70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен Москва и Петербург си виождал само на снимки и нищо повече! Понеже синът ми е руски гражданин (също и български) ходя чат-пат в годината в Русия и мога да кажа че са пъти по-добре от нас. За справка, цените на тока и газта не се увеливат!

69

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-неграмотни, необразовани и кухоглави двуноги шарят насам-натам, толкова повече цифрата на заразените ще ескалира. Навремето антиСПИНаджиите отричаха кондомите, докато не ги лепнеше болестта, за да ги изпрати в отвъдното скорострелно. Вече е доказано, че природата се чисти от вредни елементи.

68

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен корабите до Одеса спряха заесно със прекратяване на съществуването на СССР - Т-е за последно си бли преди 30 години, а от тогава до сега е изтекла много вода от Волга в Черно Море! Препоръчвам ти да отидеш в най-близко време в Русия и за видиш колко са "зле" !

67

Анонимен

преди 2 години

Явно водката не помага, трябва си ваксиниране.

66

do 61

преди 2 години

Пообъркал си се. Португалия - 86% напълно ваксинирани. Бразилия - 51% напълно ваксинирани. Как изобщо успя да ги сложиш в едно изречение с България?

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 То и Москва не е построена от руснаци, а всичките им по-забележителни сгради са със западна архитектура и/или построени от западни архитекти, включително Кремъл.

64

Крематориум

преди 2 години

Считам, че антиваксърите скоро ще посетят моите селения, което ще се отрази благоприятно за бъдещата интелектуализация на света и Новия Ред. Природата си знае работата, а също и Бил Гейтс - ваксаджията. ;)

63

маус

преди 2 години

Майката природа си знае работата ще си прибере слабите индивиди

62

бай ганю

преди 2 години

За родину за сталину не се ваксинирайте друзя.Стойте си вкъщи не ходете до колхоза и пийте яко водка

61

Крематориум

преди 2 години

Господ си знае работата. Прибира *** овреме.

60

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ---- Питате друг съучастник, но ще ви кажа, че поради определени обстоятелства посещавам Русия 3-4 пъти в годината и НЕ живея в България от 2 Декември 1989. Градовете Москва и 'Свети Сталинград' са изключително добре уредени по европейски тертип, прелитайки с дилижанса Масква-Санкт Петербург, селищата приличат на изскочили от началото на 18 век. Все пак, Свети Питърсбърг НЕ е построен от руснаци, а от западни архитекти, вкл. и прословутият Зимен Дворец. Шерпите са били русь.

59

Анонимен

преди 2 години

Целия свят гине,но тия неграмотните и изостанали държави по бързо.българия румъния африка русия мексико полтугалия бразилия

58

Анонимен

преди 2 години

Едно време, когато рокендролът беще млад... имаше една приказка, че от кир и простотия не се умира. Ковидът май ще опровергае второто. Какво да правиш, светът се развива

57

Анонимен

преди 2 години

Само вижте путин с кви глупости се занимава по цел ден и ше ви стане ясно,ходи на лов говори постоянно за газ,за оръжия с некви простотии се занимава.

56

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Ходил съм там още когато се пътуваше с кораб до Одеса и оттам нататък с влак. Ходил съм и по работа. Последния път ходихме на гости на една колежка на жената, в един град на 90тина километра от Москва. Не се напъвай. Тук не вървиш.

55

До 53

преди 2 години

До Бил ГейтсТака е, вярвам ти....

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен 47 Щото лъжеш и никога не си ходил там !

53

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен 45 Дрън-дрън та пляс !

52

Анонимен

преди 2 години

Украинците са също като нас, като руснаците и румънците.Не сте прочели сутрешната статия, която отразяваше недоверието на ЕК към данните за ваксинация, защото някъде надхвърляли 100%.Всички лъжат, само ние се дърлим тук коя лъжа е по-опашата.

51

Бил Гейтс

преди 2 години

Квотата на вече бившата България в Новото Световно Правителство е до 500 хил., това ще рече до 500 хил. българи най-много, а вие сте 6.6 милиона. Значи трябва поне 90% ваксинация ако имате други идеи може да ги обсъдим в частен разговор. Аз съм честен с вас, не ми трябвате толкова много от вас.