37

Анонимен

преди 2 години

29 Америка трябва да прогонена от нашите завинаги

36

Джо Лекия

преди 2 години

Най добре е умно да замълчим и да си седнем на меките, части кой каквито има .. Няма как да се избегнат коментарите, кой по съвест, кой има други подбуди или са го подбудили. Най вече хора, казвам хора не човеци, бивши министри, президенти, уж десиденти се опитват да даван наклон на клона нажежавайки настроенията. Разбирасе не всичко е програмирано, но... Ясно е на всеки чужд елемент, че истинският Българин симпатизира до някъде на Братята славяни и така и ще бъде за добро или лошо. Бог с нами

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя повтаря ЕДНО КЪМ ЕДНО опорките на пропагандата на Кървавото джудже! Това било "военна операция", украинците били голяма част едикакви си, имало "независими", защото ситуацията била "излязла извън контрол". СЪД за цялото БКП/БСП! Ако се стигне да решават нещо тия ще ни продадат на господарите си за жълти копейки!

34

Оставка !

преди 2 години

А ако т.нар. военен министър Янев е предател ?! Уместно ли е тогава да му се иска оставка ?!

33

Защо пасольството

преди 2 години

не е затворено

32

Анонимен

преди 2 години

39 Първо да сравняваш Пъти с Хитлер е смешно.Второ явно нямаш никакви познания по политика ,история .Трето помисли само хора от 48 до 70 г тука 80% са русофили като сложиш техни семейства ще трябва да се бориш с над 2.5 мил. хора .Смешен си

31

Анонимен

преди 2 години

До славянин Путин е същото като "фашистите" (искаш да кажеш нацисти, но и ти като господарите ти, си неграмотен). Явно русофилията, антиваксърството и маргинализма вървят ръка за ръка.

30

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е да ни включат във ВОЙНАТА! Мисля, че е удачно да започне комитет за набиране на доброволци и подготовка на българската армия.

29

ГЕРБ

преди 2 години

Абе лай...но комунистическо я върви се застреляй.Вие сте най голямото зло на света трябва да бъдете изтребени до крак

28

Анонимен

преди 2 години

Оставка!

27

ха ха

преди 2 години

Военния министър не знае че има война Фиг уранта не казва кой нападна Украйна БСП са неадекватни КАКВИ СА ТЕЗИ ДЪРЖАВНИЦИ бре

26

Анонимен

преди 2 години

Неадекватно е когато на 200 км от България се води война да оставим за военен министър човек, който откровено е на страната на агресора диктаторски режим и то ЯВНО го демонстрира. А това, че БКП го защитава означава, че трябва да им бъде търсена сметка като национални предатели!!

25

анонимен

преди 2 години

Насила ще изгоним всички от нашата България,подкрепящи руския Хитлер.

24

?!?

преди 2 години

Неадекватно е не правенето на разлика от специална операция с война. Тежко неадекватно е! От страна на министърът на отбраната. А кой е крив кой прав в тази война историята ще кажа, ние само ще понесем последствията. А да се държиш неадекватно е за оставка.

23

Доналд Тръмп

преди 2 години

Трябва да поставим някой наш послушко, и да ви въвлечем в конфликта възможно най -скоро !

22

опетков

преди 2 години

Напротив, неадекватник, точно сега му е времето преди да е навредил повече с неадекватните си изказвания. Трябва както и тебе да те съдят за предателски изказвания. Петата колона на Путин трябва да бъде изкоренена от България. Като начало да се започне с пРезидента.

21

CHORLU,TURKEY

преди 2 години

И един голям турски за джуджето в Русистан.

20

Анонимен

преди 2 години

под американско иго сме дори и този и бсп

19

Ал.

преди 2 години

Тоя какво разбира от мъжки неща ????

18

утре

преди 2 години

Я се скрии бе, тебе кой те пита!