ ИМАТ ИМУНИТЕТ И ЧЕ СА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ.

266

До юрист

преди 2 години

Здравейте,Моля кажете може ли да ме задължат да си сложа ваксина, която не е в задължителния списък. Законно ли е да поискам проба от ваксината за независимо изследване. Законно ли е да ме сложат под карантина по телефона, без да ми връчат лично предписание.Законно ли е при това, лицето, което твъди че ме слага под карантина,да ми иска ЕГН, къде и какво работя.Ще спра си тук с въпросите, но има още.Предварително Ви благодаря!Мартина

265

К

преди 2 години

сА някой познава ли човек, който е преболедувал, и да е починал при повторно заразяване? Моля ви, слагайте плюс, ако не познавате такъв.

264

Юрист

преди 2 години

Съгласно практиката на съдилищата в Страсбург и Люксембург, българският Конституционен съд, ВАС и ВКС една мярка, която ограничава основни човешки права, е законна само и единствено ако са изпълнени (кумулативно) следните условия: 1) преследва законна цел; 2) пропорционална е на целта, т.е. мярката е в състояние да постигне целта и не надхвърля необходимото за постигането й (именно тук се търси баланса между противоречащите интереси). Мерките са прекомерни, но няма място в коментара да обясним з

263

Анонимен

преди 2 години

Лелката нормална ли е?? Значи училищата отворени, там няма никакви мерки и на ден по 300 деца ги заразяват насила, заради тъпите разпоредби за "присъствено"-точно в делта пика. А за заведения и кръчми, само за ваксинирани и с PCR тест, брей колко загрижени за кръчмарските клиенти, а за децата, учителите и родителите- не им дреме, че ги заразяват в инкубаторите- в една стая по 25 деца, 7 часа, всеки ден. И прехвърлят отговорноста на директорите, хахах Наглост и цинизъм!!!