227

Анонимен

преди 2 години

Сравнете 2 снимки отпреди и след ваксинацията на Кунчев. Потресаващо е

226

Анонимен

преди 2 години

До Кирил- не става, Киро, все пак миналата година беше забранено да се разхождаш в планината, а в парковете се носеха маски и хората се глобяваха по 5000 лв, ако седят на пейка....

225

Случаен минувач

преди 2 години

Когато слушаме Кунчев, да помним: тромбозите от ваксини често засягат мозъчни съдове...

224

Срам и позор

преди 2 години

Как и кой допуска това недорозомение да нарича собствения си народ кръвожадни ? Къдее каскета да се самосезира за тия нападки на Кунчо Кратунчо

223

Кирил

преди 2 години

Нашите оръжия в тази война били дезинфекцията, мерките и ваксините. А нещо за слънце, спорт, свеж въздух и така нататък? Или тва не са фактори?

222

Анонимен

преди 2 години

Този човек защо го нямаше толкова време? Още не съм намерил логично обяснение. Или е някаква досадна 'черна станция' , която се включва отвреме навреме или е някоя от другите 'конспиративни теории'Той затова ли си получава заплатата - плюе,плюе, хоп - 2 месеца отпуска, връща се и продължава ??

221

Анонимен

преди 2 години

Нормално е за мекотелите да се страхуват от вълни и да им се привиждат цунамита те нали живеят в океана.

220

Анонимен

преди 2 години

Кунчев - стар, с хронични заболявания. Ваксиниран с две дози. И какво го предпази от грипа и усложненията? Жив е само защото за него са похарчени стотици хиляди, защото, ако и да отрича болнично лечение, два месеца болницата е била у тях... Колко хора ще бъдат спасени след ваксините с неговите усложнения? Колко си отидоха преждевременно точно от групата на рисковите с ваксини? За сега са по-малко от неваксинираните, просто защото ваксинираните са по-малко...Замислете се поне!

219

Ангел Кунчев

преди 2 години

Хора, честно ви казвам, няма да ви лъжа - благодарение на ваксината бях само 1 месец с тръба в гърлото и изкарах вируса сравнително леко. Нямах температура, кашлица и хрема, защото не усещах нищо и всичко това е благодарение на ваксината! Общо взето си бях като на хотелче, лежах и си почивах. Ето защо тази ваксина е толкова ефективна, не се колебайте да се боцнете. Иначе току-виж сте го изкарали безсимптопмно.

218

...

преди 2 години

Споко, къде е още! И 5-та и 6-та и 7-*** и 999-та вълна ше има! А след като тоз вирус се поизхаби в едни колбички в едни лаборатории чакат поне още 1000000 вируса да се пуснат и да после да ми се разправя как един комар охапал едн прилеп пък приляпа изял една змия пък после едно прасе изяло прилепа и още от сорта алибализми!!! Та така споко къде е още!!!!

217

Айде бе

преди 2 години

Абе тва цунами да не е с гьотерици бе ЛуКумчев че матриала както е озверял от лъжите Ви яко тричане ке падне.

216

Анонимен

преди 2 години

Доцента се появи и почна да ръси тъпотии, като го нямаше беше по-добре. Поне един от мрачните предсказатели се беше покрил и сега пак изплува и цялата мрачна тайфа от предсказатели и врачки от соц. доценти и професори пак се събра. Чува се страшното мучене и виене на Математика, на Гломб, на Радка Аргирова, на Петрунов и други разни вещери и вещици. Изплуват те в екрана на телевизора и със страшен вид вещаят нови вълни, камари от трупове и страшен апокалипсис. Весела Коледа на всички казвам аз.

215

Мисирката на СЗО

преди 2 години

СЗО вчера каза "В Европа идва нова буря заради Омикрон". / / КУНЧЕВ тази сутрин: "цунами заради Омикрон"Голяма старание, голям "слугинаж". Истинска мисирка на СЗО. Ще си получи 30-те сребърника.

214

Чоко

преди 2 години

Не мога да разбера, защо преболедувалите са на най-ниското стъпало в класациите. По-зле и от неваксинираните. Очевидно тъй като имаме пълен имунитет защото сме се срещали с целия вирус а не с там някакво си шипче. Не можета да ни излъжете обаче с тези ваксини.

213

Анонимен

преди 2 години

Ти ли бе, Кунчо? Не беше ли ти тоя, дето едвам оцеля, беше на кислород в болница, нищо че си имунизиран със стотици бустери? Ти ли точно ще говориш за ваксината... на това му се вика лицемер и двуличник, в чист блясък. Насладете му се, дами и господа.

212

Хм

преди 2 години

Един български град си замина, но не от вируса, а защото здравеПОГАЗВАНЕТО е в ръцете на Кунчевци, Кнатари, Мутафи. Кунчо колко хора е излекувал в живота си.Кунчо знае ли какво е мнеието на световни капацитети като д-р Робърт Малоун, проф.Люк Монтание и др.А, вярно, бе, те разпространяват фейк нюз и са кръвожадни антиваксъри.А баш специалистите коремни хирурзи, фелдшери и т.н. глаголят светата истина.

211

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми казваше: " Човек за едната чест живее ". Кунчев, ти дядо нямаше ли си?

210

Хаху

преди 2 години

Цунами има в главите на такива в празните ви глави като теб Пазине ни боже от тия убийци на собствените си народи

209

Qanon

преди 2 години

В западна европа цари фашизъм, не омикрон! Вирусът е само замазка!

208

Анонимен

преди 2 години

А при нас трябва едно цунами от дела да вкара теб и всички продажни лекари, политици, математици и не знам какви *** още за всяване на паника. Ваксините не действат, стига вече сте ги рекламирали. Омикрон е като другите варианти, ще мине и замине.