227

Стискайте Палци

преди 2 години

Стискайте палци Ковид фашагата Ачо да прехвърли трапа, че както е ваксиниран, не знам какви новини ще плъзнат..

226

Анонимен

преди 2 години

ваксаните опитни българчета искат да завлечат и други, не се примиряват, колко тежко и жалко са станали по долнопробни от лабораторните хлебарници

225

До До Иван 250

преди 2 години

А пък аз имам точно обратната статистика - от 6-тимата мои познати, които умряха, нямаше нито един ваксиниран. Даже единия беше откровен антиваксър, нищо, че беше умен човек. От всичките ми ваксинирани познати нито един до момента не се е разболял от ковид. А вие си дрънкайте каквото си знаете.

224

Анонимен

преди 2 години

до 266 те са си го платили със здравните ;)

223

ъъъ

преди 2 години

98 % от познатите, колегите и роднините ми са неваксинирани, всички контактуваме свободно и спазваме мерките проформа. Само двама са преболедували досега официално - с леки симптоми, останалите, и да сме боледували, не сме разбрали. Това е моята лична статистика.И да питам все пак - ония, дето ден през ден ни се святкат от екрана - Кунчевци, Фандъчки и пр., какво, по дяволите, правят, къде се врат, та хем ваксинирани, хем най-отговорни сред отговорните, хем болни и заразни / по-леко!/.

222

Анонимен

преди 2 години

писнало ли ви е от живота? сложете си ваксина, тя ще ви спести мъките.

221

Анонимен

преди 2 години

Антиваксерите да ***. Най-добре да ги карат да си плащат цялото болнично лечение, като са толкова отворени.

220

хе хе хе

преди 2 години

Ваксаните ги е яд, че при тез ваксини им се променя биологията на ДНК ниво и връщане назад няма. Типично по български искат да завлекат колкото се може повече здравомислещи хора. Сори пичуе, разваксинирайте си се сами или звъннете на Куната-***, може да има некой алхимичен коктейл и да ви боцне за реверсиране. Дано само да не ви реверсира и половата ориентация. Нищо и затова си има решение- направиха ви и прайдове с шарени знаменца.

219

Анонимен

преди 2 години

Да сложиш антиваксър за министър на здравеопазването и да чакаш да те опази от КОВИД-19, е все едно да сложиш заловени български трафиканти да пазят границата ни от емигрантите, които влизат в страната ни.

218

Анонимен

преди 2 години

До 259Сигурен съм ,че и една дума от поданиците ти не са верни.Защото аз пък познавам над10човека които прекараха Ковид и НИТО ЕДИН не е ваксиниран.Някой едва оцеляха!

217

Анонимен

преди 2 години

за ваксината се знае едно доказано, че се мре, ама яко се мре

216

Анонимен

преди 2 години

До 257Като не ти харесва капитализма ,бегай в Севр.Корея,Куба,Венецуела, там сигурно ще се почувст пълноценен гражданин .

215

До Иван 250

преди 2 години

Аз съм прекарала Ковид ( може да се каже леко, бях само 20 дни с температура), но мои близки, ваксинирани с по две дози едва оживяха, на мъжа ми родителите в момента са с Ковид и този, който е ваксиниран е доста по- зле . Моя близка приятелка лекар, единствена ваксинирана в семейството са с Ковид и тя е много зле. Родната ми сестра едва оцеля след ваксинация......случаи многоВие господине, ще ми говорите за нисша класа...? Кой сте вие? Аз съм магистър, няма да се ваксинирам!

214

Анонимен

преди 2 години

на 70 и отгоре 80/90% ваксинирани, като им кажат "изглежда ваксинираните с най новия вирус, имат обрат и противоречивост и ще починат за съжаление се извиняваме искрено", няма да имат време и за реакция, а и да имат, подписали са се, че ще мълчат и ще им е затворена устата без да имат претенции за доброволно да умрат, подписа са си го сложили вече, няма врътщане, за тва сега злобеят из мрежата, не приемат факта, че само те са се минали

213

Ауди Ерес Осем

преди 2 години

Няма как да си инжектирам препарат, който е създаден преди една година и не се знае какви странични ефекти има.

212

Апокалипто

преди 2 години

Стоя и си мисля,дали е възможно във времена на брутален капитализъм,където всичко живо мисли само за печалба и власт,дали има хора които да са се загрижили за мен и моето здраве,въпреки че историята показва точно обратното,че за тях съм просто роб и дойна крава...Не,няма да се ваксинирам!

211

Сричащ Аливеличкович

преди 2 години

СССТрашничко си е - представяте ли си след 3 години верно да почнат да се получават странични ефекти от ваксината? От СЗО ли ще ви разваксинират? Това е здравето, а не майтап работа.

210

Анонимен

преди 2 години

ваксъра е единствената овца която търчи към пункта, ще си строши краката и сакат ще остане, само да му го сложат до кокал

209

до иванчу

преди 2 години

""""Забелязял съм един факт.Почти 99% от хората които са против ваксините,принадлежаткъм по-ниско интелектуалната част от населението."""" ----- Значи и ти си от тях щом си го забелязъл, "факта", имам предвид! Добре дошъл в Клуба!!! -)))))) Я, по-добре кажи какво прави Марийка?

208

Корона

преди 2 години

До АнонименХа,наивник,ти да не мислиш,че ще ги помиришеш тези 13 млрд.Неее,ТЕ ще си напълнят чекмеджетата,а ти ще подсмърчаш и ще плащаш загубите-ел енергия,стоки,васкини етс.Готов ли си да размениш живота си срещу обещания?