40

Анонимен

преди 2 години

Полша няма ресурси а с една морска блокада са пътници проблема е ЕС катурне ли се на другата сутрин руснаците ще са в Ещорил

39

Мичмана

преди 2 години

Ако не бяха полските хусари на Собиевски да спрат полумесеца пред Виена цяла Европа щеше да ходи още с фесове!

38

Анонимен

преди 2 години

Немските и френските араби ще се обединят във велик Халифат

37

До 36

преди 2 години

- В момента е точно обратната ситуация, но идва и простичкия въпрос - Кой ще издържа и финансира Фалирала България, защото ние фалирахме 1995г, след което се наложи да се молим на МВФ за пари и Валутен борд.

36

Анонимен

преди 2 години

Полският министър на правосъдието Збигнев Зьобро заяви, че Полша може да наложи вето върху решенията на ЕС и да спре да плаща членски внос към бюджета на ЕС, ако Брюксел съкрати финансирането

35

Анонимен

преди 2 години

Полша е 40 милиона - зли и умни поляци. Много умни и много зли. И заплашва да катурна цялато ЕС, въпреки че получи безвъзмездно близо 400 милиарда. ЕС е на смъртен одър и без това. Ако трябва ще вкара още 400 милиарда в Полша, иначе краят на ЕС е сигурен.

34

Анонимен

преди 2 години

Полша също трябва да преразгледа ангажиментите си към ЕС по отношение на енергийната и климатичната политика, които водят до бързо покачване на цените на електроенергията, каза министърът на правосъдието на Полша.

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Тия ЕС обичат да се Колят - Един друг като Животни - поне Веднъж на 100 години , 1,2-ра Световна Война, Великата Инквизиция , и т.н. до Безкрай , Ако Скоро пак не се изпололят - Няма да спят Спокойно , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

32

Анонимен

преди 2 години

В Полша наляха 400 милиарда евро безвъзмездно, и още ще наливат, защото Полша излезе ли от ЕС със съюза е свършено.

31

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем на германия е Франция два пъти по-големи от немците с огромна брегова ивица атомни ценърали и ядрени сили.Досега ги държат с нагласени избори и с помощ на Американците където има много силна немска диаспора.Светът се управлява от германците в Сащ

30

Русия

преди 2 години

Русия може да приключи с ЕС за няколко дни без да изстрелва нито една ракета.

29

Анонимен

преди 2 години

Условието на Русия да започне преговоти за спасяване на Англия е Лондон да признае публично, че са отровили Скрипал. Това е само за да започне преговори, без никакви гаранции.

28

Анонимен

преди 2 години

Зеленото правителство в Германия беше голяма победа за Лондон. Сега Лондон трябва да издържи само още две години, докато рухне икономиката на Германия а след нея и ЕС, и тогава британците са печелишвите от Брекзит получавайки лидерството си в Европа. Разбира се, няма да правят никакъв нов ЕС, а Балканите Лондон вече са обещали на Ердоган. Да не забравяме също така, че кандидат за премиер на България в момента е гражданин на Великобритания.

27

Анонимен

преди 2 години

ВСВ не е напрявена за да спечели Германия войната още в начялото е било ясно че ще зягубят тя е направена да обезкървят враговете си и да ги владеят после.Така елиминират основният си конкурент Франция донякъде с Русия и не успявят с Англия тъй като ония докарват хора от колониите.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия спря транзита на газ през газопровода в Полша.

25

Анонимен

преди 2 години

Англичаните усетиха какво замислят немците и за това излязоха. Цяла Европа да се върти около Германия няма да стане. Съсипаха Европа с две световни войни и пак искат да се бутат начело. В Европа не трябва да има една държава която да нарежда над останалите а трябва да има взаимно съгласие за решенията.

24

Анонимен

преди 2 години

Тойота спира седем производствени линии в Япония през януари.

23

Тъ-тъ-тъ-тъъъ

преди 2 години

Споко бе! Путин няма да може да направи на пепел дори Горно Камарци - ракетите му може и да не могат да излетят изобщо! Ако пък излети някоя, украинците ще я унижожат! Да живеят украинците - те ни освободиха от Турско робство- Сега ще освободят света от Путин. Само че тях, горките, няма кой да ги освободи!

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да отиде на гости на Путин? Със самолет?

21

Анонимен

преди 2 години

Четвъртия райх е минало лидерите са Китай